- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sagol canimGeçmiş olsun abla
Hayırlı kandiller
Aynen canim ssgolGeçmiş olsun canım çocuk gün günü tutmuyor her an hasta olabiliyorlar
Gunaydin canimGünaydın
Hayırlı sabahlar
Cok gecmis olsun canim size deEylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
Hayirli kandiller canimGünaydın Hayirlı kandiller kızlar
Hayirli kandiller ablaKandiliniz kutlu olsun.
Kandiliniz kutlu olsun.
Hayırlı kandillerGunaydin hayirli kandiller
Sagol canimAynen canim ssgol
Gunaydin canim
Cok gecmis olsun canim size de
Hayirli kandiller canim
Hayirli kandiller abla
gecmis olsun ablaHic unuturmuyum bebegim
Bizim gelin hastaymis oglen cocuklari aldim, aksam gittiler
O yüzden adimlar aksama kaldi
Bugunde cok halsizdim, zor yaptim :)
Bitirip oyle geliyim dedim
Bugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmusyatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
çok geçmiş olsun kuzucuklaraEylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 12 de 2 yumurtayla yaptiğım menemen 3 y k yumurta 2 dilim ekmek
Ara öğün yok
Akşam 19 00 bulgur pilavi 2 kaşık 2 parça tavuk yanina tursu 3 dilim
1 5 litre su
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Afiyet olsunSelam kızlarmenum
Sabah 09.00. 2 dl ekmek 7 zeytın 3 dl kasar 1 yumurta 1 tk kaşık bal
Öglen yemedım
Akşam 17.00 sulu köfte 1 kase 1 dl ekmek
Spor olarak 1 saat tempolu yürüyüş sadeceZipzip-
Afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti 10.30
Tereyaginda iki yumurta
Bir kasik tahin pekmez
İki dilim ekmek
Bol yesillik
Yesil cay
Ara kahve
Aksam 17.00 bir tabak bol yesillikli kisir
Ayran,
2 litre su Eki Görüntüle 2934841
Bikaç günü atlatayım yeniden başlarım inşallahSenin adın bence dağlar kızı heidi olsun
Hadi bakalım diyecektim ki dur msj devamı aşağıda
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım msjin devamı aşağıda
Hani beyaz sayfa açmıştın seni gidi seni
Sağol kaptanım
Sağol kaptanım
Afiyet olsun canım
Valla kuzum kb aradı bugün takıyı ben aldım dedi şoka girdim biliyordu sıkışmıştık bu aralar Allah razı olsun ondan
Kaptanım benim eşim de her arabayla bir yere gitsek yarı yolda cüzdanını ve ruhsatini almayı unuttuğunu hatırlatıyor sonra da suçlusu ben oluyorum niye çantama koymamışım diyorum ben senin gibi tek tabanca değilim 2 çocuğu hazırlıyorum çantalarını hazırlıyorum kendim hazırlanıyorum evi kontrol ediyorum çıkarken bir de kocam beyin cüzdanına sahip çıkacakmışım vallahi bunların ağzına kürekle vurmak gerekir
Afiyet olsun kuzum
Sağol canım
Ben de içiyorum arada sırada keyif için
Afiyet olsun tatlım menünü görmem için beni zipzip ve filiz kaptanlarımızı etiket yap mutlaka olur mu
sıkma canını kuzum 3 günlük dünya salla gitsin kim üzülüyor ki sen üzüldün diye aynı şeyleri ben yaşayınca hiç bir şey olmaz diyen kv kendi kızı aynı şeyi yaşayınca ah ah vah vah oluyor ne sinirini bozuyorsun ki canım boşver
Sağol fantastikam
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımsen de menü spor sonunda beni filiz ve zipzip kaptanlarımızı ve cordeliaa yı etiketle olur mu yoksa gözümüzden kaçabilir
Geçmiş olsun ablaHic unuturmuyum bebegim
Bizim gelin hastaymis oglen cocuklari aldim, aksam gittiler
O yüzden adimlar aksama kaldi
Bugunde cok halsizdim, zor yaptim :)
