Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim ❤Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:30
Eki Görüntüle 2934777
Ara 5 ceviz
1 muz 2 mandalina
Saat 15:30
Yarım tabak yeşil m.corbası
Yarım tabak kıymalı ıspanak yemeği
4 küçük dolma biber kıymalı
Bugün haftanın bütün proteini aldım sanırım
Su : 3.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @madamhd
Nerden geldiArabamda bir çakmak buldu eşim.bu çakmak nerden geldi diyor?
Bende kardwsimde ha bugun de yarin derkennbir gece once tanidik kuyumcuya getirtirdim adam aksam 22de birakti eve , ablamda beklemis ikimizde en pahali fiyattan son dakika aldikKardeşim evlenecek kasımda daha takısını alamadım ne yapacağım bilmiyorum altın fiyatları malum
Geçmiş olsun kaptanım
Masallah canim bana asla uuymayn birsey 3gun zor dayandim bu yitik sifaya yemekteen once ve sonra sivi almamak bana gore degilmis16.10.2021 Cumartesi yitiksifa 2. Menüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2934768
Ara 4 de
2 kupa bitki çayı
Akşam misafirliğe gittik yiyebilecegim bir tek mercimek çorbası vardı 1 kepçe ondan yedim gerisi kahvaltılık
Akşam 18.30
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Bu kim ya
Birsey kalmamis atarsin dahaKala kala 1500 adimim kaldi atamadim gitti
Sahi nerden geldiArabamda bir çakmak buldu eşim.bu çakmak nerden geldi diyor?
Dabana kuvvetKala kala 1500 adimim kaldi atamadim gitti
Afiyet olsun canımSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:30
Eki Görüntüle 2934777
Ara 5 ceviz
1 muz 2 mandalina
Saat 15:30
Yarım tabak yeşil m.corbası
Yarım tabak kıymalı ıspanak yemeği
4 küçük dolma biber kıymalı
Bugün haftanın bütün proteini aldım sanırım
Su : 3.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @madamhd
Oglen uyudum
Saatlerdir 1500 kaldi ama aslinda coktan bitmistir ama teli yanima almayi unutuyorum az ya hani 10000 adim nasil olsa diye sanirsin 12000le arasinda cok var gibi 12den sonra 10 kucuk geldiBirsey kalmamis atarsin daha
Benimkide cebindeki 250 tl kaybetmis suçlusu benmisim cebine guzel koyamamisimSahi nerden geldi
Bi rahatlik geldi 10 bin diye :))Saatlerdir 1500 kaldi ama aslinda coktan bitmistir ama teli yanima almayi unutuyorum az ya hani 10000 adim nasil olsa diye sanirsin 12000le arasinda cok var gibi 12den sonra 10 kucuk geldi
Sahi nerden geldi
Getir şunu benimkinle evlensinler ayni boklar
Ne bilim ben? Kimbilir kaç yıl orada. Ben 4 yıldır sigara içmiyorum. Benim gezdiğim kimse sigara içmiyor. Ailemde kimse sigara içmiyor. O ve ailesi herkes içiyor.
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
3 yumurtadan omlet
1kk peynir
1 greyfurt
Aksam
120g tavuk
1 greyfurt
Su: 2 lt sporu az sonra eklwrim bitirip Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Ok kaptanim daha yapacagim adim var , menumu de cocuklari uyutup yazarim.@Nehir im
@askrhpozitif
@sardunya1038
@Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
@bluegreeneyes
Zipzip-
@sena zeynep
@klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlar Ben 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın