- 16 Mart 2008
- 45.803
- 223.652
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun şu az içtiyse oda baş ağrısı yaparTabiki de şu iki günde ama regl belirtileri var Mesela baş ağrısı mesela temizlik patlaması bugün de ağlama geldi ayaklarım falan şiş ama bol su ve kayısı ile yarına insallah gram da olsa vermiş olurum
valla oldu bikere bende hayır diyemem yaptımmı o kadar yediğime dua etHahahahahaha yazdım diyipte yazmamakk
Canım yaa güzel menü akşama patates en korkum
Hahahahaha vallahaa şükürr kaptırmamıssın kendinivalla oldu bikere bende hayır diyemem yaptımmı o kadar yediğime dua et
Bende yapemm bildirimimiiiii
Elhan Koalina
30 agustos
Bugün sıcaktan ne kahvaltı edebildim ne birşey hicbir lokma istahım yoktuu bugün 1 öğün yaptım anca
Açkarna; zencefilli su , sirkeli su , tarçınlı su
15.30
1 tabak patlican yemeği
3 kızartılmış mini çavdar ekmek
2 Top.incir reçeli
Türk kahvesi içerim belki yada
21.00 yeşilçay poşet ve kayısı posetle karişımı çay
1.5litre su
Kocişle az çok tartıştık istah mihtah kalmadı bende sayesinde hahahahaah 12 de yiyodum kahvaltı bide sıcaktı hava iyice birbirine karıştımVaaayy jouuu naptın gııızzz
sen de benim gibi olmuşsun ben de gündüz normalim akşam yemekten sonra çikolata yiyorumGunaydin kizlar
Dun aksama kadar iyiydi menum ama aksam kotu oldu
09:00- 1 bardak proteini arttirilmis sut, 1 kase salata
13:00 - tavuklu salata, 1 dilim ekmek
16:00- 1 bardak hindistan cevizi sutu, 1 muz
20:00- 3 yk siyah pirinc, 4 yk tavuk sote
22:00- 3 avuc cips , 6 kare cikolata
su: 4lt
spor: 60 dk bisiklet
Elhan
valla benim de son giydiklerim hep yeni aldıklarım... çünkü ötekiler dar geliyor.İyi olmana sevindim canım bende çok kilo aldım hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor
yarın tam başlasak ya da cuma süper olur. çünkü dolunayda başlayan diyetler iyi gidermiş ben ilk büyük diyetimde öyle başlamıştım ki bilmeyerek ve tam 20 kilo vermiştimBu haftadan sonra gelebilirim yam bilmiyorum kafam çok karışık diyete spora konsantre olamıyorum senin iyi olmana ayrıca çok sevindim
Şu iştahsızlık bana neden uğramıyor ne sıcak ne hastalık ne stres hiç bir şey iştahımı kapatmıyor masalahBende yapemm bildirimimiiiii
Elhan Koalina
30 agustos
Bugün sıcaktan ne kahvaltı edebildim ne birşey hicbir lokma istahım yoktuu bugün 1 öğün yaptım anca
Açkarna; zencefilli su , sirkeli su , tarçınlı su
15.30
1 tabak patlican yemeği
3 kızartılmış mini çavdar ekmek
2 Top.incir reçeli
Türk kahvesi içerim belki yada
21.00 yeşilçay poşet ve kayısı posetle karişımı çay
1.5litre su
Kocişle az çok tartıştık istah mihtah kalmadı bende sayesinde hahahahaah 12 de yiyodum kahvaltı bide sıcaktı hava iyice birbirine karıştım
Bugün öyleydi vallahaaKız ne iştah kalmıyor aman yerim ben vallaa:))
Bugün ilkez böyle oldu zaten kızçede durmadı huysuzdu bugün ben 12 den öncede kahvaltı etmiyorum bide birbirine karıştım buseferr sıcakta basıncaŞu iştahsızlık bana neden uğramıyor ne sıcak ne hastalık ne stres hiç bir şey iştahımı kapatmıyor masalah
Bugün öyleydi vallahaa
ben de aynıyım iştah hep açıkŞu iştahsızlık bana neden uğramıyor ne sıcak ne hastalık ne stres hiç bir şey iştahımı kapatmıyor masalah
Çok teşekkür ederiz canım, kanal tedavisine başlandı. Cumartesi günü yine gideceğiz. İyi olacağız inşallahgecmis olsun cnaim. Menun gayet iyi bence.
Nasil oldu oglusun?
çokkkk teşekkür ederiz canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun şu az içtiyse oda baş ağrısı yapar
Ödem yazısını görünce yazmak istedim
Annem hastanede ya el ayak acayip şiş damardan iğne yapiyorlar 2 gündür akşamları.. Allah ne verdiyse wc durmuyor bu sabah annemin 40 numara olan ayaklar bugün 36 numara olmuş
Ay dedim hemşire hanım bu iğneden bizlerde lazım gitsin odemler dedim bana baktı öyle
OOooo yakıyorsuunnn30 ağustos
Elhan
Öğlen 12 : eski Kaşarlı omlet
Akşam :15.00 bol sebzeli bulgur pilavı, haşlanmış tavuk
2 lt su, maden suyu, Türk kahvesi birazdan da çay
6bin adım