- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Eeii bari ozaman verirsin merak etmeNe yediysem yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeii bari ozaman verirsin merak etmeNe yediysem yazdım
Teşekkürler hocamAfiyet olsun canım Kolaylıklar seninle olsun.
Siiibooosssss tamda hurma yaptığın zamana denk geldi
Dimiii yogurdu bide ben cok sevmemm 1 günde sıkıırımTeşekkürler hocam
Ya hemen bikiliyor ama. 2 günden fazla yapılmaz bence
benim de yarın çok fena bomba tartı geliyooooogezegenfeza abla yarın cok fena bomba tartı geliyorr asla üzmeyeceğimi dedim sana
hoşgeldin canımEfsane geriiii geldiiiiii
Ayyy sonunda ya hoş geldin bebeğim özledik valla yaKızlar kusura bakmayın hepinizi merakta koydum ama isteyerek olmayan bir durumdan kaynaklı bir gün öncesinden hatırlarsanız mesaj attım bugün işlerim vardı aktif olamadım Yarın görüşürüz diye yarın oldu telefonumu şarja takmaya çalıştım ama şarj bir türlü telefonum kabul etmedi garantisini de bitmesine Kısa bir süre kaldığı için servise gönderdik serviste bir hafta sürdü tamir onarım işi bir hafta telefonsuzdum size haber veremedim Bundan dolayı da giremedim
Hosbuldum cnm o kadar özlemişim kiii nasıl zor nir 1 haftaydı anlatamamhoşgeldin canım
Sen mi ben mi be kuzum çok çok aradım eksikliğinizi hep aklıma geldiniz şimdi merak etmişlerdir dedim sonra bide şifremi unuttum tuzu biberi oldu tlf reset atılmış bütün foto video rehberim hepsi gitmiş sinir krizi geçirdim ufak çaplı şuan iyiyim amaAyyy sonunda ya hoş geldin bebeğim özledik valla ya
Yarına hazırlık ablis güzel sonuçlar alacağıma inanıyorumAfiyet olsun canım Güzel bir perşembe menüsü.
Masterfit Yarışması 86. Etap | 06.10 | 13.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
blonde ambition KAPTAN | 77.1 | |||
Ysmnondr | 83.35 | |||
menekse_kokusu | 68.6 | |||
sibel_84 | 74.15 | |||
Lavinia_98 TRANSFER | 67.3 | |||
@sudansebep | 59.4 | |||
zeyneppk | 78.4 | |||
flziso | 69.5 | |||
Mavi Takim | ||||
gezegenfeza KAPTAN | 85.1 | |||
TemelinSafinazi | 68.55 | |||
yazarhanim35 TRANSFER | 84.3 | |||
Jou | 65.7 | |||
Ellssa | 80.1 | |||
s i d e l y a | 67.3 | |||
askrhpozitif | 88.25 | |||
Elhan | 73.3 | |||
@Ekrl | 65.4 | |||
Hayalkuran | 78.2 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
sonundaoldu | 72.0 | |||
Lonely single girl | 66.0 | |||
60kiloyum | 91.7 | |||
Beth18 | 70.0 | |||
Efenin_Annesi |
Ayyy ablaaaamm amin amin bidaha ayrılmayalım inşallah
Çok çok sevindik annemmmEfsane geriiii geldiiiiii
12.10.2023 perşembe
8.30
Sade filtre kahve
12.00
Yarım kase tavuk suyu çorba
Ispanaklı köfte
3-4 yk yoğurtlu havuç
14.20
Sade Türk kahvesi
20.30
Tavuk
Haşlanmış sebze
Salata
Su:2.5 lt
Elhan gezegenfeza
Yaaa gitti mi fotoğrafların ? Ay çok kötü ya bi kez yaşamıştım içim acımıştı valla özledik ya yokluğun çok belliydi bi daha gitmeSen mi ben mi be kuzum çok çok aradım eksikliğinizi hep aklıma geldiniz şimdi merak etmişlerdir dedim sonra bide şifremi unuttum tuzu biberi oldu tlf reset atılmış bütün foto video rehberim hepsi gitmiş sinir krizi geçirdim ufak çaplı şuan iyiyim ama