Dünkü menüm
08:00
2 dilim tost ekmeği ile kaşarlı tost
1 bardak ev yapımı limonata
12:00
1 ciğer dürüm
3 kaşık alinazik
Bol salata
19:30
1 porsiyon etli yoğurtlu mantı çorbası
Patlican kebabı
Yufka ve kebap ekmeği
2 kaşık pilav
Bundan sonrasını okumayın bence
23:00
1 midye baklava antep fıstıklı
1 dilim antep fıstıklı kadayıf
(Bildiğiniz kadayıfları unutun. Burda tatlı bile antepçe yapılıyor ve bambaşka görünüm süper ötesi lezzet)
00:00
1 dilim kavun
2 dilim şeftali
Yarım muz
Ve gün bitti hamdolsun. Tatlı ve meyve benim için de sürpriz oldu. Yememe gibi bir lüksüm de yoktu. Zira burda ikramlar reddedilemiyor
+ kaç getirir acaba bu menüDünkü menüm
1 ciğer dürüm
3 kaşık alinazik
Bol salata
Patlican kebabı
Yufka ve kebap ekmeği
2 kaşık pilav
(Bildiğiniz kadayıfları unutun. Burda tatlı bile antepçe yapılıyor ve bambaşka görünüm süper ötesi lezzet)
1 dilim kavun
2 dilim şeftali
Yarım muz
Ve gün bitti hamdolsun. Tatlı ve meyve benim için de sürpriz oldu. Yememe gibi bir lüksüm de yoktu. Zira burda ikramlar reddedilemiyor
Oo kaptanım senmisinn süperrBana bahhhııınnn looo hele heleee sakın saglıksız yiyeyim demeyinn vallahii totonuzu keserimmaffetmemmm yeter gayriiii kırmızıyı yeniyoruzz ve işlerini bitiriyoruzzzz sonra fena kutlama yapacağukkkk
Ozzybal
@Lavinia_98
@TemelinSafinazi
Cookiie
@Zeytur
Nergis 35
Elhan güncellendi bitanem
Getirmez aksine kilo azaltır tezini sunucam Cumaya+ kaç getirir acaba bu menü
Gaziantep' tesinDünkü menüm
1 ciğer dürüm
3 kaşık alinazik
Bol salata
Patlican kebabı
Yufka ve kebap ekmeği
2 kaşık pilav
1 dilim kavun
2 dilim şeftali
Yarım muz
Güzelden çok öte bir menü.
Oooo kutlama.varr haaa süper insalahh zafer bizim olacaktırBana bahhhııınnn looo hele heleee sakın saglıksız yiyeyim demeyinn vallahii totonuzu keserimmaffetmemmm yeter gayriiii kırmızıyı yeniyoruzz ve işlerini bitiriyoruzzzz sonra fena kutlama yapacağukkkk
Ozzybal
@Lavinia_98
@TemelinSafinazi
Cookiie
@Zeytur
Nergis 35
Elhan güncellendi bitanem
Kiz öyle olursa bizde beslenmemizi bu şekilde yaparizanteode olupta yemezsen döverler vallahiGetirmez aksine kilo azaltır tezini sunucam Cumaya
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun.Oooo kutlama.varr haaa süper insalahh zafer bizim olacaktır
KaptanımJou yatın annem hastaneye yatacak başında kalacağım yediklerimi dikkat edeceğimi tabiiki ama hareket kisitlanacak insalahh odemsiz çıkarım cumaya
Kiz öyle olursa bizde beslenmemizi bu şekilde yaparizanteode olupta yemezsen döverler vallahi
Çok güzel vereceğim bu hafta öyle gözüküyor çünkü hiç bozmadan ilerliyorumHazirliktasin canım.
Canım kaptancığım çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Annemler dün bana geldi. Azıcık yoğunum. Ama geleceğim .
Olsunn canımm annenin sağlığı önemlii allah acil şifa versin sen genede dikat et tabi ödem mutlaka olacak ama gene çabuk eritirsinOooo kutlama.varr haaa süper insalahh zafer bizim olacaktır
KaptanımJou yatın annem hastaneye yatacak başında kalacağım yediklerimi dikkat edeceğimi tabiiki ama hareket kisitlanacak insalahh odemsiz çıkarım cumaya
Kiz öyle olursa bizde beslenmemizi bu şekilde yaparizanteode olupta yemezsen döverler vallahi
Aşkokuşkomm yanıltma beni olarmıOo kaptanım senmisinn süperr
Oda tadına bakmak içinde aslındakahve bağımlısıyım kahve seven herkesi çok severim bende
Allah acil şifalar versin anneciğine canımOooo kutlama.varr haaa süper insalahh zafer bizim olacaktır