Bitirip oyle geliyim dedim
Afiyet olsun ablaCumartesi
11.00
2 yumurta
Peynir
Roka
16.00
2 kabak sote
Yogurt
1 avuç ceviz
19.00
Peynir
Domates
6 zeytin
2 dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Yesil cay
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2934862
Afiyet olsun canımMenümü yazayım geçmişe gitmeye gücüm yok
Sabah
Domatesli sucuklu yumurta (1 yumurta, 5 dilim sucuk)
Brokoli( haşlama)
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Sivri biber
Akşam
Tavada hamsi 20-25 tane
Bol salata
Suyu takip edemedim bugün
Adim
Eki Görüntüle 2934875
Cordelia @madamhd E Elif_Eylul Zipzip-
Hergün menü yaz canım.Gerçekten bilmediğim için soruyorum yaaadım yarışması cumartesi başladığı için sandım ki menü içinde cumartesi günü başlıyor
Afiyet olsun.Hemen yazayım kaptanım
15.11.2021
Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 adet domates
1 adet salatalık
67,yeşil zeytin
Biraz köy peyniri
2 bardak çay
Ara ögün
1 kupa nescafe
Akşam
Bir tabak türlü
6,7 kaşık pilav
1 kase cacık
Gece yatmadan önce baklava yedim 1,2 çqtalda yaş pasta
Afiyet olsun16.5.2021 menüm
Sabah
Közlenmiş biber
K. Patlıcan.
Az yagda kavrulmuş domates
Ayran
4 dilim 3kmek
Öğle
1 kase çorba
Salata
1 bardak çay
Akşam
6, 7 kasık pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
Yarım kase ayran çorbası
2 bardak çay
Afiyet olsunGeldim
Sabah 9.30da
Biraz tavuk
3yk bulgur pilavi
2parca karpuz
Ara 12.00
Biraz cerez
Filtre kahve
Aksam 16.45
Kavurma
4yk bulgur pilavi
Yogurt
Lahana tursusu
Su 1.5 anca oldu
Spor da ayri yazacagim simdi
Zipzip- askrhpozitif Cordelia
Aramıza hoşgeldinnIstanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorumyemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)
Çay var mıydı yanında?
Geçmiş olsun canımEvet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
Afiyet olsunAncak yazabiliyorum resmen uyumayan bir bebekle geçti günüm.. O sızınca bende sızmışım
09:00
1 dilim peynir
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
12:00
1 elma
18:00
2 lahmacun(her bir parça küçük, fındık lahmacun diolar burda)
Zerzevat (hergn yemeye çalışıorm süt yapıomuş)
1 kase yoğurt
21:00
1 ader hurma
1 kase nar
2 lt su
3.000 adım
Bugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmusyatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
Geçmiş olsun canımEylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
geçmiş olsunAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bikaç günü atlatayım yeniden başlarım inşallahbugün 53 gördüm tartıda yemeseydim iyi olurdu
Geçmiş olsun abla
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım
Hergün menü yaz canım.
Afiyet olsun.Gece yediklerin olmamış
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Aramıza hoşgeldinn
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımbenim kızda bu sabah hasta uyandı ateşi var grip olmuş
Sağol canımgeçmiş olsun
Günaydın kızlar
Gunaydin hayırlı kandiller kizlarGünaydın kızlar
Sagol canimçok geçmiş olsun kuzucuklara
Sagol canim sizede gecmis olsunAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bikaç günü atlatayım yeniden başlarım inşallahbugün 53 gördüm tartıda yemeseydim iyi olurdu
Geçmiş olsun abla
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım
Hergün menü yaz canım.
