İnşallah kuzum Allah nerde varsa herkesin yardımcısı olsun var bugün gunduz eve gidip dinlenicem yarın kardeşim gelecek şehir dışında o kalır artık bu gece de burdayımDeğerleri normale dönsün inşallah.Hekimler annenle ilgileniyor sen kendini ihmal etme hastanede. Dönüşümlü bakabileceginiz bir yakının var mı canım? Tüm gece uyumamissin bugün de öyle geçecek gibi.
Kahve alerji var birazAçkarna kahve iç canım limon sık
İkisinide içiyorumKayısı ve yeşil çayda çok iyi geliyor.
Sagol canım benim teşekkür ederim ama etrafta çok dedikodu var hamile oldugumu düşünüyorlar çok kilo aldım diye ama ben hala aynı kiloda kaldım çok zor bşr süreçteyim dün aç yatıımCanım diyet yaparken bir de kabızlıkla mücadele ediyoruz. Sen doğru olanları yapmaya devam et. Pazartesileri genelde artı geliyorsun ama sonra eksiye geçiyorsun bu yüzden moralini bozma. 70' leri kırarsın sana güveniyoruz.acele etme yeter ki herkesin bünyesi aynı değil. Strese girme tamam mı bitanem.
Faydası olmadımı onların,kabakta iyi geliyor.İkisinide içiyorum
Kilo verme sürecinde stresle de baş etmek zorundayız. Kimseyi dinlememeyi, umursamamayi öğreneceğiz. Az önce Instagramda bir hekimi dinledim.Sagol canım benim teşekkür ederim ama etrafta çok dedikodu var hamile oldugumu düşünüyorlar çok kilo aldım diye ama ben hala aynı kiloda kaldım çok zor bşr süreçteyim dün aç yatıım
Günaydın bitanemGünaydınlar hanımlar.
Ne güzel bir haberBildirim için teşekkürler canım . Bunu cumaya kadar korumalı devam ettirmelisin
Günaydın canımcımGünaydın bitanem
Bebeğim cok dengesiz beslenme gibi olduu kahvaltıyı gene sağlam yap akşama hafif ye böyle yaparak veremezsinkiSbah yogurt bir tatlı kaşık pekmez
İki tb ekmek
Ara biraz üzüm
Öglen çig köfte 2 sıkım
Akşam yok
Jou
Çokgüzel gidiyorsun canım benim
Ne kadar az yersek okadar iyidirr zaten canım annen nasıl olduKızlar iyigeceler tek.tek.alinti yapmadım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun yorucu bi gün oldu
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 hindi füme
Lor peyniri
Ogle
4 kaşık yesil mercimek yemeği
Havuç tarator
2 kaşık.arpa sehrye pilavi
Akşam
Et sote 4 kaşık
Sebze çorbası 1 kase
2 çatal helva
Su 1 litre icebildim
Spor yok
Saat 11 gibi yarım avuç fıstık yedım elim ayağım titredi hastane.ortami beni biraz etkiliyor yemeseydim iyi olacaktı sağlık olsun diyelim
Allah tüm hastalara şifa versin
CanımmTamam bi daha öyle yaparım
Teşekkür ederim kaptanım hibiskus çayı demliyorum ayrı biyerde sonra nane yaprağı limon zencefil koyuyorm içine buz ve su koyup üzerine çayı ekliyorumSüper bir arınma günü olmuş, detox suyunda neler kullandın?
Çok güzel menü
Teşekkür ederim kaptanımWaaaaaaw
Ba yil dimmmm
Afiyet olsun canım.
Yaa canım ablam bende seni çok seviyorum coo duymasınKurabişi çok severim ..