Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Değerleri normale dönsün inşallah. Hekimler annenle ilgileniyor sen kendini ihmal etme hastanede. Dönüşümlü bakabileceginiz bir yakının var mı canım? Tüm gece uyumamissin bugün de öyle geçecek gibi.
İnşallah kuzum Allah nerde varsa herkesin yardımcısı olsun var bugün gunduz eve gidip dinlenicem yarın kardeşim gelecek şehir dışında o kalır artık bu gece de burdayım

Sagol canım benim teşekkür ederim ama etrafta çok dedikodu var hamile oldugumu düşünüyorlar çok kilo aldım diye ama ben hala aynı kiloda kaldım çok zor bşr süreçteyim dün aç yatıım

Sagol canım benim teşekkür ederim ama etrafta çok dedikodu var hamile oldugumu düşünüyorlar çok kilo aldım diye ama ben hala aynı kiloda kaldım çok zor bşr süreçteyim dün aç yatıım
Kilo verme sürecinde stresle de baş etmek zorundayız. Kimseyi dinlememeyi, umursamamayi öğreneceğiz. Az önce Instagramda bir hekimi dinledim.
Uzun süreli kabızlıkta magnezyum sitrat kullanımını tavsiye ediyordu aile hekimine bir görün tavsiye al istersen.

Ne kadar az yersek okadar iyidirr zaten canım annen nasıl oldu

Süper bir arınma günü olmuş, detox suyunda neler kullandın?

Çok güzel menü
Teşekkür ederim kaptanım hibiskus çayı demliyorum ayrı biyerde sonra nane yaprağı limon zencefil koyuyorm içine buz ve su koyup üzerine çayı ekliyorum Maden suyu da koyabilirsin ben hergün maden suyu koymuyorum onda da tuz var diye. Hatta hibiskus çayını buz kalıplarında donduruyorum bazen varsa buz diye onu koyuyorm ya da naneli buz kalıbı koyuyorm rengarenk güzel bişi oluyor
Waaaaaaw
Ba yil dimmmm
Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…