- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.087
- 30
İnşallah cnmN
Cumaya çok güzel eksi geliyor inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnmN
Cumaya çok güzel eksi geliyor inşallah
İnşallah görebiliriz kaptanım biraz ödemli olduğumu düşünüyorum hormon aldım bu ay. Adet olana kadar şişkinliğim gitmicek gibi amaBu menü çok güzel eksi getirir
Miss gibi yanlız bugünden sonra bakliyati ve ödem yapıcı yiyecekleri keselim ki cuma günü gerçek sonucu görebilelim
Çok teşekkür ederim balım
300 grm mı çok tartılma sonra yalnış çıkarıyor bu tartılarAnladimm benim dunden 3gram gitmis
Aynen canım azmı geldi sende yani 1 günde ne bekliyosun 800mü300 grm mı çok tartılma sonra yalnış çıkarıyor bu tartılar
Naber bebekk nasıl gidiyorrrİnşallah görebiliriz kaptanım biraz ödemli olduğumu düşünüyorum hormon aldım bu ay. Adet olana kadar şişkinliğim gitmicek gibi ama
İyidir tatlışım senden naber iyi gidiyo çok şükürNaber bebekk nasıl gidiyorrr
Ben zaten tüm gün tuvalete gidip su içtiğim için ekstra bir etkisi olmadıben bromelain kullanmaya başladım dün, tüm gün tuvalete koştum, bir de çok fala su içirdi bana. her halde bunlar normal, ödemi bu şekilde attırıyor değil mi?
Ben zaten tüm gün tuvalete gidip su içtiğim için ekstra bir etkisi olmadı
Amann vallaha regl oldum kuzum hic mecalim yok hep birsey yemek istiyorumİyidir tatlışım senden naber iyi gidiyo çok şükür
Bu ara çok sıcak hava benimde yiyesim gelmiyo hiç sıcaktanAmann vallaha regl oldum kuzum hic mecalim yok hep birsey yemek istiyorum
Hahahahah regli oldummu bana bisey olayyBu ara çok sıcak hava benimde yiyesim gelmiyo hiç sıcaktan
O zamanlar öyle benimde öncesi çok olurHahahahah regli oldummu bana bisey olayy
Heee iyiymiss hayırlısıO zamanlar öyle benimde öncesi çok olur
Öncelıkle cok gecmıa olsun bende aynı durumdayım atesım var 37.6 cıkıyor 37 den ınmıyor asagı. Buscopan verdı atesı dusurur mu bılmıyprum aynı bahsettıgınız belırtıler bende de var nasıl ıyılesrınız sızKızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Hoşgeldin canım. Şu yukarıdaki formu doldur Elhan abla geldiğin de hazırlığa eklerdirMerhaba herkese. Bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz bi yöntem var mı ?