- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
harikasin cnaim, masallah devamm. Ben de bir aksilik olmazsa yarin komsularla kosacagim parktaBenim gayet iyi gidiyor, az önce spor salonunda koştum koştum durdum canlarımmmm
sağol canım, bulgur bende inanılmaz şişkinlik yapıyor ama bakınca evet sağlıksız değil yeşillikle yenince gideri varcig kofteyi ben saglikli buluyorum. Bulgur, yesillik filan. Cok abartiya kacmadikca yenilebilir benceafiyet olsun canim
o zaman iyi yanindan bakalim ki persembe gunu degil sali gunu yedin madem sislik yapiyorsasağol canım, bulgur bende inanılmaz şişkinlik yapıyor ama bakınca evet sağlıksız değil yeşillikle yenince gideri var
Benim de tatilimin son haftası. Koşturma başlıyor. Güzel bir yıl geçiririz inşallah.harikasin cnaim, masallah devamm. Ben de bir aksilik olmazsa yarin komsularla kosacagim parktakisin duzenli kostuk yaz geldi baya salladik artik tatiller bitti haftaya okullar aciliyor, normal duzene donduk hepimiz.
Çok güzel telaşlar bunlar.Aminn ablaJou nun bebeyle aynı dönemdeler. Çok şükür koşturmaca telaşlarla geçiyor vakit. Sen nasılsın
Bir gün benim gibi hür general olursun inşallah.Benim de tatilimin son haftası. Koşturma başlıyor. Güzel bir yıl geçiririz inşallah.
Afiyet olsun canımGünü bitirdim paylaşayım dedim.Elhan
29 Ağustos
Sabah: patatesli havuçlu omlet kızıma yapmıştım geri kalanı yedim :)
Şekerpare 2 tane
Türk kahvesi
Maden suyu
Öğlen : Türlü.
3 kaşık bulgur pilavı
1 tane şeftali
Türk kahvesi
Akşam 17.30 : 2 kaşık bulgur pilavı
Türlü
Şimdi kahve içeceğim
2 lt su
Afiyet olsun canımBulgur çok masum değil inan ki. Bir günkü bütün emekleri yiyorsun. Domateslisine bayılıyorum ben de ama çok korkuyorum yerken.
Teşekkür ederim kaptaniçemmmBir gün benim gibi hür general olursun inşallah.Guzel bir yıl olsun tatlım.
Napıyorsun bebeğimm menünü paylaştınmıKız jouuu ben özledim valla :)
Napıyorsun bebeğimm menünü paylaştınmı
Hahahahahha 5 ten sonra kapa agzuniiTabisi yedim yine zılgıtıı ahahaha
Hahahahahha 5 ten sonra kapa agzunii
Bundan sonra yemagggg ama icebilirsin yağ yakan ne varsa5 30da kapadım kız valla :)