Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tabiki masum değil. Ama herşeyden kendimizi kısıtlamakta yanlış. Ben diyetisyene gitmiştim her öğünde ekmekte vardı. Makarnada yiyebiliyordun pilavda ama 3 4 kaşığı geçmeyecek şekilde. Ben bu sayede 1 ayda 6 kilo vermiştim. Daha öncesinde o kadar az yiyordum ki. Hamur, şeker makarna o tür şeyleri tamamiyle kesmiştim 1 gr bile veremedim 🙈
Ölçü önemli evet.

Kilo verme sürecinde stresle de baş etmek zorundayız. Kimseyi dinlememeyi, umursamamayi öğreneceğiz. Az önce Instagramda bir hekimi dinledim. Eki Görüntüle 3293325
Uzun süreli kabızlıkta magnezyum sitrat kullanımını tavsiye ediyordu aile hekimine bir görün tavsiye al istersen.
Tesekur ederim kraliçem ❤️

Elhan Elhan Koalina Koalina

29 agustos

Açkarna; zencefilli su , sirkeli su , tarçınlı su

Sabah:12.00
5 küp domates
5 küp salatalık
4 zeytin
3 mini tambugday ekmek
Sekersiz cay
16.00
Yarim kase mercimek çorba
3 y.k tavuk sote
2 y.k pirinç pilavı

20.00 karışık bitki poşet ve kayısı posetle karişımı çay

Dogru düzgün su icemedim 1 litre su
Afiyet olsun canım 😘

s i d e l y a s i d e l y a merhaba canım avucunu yalarsın demen biraz ağır oldu şaşırdım hattaa yani dedim ben gaza gelelim kilolarımizı verelim diye diyorum hani kırmızıyı yenecez diye yanlişmı anlaşıldım acaba diye üzüldüm açıkçası
Canım aksine aynı fikirdeyiz ben de gaza getirme maksadıyla öyle yazmıştım seni üzdüğüme üzüldüm hakkını helal et. Amacım tamamen rekabeti kızıştırmaktı. Daha önceki yarışlarda arkadaşlarla bu şekilde atışmalarımız olurdu o sebeple yanlış anlayacağını hiç düşünmedim. Kusuruma bakma

Pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 dilim TB ekmeği
3 YK yumurta salatası
3 zeytin
2 ceviz
1 çk kahvaltılık ezme
1 dilim peynir

Ara
Sade kahve

Akşam
5 YK nohut yemeği
2 yk pilav
3 YK yoğurt
2 dilim karpuz

2,5 lt Su
9500 adım(ceza adımımi tamamlayamadim Malesef Elhan kaptanım bir sonraki günden devredebiliyor muyuz🤭)

Salı menüsü
Kahvaltı 11:00
Yarım dilim TB ekmeği
4 YK sucuklu menemen
1 dilim peynir

Akşam 17:30
1,5 lahmacunn
Salata
Ayran

7500 adm
2 lt su

Koalina Koalina Elhan Elhan

Pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 dilim TB ekmeği
3 YK yumurta salatası
3 zeytin
2 ceviz
1 çk kahvaltılık ezme
1 dilim peynir

Ara
Sade kahve

Akşam
5 YK nohut yemeği
2 yk pilav
3 YK yoğurt
2 dilim karpuz

2,5 lt Su
9500 adım(ceza adımımi tamamlayamadim Malesef Elhan kaptanım bir sonraki günden devredebiliyor muyuz🤭)

Salı menüsü
Kahvaltı 11:00
Yarım dilim TB ekmeği
4 YK sucuklu menemen
1 dilim peynir

Akşam 17:30
1,5 lahmacunn
Salata
Ayran

7500 adm
2 lt su

Koalina Koalina Elhan Elhan
Afiyetler olsun sidoşum .:KK60:
Menülerinde kaçamak olmadığı için cezan iptal edildi. :KK68:

Canım aksine aynı fikirdeyiz ben de gaza getirme maksadıyla öyle yazmıştım seni üzdüğüme üzüldüm hakkını helal et. Amacım tamamen rekabeti kızıştırmaktı. Daha önceki yarışlarda arkadaşlarla bu şekilde atışmalarımız olurdu o sebeple yanlış anlayacağını hiç düşünmedim. Kusuruma bakma
Üzülme kuzum jou da üzülmesin. Ben de aynısını düşündüm seni çok iyi tanıyorum . Aksi olamazdı . :KK60:

Allah şifa versin canım 🤲🏼
Sagol canım aminnn
geçmiş olsun canım
Sağol canım Allah razı olsun
Ne kadar az yersek okadar iyidirr zaten canım annen nasıl oldu
Haklısın kuzum az yemek gerisi boşş annem.ayni yatıyoruz kan aliyoruz devamlı iyi olacak ınsalh sagolasin
Canım Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻
Aminn canım.sagolasin

İnşallah ablam da ona spor lazım 😅 siz ne yapıyorsunuz burada sadece yemek üzerine mi yoksa spor paylaşımı falan oluyor mu
Yağ yakiminda yemek ve spor ayrılmaz ikili kuzum. Bunları düzenli yapanlar her hafta çok güzel eksiler görüyor. Kaçamak yapmayıp düzenli yürüdüğümde haftada en az yarım kilo gidiyor bende. Antalya sıcaklığında evden çıkamıyorum az kaldı ama:KK76:

X