Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım. Tatil planın hayata geçsin inşallah.
Geldik geldik
Ama güzel memletimde hakkaten değerimiz yokmuş onu gördüm. Manavgat'tayiz değil dışardan gelenler yerli halk için bile halk plajları öyle sınırlı ki. Her yerde ingilizce görmeye alışmıştık ama tek tük Türkçe tabela var onun dışında hep Rusça. Herşey pahalı deniyor daha plaj olaylarına girmedik ne kadar pahalı bilmiyorum. Buraları bilenler varsa 2 çocukla gidilecek yer önerilerine açığım

dunku menum (aksamlari yemeyi birakmaya calisiyorum insallah basaracagim, degilse kilo alip duruyorum yeyip yatmaktan iyi de uyuyamiyorum)
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 elma
oglen : 10 tane etli cin mantisi
ara: 1 armut, 1 avuc cekirdek ici
aksam -19:00- 4yk kadar siyah buldur, 5 yk tavuk sote, 1 domates, 1 kase yogurt
21:00 - 1 paket cikolata (100gr)

su: 3 lt
spor: 45 dk bisiklet
Elhan Elhan

Günaydııın güzel bir gün olsun kızlar
30 Ağustos menüm
12.00 tarhana çorbası
14.00 1 avuç çiğ badem, 1 şeftali
15.00 1 bardak ev yapımı limonata
19.30 1 tabak patatesli soğanlı hindi haşlama
Su 1.5 litre
Afiyet olsun canım 😘 Şöyle ağız tadıyla kizabilecegimiz menü kalmadı :confused: Allah ırak eylesin tabi ki :dua: yaz günü su miktarin biraz daha artsa iyi olur sanki:KK60:

dunku menum (aksamlari yemeyi birakmaya calisiyorum insallah basaracagim, degilse kilo alip duruyorum yeyip yatmaktan iyi de uyuyamiyorum)
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 elma
oglen : 10 tane etli cin mantisi
ara: 1 armut, 1 avuc cekirdek ici
aksam -19:00- 4yk kadar siyah buldur, 5 yk tavuk sote, 1 domates, 1 kase yogurt
21:00 - 1 paket cikolata (100gr)

su: 3 lt
spor: 45 dk bisiklet
Elhan Elhan
Tatlisim o mantı ismi beni burada çarptı inşallah minik boyuttadirlar. 100 gr çikolata fazla kuzum. İki karecik yeter dikkatli ol. :super:

Geldik geldik
Ama güzel memletimde hakkaten değerimiz yokmuş onu gördüm. Manavgat'tayiz değil dışardan gelenler yerli halk için bile halk plajları öyle sınırlı ki. Her yerde ingilizce görmeye alışmıştık ama tek tük Türkçe tabela var onun dışında hep Rusça. Herşey pahalı deniyor daha plaj olaylarına girmedik ne kadar pahalı bilmiyorum. Buraları bilenler varsa 2 çocukla gidilecek yer önerilerine açığım
Hoş geldiniz canım. Manavgat merkeze yakın Side, Evrenseki, Çolaklı halk plajları var. Otelde kalıyorsanız onların özel bolgeleri var. Geçenlerde Ankara'ya gittik market ve pazar, süt ürünleri fiyatlarini görünce noluyoruz dedim neredeyse aramızda on, yirmi lira farklar vardı sebze meyve başkentiyiz güya. Çok pahaliyiz şekerim . :KK14:Ruslar Antalya'yi çok seviyor bizim Konyaaltı sahilinde Rus dilinden gayri bir dil yok. Yürürken senin burda ne işin var der gibi bakıyorlar yüzüne.Bir tebessüm dahi yok bazen günaydın falan diyorum özellikle
🙄 Antalya merkeze gelirsen bize gel. Misafirim yok şu an çay çekirdek dedikodu yaparız. :KK60:

X