- 29 Temmuz 2023
- 1.113
- 4.587
- 37
OOooo yakıyorsuunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OOooo yakıyorsuunnn
Canım kaç yaşında benim oğlumun da yüzü şişti dişinden dolayı antibiyotik ve agrı kesici verdilerÇok teşekkür ederiz canım, kanal tedavisine başlandı. Cumartesi günü yine gideceğiz. İyi olacağız inşallah
çokkkk teşekkür ederiz canım
İştahımız açık olmasa burda ne yapıyor uzben de aynıyım iştah hep açık
Doyuracak seyler değell kuzum ondanSabah iki çay kaşık pekmez bir top incir reçeli iki tb ekmek iki dilim karpuz biraz tatlı oldu sabah
Öğle iki kaşık makarna iki kaşık salata
Biraz patlıcan dmtz biber yemegi
Ara nescafe
Akşam bir tabak türlü
Jou
Çok aç hissettim bugün kendimi doymak bilmedim ve hala açım
8 yaşında canım. Gerçekten çocuklar hasta olmasın. Dün benim için zor bir gündü.Canım kaç yaşında benim oğlumun da yüzü şişti dişinden dolayı antibiyotik ve agrı kesici verdiler
Böyle bir muhtesemligi kaçırmışım Afiyet olsun canım Cumaya çok güzel bir sonuç almanı dilerim.30 ağustos
Elhan
Öğlen 12 : eski Kaşarlı omlet
Akşam :15.00 bol sebzeli bulgur pilavı, haşlanmış tavuk
2 lt su, maden suyu, Türk kahvesi birazdan da çay
6bin adım
Afiyet olsun canım Güzel bir menü çıkarmışsin
Elhan ee beni neden görmedin
Böyle bir muhtesemligi kaçırmışım Afiyet olsun canım Cumaya çok güzel bir sonuç almanı dilerim.
Yok 20 senedir fix baş ağrısı canim:)Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun şu az içtiyse oda baş ağrısı yapar
Ödem yazısını görünce yazmak istedim
Annem hastanede ya el ayak acayip şiş damardan iğne yapiyorlar 2 gündür akşamları.. Allah ne verdiyse wc durmuyor bu sabah annemin 40 numara olan ayaklar bugün 36 numara olmuş
Ay dedim hemşire hanım bu iğneden bizlerde lazım gitsin odemler dedim bana baktı öyle
Her günü sifayla geçsin canım. Damardan magnezyum mü veriyorlar acaba? İshal yapıyor çünkü.Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun şu az içtiyse oda baş ağrısı yapar
Ödem yazısını görünce yazmak istedim
Annem hastanede ya el ayak acayip şiş damardan iğne yapiyorlar 2 gündür akşamları.. Allah ne verdiyse wc durmuyor bu sabah annemin 40 numara olan ayaklar bugün 36 numara olmuş
Ay dedim hemşire hanım bu iğneden bizlerde lazım gitsin odemler dedim bana baktı öyle