- 16 Mart 2008
- 45.817
- 223.762
Çok güzel sonuçlar geliyor vallaa hazır ol
Menün çok güzel bence de gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel sonuçlar geliyor vallaa hazır ol
YaaaaGecen hafta cuma 65.950
Bugun 64.950
Fark -1 kg
Kesinlikle öyle hedef 57 şimdilik 57 ye kadar bozmak yokYaaaa
Böyle devam etsin inşallah.
Kendini salıverme artık bu ivmeyi yakalamişken bırakma tatlım.
Yok canim benim küçük tuvaletle atıyor yarım bardak su içiyorsa 5 litre olarak çıkıyor damardan bir iğneHer günü sifayla geçsin canım. Damardan magnezyum mü veriyorlar acaba? İshal yapıyor çünkü.
Geldik geldikGeçmiş olsun canım. Tatil planın hayata geçsin inşallah.
ya buna bir son vermem laizm, kilo alip duruyorum.sen de benim gibi olmuşsun ben de gündüz normalim akşam yemekten sonra çikolata yiyorum
cok gecmis olsun canim.Çok teşekkür ederiz canım, kanal tedavisine başlandı. Cumartesi günü yine gideceğiz. İyi olacağız inşallah
çokkkk teşekkür ederiz canım
Teşekkür ederim ablacımAfiyet olsun canım Güzel bir menü çıkarmışsin
Afiyet olsun canım Şöyle ağız tadıyla kizabilecegimiz menü kalmadı Allah ırak eylesin tabi ki yaz günü su miktarin biraz daha artsa iyi olur sankiGünaydııın güzel bir gün olsun kızlar
30 Ağustos menüm
12.00 tarhana çorbası
14.00 1 avuç çiğ badem, 1 şeftali
15.00 1 bardak ev yapımı limonata
19.30 1 tabak patatesli soğanlı hindi haşlama
Su 1.5 litre
Tatlisim o mantı ismi beni burada çarptı inşallah minik boyuttadirlar. 100 gr çikolata fazla kuzum. İki karecik yeter dikkatli ol.dunku menum (aksamlari yemeyi birakmaya calisiyorum insallah basaracagim, degilse kilo alip duruyorum yeyip yatmaktan iyi de uyuyamiyorum)
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 elma
oglen : 10 tane etli cin mantisi
ara: 1 armut, 1 avuc cekirdek ici
aksam -19:00- 4yk kadar siyah buldur, 5 yk tavuk sote, 1 domates, 1 kase yogurt
21:00 - 1 paket cikolata (100gr)
su: 3 lt
spor: 45 dk bisiklet
Elhan
cok guzel olmus menun canim, afiyet olsunGünaydııın güzel bir gün olsun kızlar
30 Ağustos menüm
12.00 tarhana çorbası
14.00 1 avuç çiğ badem, 1 şeftali
15.00 1 bardak ev yapımı limonata
19.30 1 tabak patatesli soğanlı hindi haşlama
Su 1.5 litre
manti cok fena degildi acikcasi cok kucuk porsiyondu ve bol etli, disinda unlu kismi incecik.Tatlisim o mantı ismi beni burada çarptı inşallah minik boyuttadirlar. 100 gr çikolata fazla kuzum. İki karecik yeter dikkatli ol.
Çok teşekkür ederiz Deryacığım , inşallah canımcok gecmis olsun canim.
Insallah cabucak biter tedavisi, dis cok zor hele ki cocuklarda.
Hoş geldiniz canım. Manavgat merkeze yakın Side, Evrenseki, Çolaklı halk plajları var. Otelde kalıyorsanız onların özel bolgeleri var. Geçenlerde Ankara'ya gittik market ve pazar, süt ürünleri fiyatlarini görünce noluyoruz dedim neredeyse aramızda on, yirmi lira farklar vardı sebze meyve başkentiyiz güya. Çok pahaliyiz şekerim . Ruslar Antalya'yi çok seviyor bizim Konyaaltı sahilinde Rus dilinden gayri bir dil yok. Yürürken senin burda ne işin var der gibi bakıyorlar yüzüne.Bir tebessüm dahi yok bazen günaydın falan diyorum özellikleGeldik geldik
Ama güzel memletimde hakkaten değerimiz yokmuş onu gördüm. Manavgat'tayiz değil dışardan gelenler yerli halk için bile halk plajları öyle sınırlı ki. Her yerde ingilizce görmeye alışmıştık ama tek tük Türkçe tabela var onun dışında hep Rusça. Herşey pahalı deniyor daha plaj olaylarına girmedik ne kadar pahalı bilmiyorum. Buraları bilenler varsa 2 çocukla gidilecek yer önerilerine açığım
Geçmiş olsun Aslicim . Diş olayını kaçırmışım.Çok teşekkür ederiz Deryacığım , inşallah canım
Nasıl bir igneymiş o biz de isterikYok canim benim küçük tuvaletle atıyor yarım bardak su içiyorsa 5 litre olarak çıkıyor damardan bir iğne
Ayy ben o kadar çiş yapsam ideal kiloma gelirim hwralde