Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu menü çok güzel eksi getirir 💃

Miss gibi yanlız bugünden sonra bakliyati ve ödem yapıcı yiyecekleri keselim ki cuma günü gerçek sonucu görebilelim ☺️❣️🫶

Çok teşekkür ederim balım🌷
İnşallah görebiliriz kaptanım biraz ödemli olduğumu düşünüyorum hormon aldım bu ay. Adet olana kadar şişkinliğim gitmicek gibi ama 😕

ben bromelain kullanmaya başladım dün, tüm gün tuvalete koştum, bir de çok fala su içirdi bana. her halde bunlar normal, ödemi bu şekilde attırıyor değil mi?
Ben zaten tüm gün tuvalete gidip su içtiğim için ekstra bir etkisi olmadı🤣

Kızlar ben çok kötü oldum yaa.
Gece bi anda başlayan mide bulantısı ilerleyen saatte kusma ve ishale dönüştü. Önce sıtma tuttu. Klimasız odada pike altında titreyerek sızmışım. Az önce de ateşle uyandım. Tekrar kusma seansı. Klimalı odaya geçtim. Yanıyorum resmen ve su içmeye korkuyorum çıkarcam diye . Susuzluktan da yatamıyorum.
Anlamadım ne oldu? Gün içinde çok dışardaydım. Güneş mi çarptı diye düşünmekteyim. Saatler sonra mı çıktı ortaya onu da anlamış değilim.
Öncelıkle cok gecmıa olsun bende aynı durumdayım atesım var 37.6 cıkıyor 37 den ınmıyor asagı. Buscopan verdı atesı dusurur mu bılmıyprum aynı bahsettıgınız belırtıler bende de var nasıl ıyılesrınız sız

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Merhaba herkese. Bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz bi yöntem var mı ? 😊
Hoşgeldin canım. Şu yukarıdaki formu doldur Elhan Elhan abla geldiğin de hazırlığa eklerdir ❤️

X