Hiç bisey yapmasan da adimlarini yap takimdaşimDahs 412 adımbügün hava bozuk ve hiç bişi yapasım yok çamaşırları katlıycam wc banyo temizliycem kahvaltı da var haftasonu işlere girişiyom
Bunu birebir agizlarindan duydum. Biz hep camasirsuyu kokuyormusuz. Onlarda 4 kisiyle evlenilebiliniyor resmi olarak. Onlar 4 kisilik performans göstermk zorunda yoksa yenileri gelir yanlarinaOnlar bizi hiç beğenmiyormus. Süslenmeyi bilmiyormuşuz. Giyinmeyi vs. Temizlik ile ugrasmak yerine enerjilerini kocalarına veriyorlar sanırım.
Hemen yazayım kaptanım
15.11.2021
Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 adet domates
1 adet salatalık
67,yeşil zeytin
Biraz köy peyniri
2 bardak çay
Ara ögün
1 kupa nescafe
Akşam
Bir tabak türlü
6,7 kaşık pilav
1 kase cacık
Gece yatmadan önce baklava yedim 1,2 çqtalda yaş pasta
Canım dün zaten baya kalorili olmuş bugün biraz dikkat etmen gerekirdi ama bu menü de çok karbonlu. En azından akşamki pirinç pilavına gerek yokmuş ya da nefsini köreltmek için bir iki kaşık almalıydın. Kalan günlerde daha dikkatli olalım lütfen16.5.2021 menüm
Sabah
Közlenmiş biber
K. Patlıcan.
Az yagda kavrulmuş domates
Ayran
4 dilim 3kmek
Öğle
1 kase çorba
Salata
1 bardak çay
Akşam
6, 7 kasık pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
Yarım kase ayran çorbası
2 bardak çay
Afiyet olsun canımGeldim
Sabah 9.30da
Biraz tavuk
3yk bulgur pilavi
2parca karpuz
Ara 12.00
Biraz cerez
Filtre kahve
Aksam 16.45
Kavurma
4yk bulgur pilavi
Yogurt
Lahana tursusu
Su 1.5 anca oldu
Spor da ayri yazacagim simdi
Zipzip- askrhpozitif Cordelia
Ayağına sağlık canım. Ama spor puanı bizim için çok önemli telefonu yanımızda taşımaya dikkat edelim lütfen
Cok gecmis olsun. Cocuklarimiz hep hasta Allah yardimcimiz olsun.Ben götürüyorum kızı doktora bakalim ne dicekler
Sagol canimCok gecmis olsun. Cocuklarimiz hep hasta Allah yardimcimiz olsun.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Gecmiştiki dün gene kocamin parasini kaybeymesi başımı ağrıttı salak koca olunca öyle oluyorTeşekkür ederim canım
Sen nasıl oldun geçti mi baş ağrısı
Mevsimsel ya havalara aldanıyoruz dün de biz hep dışarıdaydık benim bile burun başladı ki çocuklar da peşimden geliyorCok gecmis olsun. Cocuklarimiz hep hasta Allah yardimcimiz olsun.
Sakin ol canm kaybolan para olsun kendini kaybetmesin yeterGecmiştiki dün gene kocamin parasini kaybeymesi başımı ağrıttı salak koca olunca öyle oluyor
Kiz keske kendi kaybolsada gelmese parayada onada acımamSakin ol canm kaybolan para olsun kendini kaybetmesin yeter
Başlarına kuş bisey yapsa, bizden bileceklerGecmiştiki dün gene kocamin parasini kaybeymesi başımı ağrıttı salak koca olunca öyle oluyor
Heee öyle işte gelde sinir olma pantalonu ben giydirsem tamamBaşlarına kuş bisey yapsa, bizden bilecekler
Afiyet olsun canımAncak yazabiliyorum resmen uyumayan bir bebekle geçti günüm.. O sızınca bende sızmışım
09:00
1 dilim peynir
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
12:00
1 elma
18:00
2 lahmacun(her bir parça küçük, fındık lahmacun diolar burda)
Zerzevat (hergn yemeye çalışıorm süt yapıomuş)
1 kase yoğurt
21:00
1 ader hurma
1 kase nar
2 lt su
3.000 adım
Bugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmusyatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
Geçmiş olsun kızlarEylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
Amann bosverrr cnm canini siktigina değmezHeee öyle işte gelde sinir olma pantalonu ben giydirsem tamam
Yok yok çok yemem zaten bir tadımlık ama o da pişmem etti beniÇay var mıydı yanında?
If diyet uyguladım ama şimdilerde bozdum su içme alışkanlığını edindim çünkü içmiyordum elma sirkesi aspir yağı kahve vs .. ama spor konusunda çok vasatımMerhaba nasıl 97 den 85 e düştünüz acaba
Haklisin. Bu hafta hic disari cikarmadim cocuklari. Herkes hasta salgindan etkilenmesinler diye. Yine de kücügün burnu akiyor.Mevsimsel ya havalara aldanıyoruz dün de biz hep dışarıdaydık benim bile burun başladı ki çocuklar da peşimden geliyor
Ayaklarınıza sağlık kızlar
MasterFit Yarışması 5. Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | ||
Kırmızı Takım | |||||||||
1 | @Tostombalakanne | Kırmızı Kaptan | |||||||
2 |
| kırmızı | |||||||
3 |
| kırmızı | |||||||
4 | @Migim | kırmızı | |||||||
5 | @Tutaste53 | kırmızı | |||||||
6 | @aypare- | kırmızı | |||||||
7 |
| kırmızı | |||||||
8 |
| kırmızı | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
1 |
| Mavi Kaptan | |||||||
2 | @Nehir im | mavi | |||||||
3 |
| mavi | |||||||
4 |
| mavi | |||||||
5 |
| mavi | |||||||
6 | @Zeynebim2020 | mavi | |||||||
7 |
| mavi | |||||||
8 |
| mavi | |||||||
1 |
| ||||||||
2 |
| ||||||||
3 |
| ||||||||
4 |
| ||||||||
5 | @Byrmseyda2505 |
Günaydın hayırlı kandiller kizlar
Hayırlı KandillerGunaydin canim
Gunaydin canim
Sagol canim
Gunaydin canim ateste varsa bogazlari pert demek ko size de cok gecmis olsun
Gunaydin canim hayirli kandiller
Sagol kuzum
Sagol canim
Sagol canim
Ahh bu cordelia Ahh.15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6@aypare- kırmızı 7prensinin annesi kırmızı 8masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3askrhpozitif mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 Bal0ncuk 2 Cordelia 3 Aijoo 4 Diyette 5 @Byrmseyda2505