Afiyet olsun.Gece yediklerin olmamış
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Aramıza hoşgeldinn
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımbenim kızda bu sabah hasta uyandı ateşi var grip olmuş
Günaydın hayirli kandiller canimGünaydın canlar
Hayırlı kandiller
Geçmiş olsun canımDünden beri başım çatlıyor
Rabbim feraha erdirsin inşallah tez zamanda canımGündüzleri unutuyorum da gece olunca çok canım acıyor uykularım kaçıyor canım
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Bu hafta atmasan da olurUc bin adim attim evde,bakalim insallah on bine tamamlarim
Sen hava da kara da halledersin canım benimKilo bildirimi
61,55 kg.
Çok bilmiş kaynanaBisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Geçmiş olsun canımKendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Salgın var sanırım rabbim şifa versin@sena zeynep buyük kız kusmuş sabaha kadar simdi annem söyledi
Çok geçmiş olsun canımAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Allah tan kimseden ses çıkmamis kaptanım geçmişi bitiremeden sızıp kaldimUykum geldi kimseden ses çıkmıyor
Benim ilk Alicam şey uzun bot olur sanırımBen de aynen oyle yaptım. İlk iş kot ceket aldım.kiloluyken giyemiyordum.
Rabbin feraha çıkarsın canımBizde dün akşam kayinvalidemlerde hepimiz birbirimize girdik, kim kime dum duma oldu biraz. Canim çok sıkkın artik bende Allaha havale ettim o en iyi bilendir
Bal sürat Rabbim nazardan korusun
Pazardan sadece 2 pırasa alan migi pırasa aşığı olduPırasanın her türlüsü harika oluyor hele ki lahana pırasa buluştıuran lezzet yapmışım
Harika bir kapsuka oldu zaten salça degildi
Çok güzel bir lezzet oldu
Bide pırasalı arpa şehriye pilavi da on nurmara oluyor
Bence sadece pırasa yemeginden ibaret degildir çeşit çeşit itinayla yapılır :)
Pırasalı peynirli yumurta var
Hep yaparım onu
Lahanadan en çok pırasalısına bayıldım yine yapıp yerim
HasetlerindenSelam kızlar nasılsınız canlarımbugün biri bana şöyle dedi aaa çok zayıflamışsın bu ne 2 çocuk annesisin bu kadar zayıflık yakışmazmis bana suriyeli gibi olmuşsun dedi...
(Cahil kafalılar çok)
Maşallah canım ya rabbim bizede nasip etsin inşallahBoyun mu kısalmış. Biri 60 biri 75 kısalmısmiyim.ayni topuklu ile
Çok sevindim canımAaaa kızlar kilo dedi de bugğn size olanları söyleyeyim . Biz hazırlandık doğum gününe gittim oğlum 1 yaşında iken bir takım elbise almıştım onu giydim bugün. (oğlum 7 yaşında bu arada )
Arkadaşım dedi nehir ne kadar güzel elbisen zayıflayınca artık elbiselerin olmayınca yeni aldın harika dedi. Yooo bu benim oğlum 1 yaşında iken aldığım elbisem zayıflayınca giydim vr çok mutlu oldum düşünün 46 bedendim o zaman . Yahu bende hep şişkoymuşum inşaAllah burda 42 yi görürüm amin amin amin . Azında gözüm yok.
Hoşgeldin canım ben MerveIstanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorumyemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)
Toplu ayin yapalım en iyisiAraya benimkinide sıkıştırsak
Çok geçmiş olsun canımBugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmusyatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
Günaydın hayırlı sabahlarGünaydın
Hayırlı sabahlar
Çok geçmiş olsun canımEylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
Günaydın hayırlı kandillerGünaydın Hayirlı kandiller kızlar
Seninde kutlu olsun abla günaydınKandiliniz kutlu olsun.
Günaydın hayırlı kandillerGunaydin hayirli kandiller
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canımbenim kızda bu sabah hasta uyandı ateşi var grip olmuş