Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim gayet iyi gidiyor, az önce spor salonunda koştum koştum durdum canlarımmmm
harikasin cnaim, masallah devamm. Ben de bir aksilik olmazsa yarin komsularla kosacagim parkta kisin duzenli kostuk yaz geldi baya salladik artik tatiller bitti haftaya okullar aciliyor, normal duzene donduk hepimiz.

cig kofteyi ben saglikli buluyorum. Bulgur, yesillik filan. Cok abartiya kacmadikca yenilebilir bence afiyet olsun canim
sağol canım, bulgur bende inanılmaz şişkinlik yapıyor ama bakınca evet sağlıksız değil yeşillikle yenince gideri var

Günü bitirdim paylaşayım dedim. Elhan
29 Ağustos

Sabah: patatesli havuçlu omlet kızıma yapmıştım geri kalanı yedim :)
Şekerpare 2 tane
Türk kahvesi
Maden suyu

Öğlen : Türlü.
3 kaşık bulgur pilavı
1 tane şeftali
Türk kahvesi

Akşam 17.30 : 2 kaşık bulgur pilavı
Türlü
Şimdi kahve içeceğim
2 lt su

harikasin cnaim, masallah devamm. Ben de bir aksilik olmazsa yarin komsularla kosacagim parkta kisin duzenli kostuk yaz geldi baya salladik artik tatiller bitti haftaya okullar aciliyor, normal duzene donduk hepimiz.
Benim de tatilimin son haftası. Koşturma başlıyor. Güzel bir yıl geçiririz inşallah.

Afiyet olsun canım Bulgur çok masum değil inan ki. Bir günkü bütün emekleri yiyorsun. Domateslisine bayılıyorum ben de ama çok korkuyorum yerken.

Afiyet olsun canım Bulgur çok masum değil inan ki. Bir günkü bütün emekleri yiyorsun. Domateslisine bayılıyorum ben de ama çok korkuyorum yerken.

Tabiki masum değil. Ama herşeyden kendimizi kısıtlamakta yanlış. Ben diyetisyene gitmiştim her öğünde ekmekte vardı. Makarnada yiyebiliyordun pilavda ama 3 4 kaşığı geçmeyecek şekilde. Ben bu sayede 1 ayda 6 kilo vermiştim. Daha öncesinde o kadar az yiyordum ki. Hamur, şeker makarna o tür şeyleri tamamiyle kesmiştim 1 gr bile veremedim

29 Ağustos Menü Bildirimi

11.00 1domates, peynir, 7 zeytin, 1 dilim ekmek, 2 avuç iğde

16.30 1 fincan yeşil çay

18.30 5 yk taze fasulye, 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 dilim karpuz

3 litre su

Elhan Koalina

Elhan Koalina

29 agustos

Açkarna; zencefilli su , sirkeli su , tarçınlı su

Sabah:12.00
5 küp domates
5 küp salatalık
4 zeytin
3 mini tambugday ekmek
Sekersiz cay
16.00
Yarim kase mercimek çorba
3 y.k tavuk sote
2 y.k pirinç pilavı

20.00 karışık bitki poşet ve kayısı posetle karişımı çay

Dogru düzgün su icemedim 1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…