- 21 Kasım 2013
- 22.887
- 71.660
Sen dersinde yimemmi ben kaptancigim2 kare bitter olabilir tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dersinde yimemmi ben kaptancigim2 kare bitter olabilir tatlim
Gerek kalmayacakKaybedince takımı mi döveceksin...
Koyduydum bayragidaAma olmaz ki Yunanistan Türkiye yarışması değil. Kırmızı gül olsun mu?
Bir Yunanistan kökeni geldi yarış yapılabilirAma olmaz ki Yunanistan Türkiye yarışması değil. Kırmızı gül olsun mu?
Abartma 2 kare amaSen dersinde yimemmi ben kaptancigim
Abartma 2 kare ama
En güzel kırmızı ama olmaz. Her hafta oynayacağız. Türk bayrağı ülkemizin sembolü.Koyduydum bayragida
%70 kakao kiz o degil zeytin kadar ye yeterEki Görüntüle 2918584 Tamam Cnm bu kare cikotadan 2 tane yerim işte
Eki Görüntüle 2918584 Tamam Cnm bu kare cikotadan 2 tane yerim işte
iyi geceler canimIyi geceler
Dertlendim bak şimdiOda biliyor kaybedecekte , destek olmak için öyle söylüyor . Bizde adettir zayıf takımı tutmak gerekir. Gü.lü olanı hep tutarsın
Ozaman kırmızı don olsunhadi onada bişey deEn güzel kırmızı ama olmaz. Her hafta oynayacağız. Türk bayrağı ülkemizin sembolü.
Seker katılıyor muTursuya şeker koymayı unuttum bı sıkıntı olurmiki
Ama bayrağımız olmaz yarışıcaz bize gavur muamelesi yaparsınız sizEvet bizde bayragimizi koyalim
Aa bak bunu hiç bilmiyordum krizde bundan yiyebilir vicdan azabıda cekmeyiz hemdeCanım bunların sıfır şekerliside var ülkerin
Noel baba olsun bariOzaman kırmızı don olsunhadi onada bişey de