- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Ne yaptıgımı bende bilmiyorum kiAllahım çok şükürrr anamm hic bukadar sevinmemiştim hee üzülüp duruyodun aralık oruçmu yapıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptıgımı bende bilmiyorum kiAllahım çok şükürrr anamm hic bukadar sevinmemiştim hee üzülüp duruyodun aralık oruçmu yapıyosun
Hahah canım yaNe yaptıgımı bende bilmiyorum ki
Nebileyim yaa bi tuğaf oldum ondan sende kusuruma bakmaCanım aksine aynı fikirdeyiz ben de gaza getirme maksadıyla öyle yazmıştım seni üzdüğüme üzüldüm hakkını helal et. Amacım tamamen rekabeti kızıştırmaktı. Daha önceki yarışlarda arkadaşlarla bu şekilde atışmalarımız olurdu o sebeple yanlış anlayacağını hiç düşünmedim. Kusuruma bakma
Katılıyorum kaptanım yediğinden fazla enerji harcayanlar çok güzel incelme oluyor ben geçen sene 58 düştüğümde 1 saat yürüyüş sonrası parktaki spor aletlerinde 25 dkkspor yaptım ve süper incelme oldu vücudumda ama.iste delilik yaptım kilomu korumadim nasıl olsa zayıfladım ya mantığı ama bu sefer düştüm mu insalahhh çok daha dikkatli olucagimYağ yakiminda yemek ve spor ayrılmaz ikili kuzum. Bunları düzenli yapanlar her hafta çok güzel eksiler görüyor. Kaçamak yapmayıp düzenli yürüdüğümde haftada en az yarım kilo gidiyor bende. Antalya sıcaklığında evden çıkamıyorum az kaldı ama
Aynen abla düzenli yapınca tek tek düşüyor rakamlar. Bende tedaviye hazırlık sürecinde baya spor yaptım diyet yaptım. Ah işte şu abur cuburlar hamur işleri yakıyor bizi göbeğin sorumlusu da onlarYağ yakiminda yemek ve spor ayrılmaz ikili kuzum. Bunları düzenli yapanlar her hafta çok güzel eksiler görüyor. Kaçamak yapmayıp düzenli yürüdüğümde haftada en az yarım kilo gidiyor bende. Antalya sıcaklığında evden çıkamıyorum az kaldı ama
İyi olmana sevindim canım bende çok kilo aldım hiç bir kıyafetim üzerime olmuyorçok şükür canım iyiyim. sıcaklardan yiyip yiyip kilo aldım
Bu haftadan sonra gelebilirim yam bilmiyorum kafam çok karışık diyete spora konsantre olamıyorum senin iyi olmana ayrıca çok sevindimBen de aldım canım, vereceğim inşallah, şu ödemle başedebilirsem
Sen ne zaman geleceksin
Ohhhhh tatilin tadını çıkar bende iyiyim demek adetten olduğu için iyiyim deyip geçiyorumBitanem selamlar
Tatildeyim şu an
Dönünce sıkı bir diyete girmeliyim
Sen nasılsın napıyosun
insallah canimBenim de tatilimin son haftası. Koşturma başlıyor. Güzel bir yıl geçiririz inşallah.
Günaydın saracim. İnşallah önümüzdeki günlerde kendini daha iyi hisseder kaldığımız yerden devam edersin.Günaydın kızlar
Merhabalar kaptanım, çarşamba ve perşembe oldukça dikkatli olacağım, cuma tartisinda güzel bir eksi göreceğim çok heyecanlıyım
Ben yazdım sanıyorum unutmuşum