- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Anam balcan kebabı
Bu akşam yiyesim geliyorAnam balcan kebabı
Tırnaksız ekmekle şoyle güzel bir dürüm yap benim yerime de ye tatlım. Dolmadan daha masum bence.Bu akşam yiyesim geliyorama balcan dolması Yaptım olsun
Afiyet olsun canımKahveseverleri çok severim yarım dilim havuçlu kek de bu güzel menünün nazarligi olsun artık.
Ay pardon ablamm iş etmekten kafamı kaldı hemen güncelliyorum bugün işim hep ters gittiTatlım bana bir guzellik yapkızlarını etiketlesen ben de yeni etap tablomu yavaştan hazırlayım.
Evet ya bu hafta içi menüme eklycmTırnaksız ekmekle şoyle güzel bir dürüm yap benim yerime de ye tatlım. Dolmadan daha masum bence.
Sagol aşkoHarikasın bitanemm
Oooo takıma bak alev alev yanıyor yağlar
Kız keşke totoyu kesme şansım olsa millet dolduruyor bende küçülsün istiyorum adnan oktar kediciği oldum kaldım bel ip ince kalça hello burdayım diyorBana bahhhııınnn looo hele heleee sakın saglıksız yiyeyim demeyinn vallahii totonuzu keserimmaffetmemmm yeter gayriiii kırmızıyı yeniyoruzz ve işlerini bitiriyoruzzzz sonra fena kutlama yapacağukkkk
Ozzybal
Lavinia_98
TemelinSafinazi
Cookiie
Zeytur
Nergis 35
Elhan güncellendi bitanem
Yeminlen aynı durumdayızzzz sebepsiz bir şekilde karnım şişKız keşke totoyu kesme şansım olsa millet dolduruyor bende küçülsün istiyorum adnan oktar kediciği oldum kaldım bel ip ince kalça hello burdayım diyor
Antepteyim ve akşamki menüm tam da buydu