- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Kacamak mi vardi menu paylasmadinAhh bu cordelia Ahh.
Eline sağlık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacamak mi vardi menu paylasmadinAhh bu cordelia Ahh.
Eline sağlık canım.
Evet gece 11 dectemek yedik. O kadar aç kalinca saçmaladım. Eski cordelia gelsin. Onu çok özledim.Kacamak mi vardi menu paylasmadin
Sagol canimAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun kızlar
60-61 korusanda guzel boyun uzunEvet gece 11 dectemek yedik. O kadar aç kalinca saçmaladım. Eski cordelia gelsin. Onu çok özledim.
Bencede geri dön :)Evet gece 11 dectemek yedik. O kadar aç kalinca saçmaladım. Eski cordelia gelsin. Onu çok özledim.
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık16 ekim menüsü
Kahvalti
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Akşam
Yarim dürüm döner ayran
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2934939
madamhd Cordelia
3 top dondurma fazla olmuş canım afiyet olsun ayaklarına sağlık16 Ekim menü
08.30
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
13.00
1 lahmacun
Salata
14.00
3 top dondurma
17.30
5 kaju
18,30
1 kase cacık
3 litre su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Eki Görüntüle 2934943
Ayaklarına sağlık canım
Etli olana kapuska diyim ama benim pırasalı olan kapsukaSenin pırasalı olarak yaptığın o kapsuka olabilir.
Böyle daha havalı ama, iştah açıyor adıSenin pırasalı olarak yaptığın o kapsuka olabilir.
Ben koruyamiyorum. Al ver oluyor. Diyet yüzünden metobolizmam yavaşladı. Şunu anladım ömür boyu diyet yapacağım.60-61 korusanda guzel boyun uzun
Benim gibi 1.58 degilsin
Eee hepimiz ömür boyu diyet yapiyoruz canimBen koruyamiyorum. Al ver oluyor. Diyet yüzünden metobolizmam yavaşladı. Şunu anladım ömür boyu diyet yapacağım.
Senin boyun da kilon da huyunda güzel.
E benim en sevdiğim koku domestos ellerimi kokladikca temizlik ruhuma kadar işlerBunu birebir agizlarindan duydum. Biz hep camasirsuyu kokuyormusuz. Onlarda 4 kisiyle evlenilebiliniyor resmi olarak. Onlar 4 kisilik performans göstermk zorunda yoksa yenileri gelir yanlarina
Benim neden başım agrıtıyor o kokuE benim en sevdiğim koku domestos ellerimi kokladikca temizlik ruhuma kadar işler
15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2@Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6@aypare- kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️️️️️️️️️️️️ 1 @Bal0ncuk 2 Cordelia 3 Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505
Şakşuka gibi mi oluyor birazBöyle daha havalı ama, iştah açıyor adı
27 yaşındayımKaç yaşındasın
Gecmis olsun canim iyi gelir insallah ilaclar ❤Doktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür
Geçmiş olsun iyi mi şimdi, Allah kolaylik versinDoktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür