- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
İyi geceler canimIyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canimIyi geceler
Araya mı kaçıyorBenlik sıkıntı yok sadece ipli olmasın o çok rahatsiz ediyor
Kolay gelsin canim Bende cikiyomSize ayıp olmazsa ben gitsem bamyami ayiklasam gelirim sonra iki elim kanda olsa artık
Yelkenler şimdiden suya düşündünüz ne oldu kiz%70 kakao kiz o degil zeytin kadar ye yeter
Mavi takima rezil etme beni
Olmaz sanırım canımTursuya şeker koymayı unuttum bı sıkıntı olurmiki
Spor olur dedik ya
Bu laflarda bana geldi oyleyse yeyip geldim demeyimde ne diyim? Birşey yaptiysam soylemek zorunlulugu hissediyorum. 3 5 gün ugramama durumumda olmadi. Evet ben yeri geldi iradesiz de oldum, yeri geldi günlerce şekersiz beslenme de yaptim. Ama baskalarinin diyet bozmasindan etkilenmedim aksine burda diyet bozdugumuzda da destek olmak gerekli diye düşünüyorum. 90lar grubunda 1 yıldır kg verebilen pek yok. Yine de ordaki arkadaşlara bir kez bile sen iradesizsin gelip burda bunu yazma demedim. Her zaman yine başlayabilirsin yine yapabilirsin deyip umut verdik birbirimizeKonu kapanmis ama soyle birseye deginmezsem bir yerlerim eksik kalir Evet burasi gunluk herhangi bir liste yarisi yok baska takima karsi ama 3_5 gun ugramayip yedim geldim luksude yok bence diyet yapmak istemeyen varsa simdi soylesin yoksa ilk sayfadaki kurallara uysun arkadaslar senin yemen gelip gitmen beni etkiliyorsa bunu soyleme hakkini kendimde buluyorum ki banada soyleyebilirsiniz . Belki diye bilirsiniz bu kadar iradesiz misin ben yiyorsam sana ne oluyor diye evet bence buradaki herkes bu kadar iradesiz yoksa boyle bir ortamda bu kilolarda tanismazdik
Kontrol bende menulerde etiket yapilacak siz kendiniz düşününYelkenler şimdiden suya düşündünüz ne oldu kiz
Şeytan niyetine taşlar bideAma bayrağımız olmaz yarışıcaz bize gavur muamelesi yaparsınız siz
Kız poni ne diyin senKalan kareleri ben yerim ziyan olmasin
Geldi iki gözümün çiçeği.Çok özledim kızlar sizi nasıl siniz
Siz bizi gevşedi sanıp hareket edin tatlım Ozaman cumaya büyük şaşkınlık yaşamayın sonra(tırnak torpuleyen emojisini koydum farzet burayaYelkenler şimdiden suya düşündünüz ne oldu kiz
Nohut koyduysan oda fermente ediyorF
Fermente olması için 1 lt 1 tk kaşığı koyuyordum öyle duymuştum
Offf fazla şaşkın bir kapandı bugün, ısrarla beni almaya çalıştı ya, hiç kıyamadımYanlis taraftasin.
Karışma kıza özgür iradesiyle ne yemek istiyorsa yesinKız poni ne diyin sen
KoymadimNohut koyduysan oda fermente ediyor
Vazgeçemedi senden.Offf fazla şaşkın bir kapandı bugün, ısrarla beni almaya çalıştı ya, hiç kıyamadım
Tmm canım teşekkürler artık rahat gelebilirim takip ediliyorum korkusu sona erdiSelam canim katilabilirsin tabiki
Hosbuldum canım
Çok sağol ponicim sorunu sayende çözdüm konum hiç aklıma gelmedi
Benim şimdilik xioami kullanıyorum iyi gibi
Bak ya garantileyeyim dedin he seni gidi seni
Bu hafta tursuyla acı sosla bozdunuz kafayıbu hafta. Bol bol oturur yersiniz
Çok doğru kesinlikle katılıyorum
Ben yanık dumanını kasdettiydim
Azıcık bende uyanıklık yapayım dedim
Gel beraber içelim canım erişin yaglarimiz
Hepimiz birlikte başarıcaz ablacım
Kız siz beni zayıflatmak yerine kilo aldiricaniz
Koptum buna ya