- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
Masallah allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah allah bağışlasın
Antibiyotiksiz asla iyilesmiyo benimkilerBiz antibiyotik kullanmamaya calisiyoruz
Araya benimkinide sıkıştırsak
CumlemizinkiniMasallah allah bağışlasın
Evde homeapat Kremler bitkisel caylar deniyoruz , sonrasinda goturuyoruz.Antibiyotiksiz asla iyilesmiyo benimkiler
Burda da hemen antibiyotik vermiyor doktorlar.Antibiyotiksiz asla iyilesmiyo benimkiler
Kaç yaşındasınAraya benimkinide sıkıştırsak
Peki iyleştiriyormu antibiyotik kadar etkisi varmıEvde homeapat Kremler bitkisel caylar deniyoruz , sonrasinda goturuyoruz.
Abla benimde kanim sana inanki o kadar çok ısındıki cok sevdim seni dün çok destek oldun bana aklimdan cikmadi hiç dediklerin allah razı olsunaminn gülüm amin seninle kız kardeşimi çok bağdaştırdım onun gözü son 1-2 senedir açıldı telefon da ağlaya ağlaya konuşmalarını her hatırladıkça kalbimi acıtıyor, çok emek verdim kendini toparlasın kendi hayatına odaklansın diye çok şükür başardı da ... kimse böyle yaşayıp üzülmemeli , sırf birinin oğluyla evlendi diye bir kızın hayatını kimse satın alamaz her istediğini diyip istediği gibi davranamaz
Hayirdir canim kacirdim ben gecmis olsun hangisi hastaTesekkur ederim kızlar
Paylastim canim etiketler mi cikmadi ki
Geçmiş olsun canım çocuk gün günü tutmuyor her an hasta olabiliyorlarBugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmus yatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
Eylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsunE Elif_Eylul sen ne geziyorsun bu saatte
Bugünkü menüm
Sabah 12 de 2 yumurtayla yaptiğım menemen 3 y k yumurta 2 dilim ekmek
Ara öğün yok
Akşam 19 00 bulgur pilavi 2 kaşık 2 parça tavuk yanina tursu 3 dilim
1 5 litre su
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Cumartesi
11.00
2 yumurta
Peynir
Roka
16.00
2 kabak sote
Yogurt
1 avuç ceviz
19.00
Peynir
Domates
6 zeytin
2 dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Yesil cay
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2934862
Afiyet olsun kızlarMenümü yazayım geçmişe gitmeye gücüm yok
Sabah
Domatesli sucuklu yumurta (1 yumurta, 5 dilim sucuk)
Brokoli( haşlama)
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Sivri biber
Akşam
Tavada hamsi 20-25 tane
Bol salata
Suyu takip edemedim bugün
Adim
Eki Görüntüle 2934875