Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım Rabbim acil şifalar versin.

Bugun sabah gec uyandik, tembellik yaptim, ise de azcik gec kaldim yumurtami da haslamadim. Ama gun gayet iyi gidiyor 2 tane sutlu kahve ictim ve 1 domates yedim. Bir saate kadar isim hafifleyince ogle yemegine gidecegiz, sizin gununuz nasil geciyor kizlar?

Cezami bugun tamamlayacağız:) Ama biliyorsunuz benim mesai sistemi fena
Bu arada cuma günü iki şehir öteye doktora gideceğim için perşembeden bildirim yapsam olur mu bu haftaa

Cezami bugun tamamlayacağız:) Ama biliyorsunuz benim mesai sistemi fena
Bu arada cuma günü iki şehir öteye doktora gideceğim için perşembeden bildirim yapsam olur mu bu haftaa
Ceza sembolikti kuzum. Uygun bir zamanında yürürsün. Geçmiş olsun neyin var? Acil durumlarda bir gün önce veya bir gün sonra bildirim yapabiliriz elbette. Sorun öncesinde bilgi verilmeden tablo hazırlandığı gün sessiz kalmak. Bu durumlarda bildirim olmadığı için tablodan çıkarıyorum. Boşluklar ciddiyetsizlik yansıtıyor. Perşembe bildirimini bekliyorum canım

Benim gayet iyi gidiyor, az önce spor salonunda koştum koştum durdum canlarımmmm
helllooooo kızlar,
nasıl geçiyor gününüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…