Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Onlar bizi hiç beğenmiyormus. Süslenmeyi bilmiyormuşuz. Giyinmeyi vs. Temizlik ile ugrasmak yerine enerjilerini kocalarına veriyorlar sanırım.
Bunu birebir agizlarindan duydum. Biz hep camasirsuyu kokuyormusuz. Onlarda 4 kisiyle evlenilebiliniyor resmi olarak. Onlar 4 kisilik performans göstermk zorunda yoksa yenileri gelir yanlarina

Canım dün zaten baya kalorili olmuş bugün biraz dikkat etmen gerekirdi ama bu menü de çok karbonlu. En azından akşamki pirinç pilavına gerek yokmuş ya da nefsini köreltmek için bir iki kaşık almalıydın. Kalan günlerde daha dikkatli olalım lütfen Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım. Ama spor puanı bizim için çok önemli telefonu yanımızda taşımaya dikkat edelim lütfen

Afiyet olsun canım
Bugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmus yatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun

Eylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
Geçmiş olsun kızlar

Çay var mıydı yanında?
Yok yok çok yemem zaten bir tadımlık ama o da pişmem etti beni çay çok severim.ancak 4 aydır çay içmiyorum kahve ve bitki çayı . Şimdi izninizle bir hafta gozlemleueyi
Merhaba nasıl 97 den 85 e düştünüz acaba
If diyet uyguladım ama şimdilerde bozdum su içme alışkanlığını edindim çünkü içmiyordum elma sirkesi aspir yağı kahve vs .. ama spor konusunda çok vasatım

Mevsimsel ya havalara aldanıyoruz dün de biz hep dışarıdaydık benim bile burun başladı ki çocuklar da peşimden geliyor
Haklisin. Bu hafta hic disari cikarmadim cocuklari. Herkes hasta salgindan etkilenmesinler diye. Yine de kücügün burnu akiyor.

15-21 Ekim Menü Bildirimleri

MasterFit Yarışması 5. EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalı Çarşamba Persembe
Kırmızı Takım
1
@TostombalakanneKırmızı Kaptan
2
Mefkurem kırmızı
3
fantastikaaa kırmızı
4
@Migimkırmızı
5
@Tutaste53kırmızı
6
@aypare-kırmızı
7
prensinin annesi kırmızı
8
masal3487 kırmızı
Mavi Takım
1
madamhd Mavi Kaptan
2
@Nehir immavi
3
askrhpozitif mavi
4
sardunya1038 mavi
5
Nefesimmmsin mavi
6
@Zeynebim2020mavi
7
eceboce mavi
8
bluegreeneyes mavi
1 Bal0ncuk
2 Cordelia
3 Aijoo
4 Diyette
5@Byrmseyda2505

Günaydın hayırlı kandiller kizlar

Hayırlı Kandiller

Ahh bu cordelia Ahh.
Eline sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…