- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
adım zorunlu değil canımKilo bildirimi yaparim ama yarışlara hemen katilamam. Adım tamamlayamam çünkü daha evi tam yerleştiremedim. Kaç bin adım atiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adım zorunlu değil canımKilo bildirimi yaparim ama yarışlara hemen katilamam. Adım tamamlayamam çünkü daha evi tam yerleştiremedim. Kaç bin adım atiliyo
ee çok güzel kilo vermişsin canımGünaydın
Hayırlı cumalar kızlar
Benim bomba elimde patladı maalesef
Eki Görüntüle 3288253
Pazartesi. 87.200
Cuma. 86.100
Fark -1.100
Masterfitte yokum
Elhan ozlemon
KizZ amiinn vallahaaÖyle oldu canımcim bu hafta da hedefim 2 kilo inşallahhh aminn
Canimçok güzel vermissin ama neden yoksunGünaydın
Hayırlı cumalar kızlar
Benim bomba elimde patladı maalesef
Eki Görüntüle 3288253
Pazartesi. 87.200
Cuma. 86.100
Fark -1.100
Masterfitte yokum
Elhan ozlemon
evet deryacım ben de bunu yazacaktım sana. ayrılma buradan. hepimiz alıyoruz veriyoruz. ama buradan ayrıldığımızda mutlaka kilo alıyoruz. birlikte vereceğizHaklısın canım. Burası en azından gerceklerle yüzleşmemi sağlıyor. Çok sağol canım desteğin için
Harikatesekkur ederim oncelikle. peki olmak isterım
bir haftada 3 kilo almış olamazsın. ödem olmasın bir kısmı?
olurHarika
Ben şuan müsaitim eğer Müsaitsen seçmeleri yapabiliriz
Yarin tartı bilgini fotolu, tarihli ve nickname ile ozlemon u ekleyerek gönder, ben de 78' e takiliyim aylardır. 76'yi gördüm ilk hafta, mutluyum. Daha once de burada 14 kilo vermiştim.
Ara ara kopmalar olabilir, sıcaklardan dolayı muhtemelen. Ama muhakkak kısa sürede geri gel, başka türlü kilo vermek zor.
Afiyet olsun, yarin güzel bir sonuç göreceğiz
Eline sağlık, yalnız zeyneppk ile @TemelinSafinazi nin yer değişmesi gerekiyor, transfer olmuşlardı.
Çok çok üzgünüm bugün çok yoğun bir gündü yeni bakıyorum yarın atayım inşallah.
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 18.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım Koalina Kaptan 60.85 @Akrrep 82.1 Jou 69.4 @TemelinSafinazi 70.55 @zumazuma 74.3 @Cookiie 77.45 aypare ackerman 64.7 Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 69.4 @Beklenen2 77.4 @Ekrl 64.4 @DeryaOnDiet 75.6 s i d e l y a 74.25 @Lavinia_98 70.45 zeyneppk 80.8 asliogretmen 74.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen 60.8 @gezegenfeza @CordeLia Mthn83 80.0 @suspushanimcim 67.9 @sudansebep 60.0 @Efenin_Annesii 106.5 @MAKE UP_
Cuma bildirimlerimizi yarın fotoğrafli nick + tarihli olarak bekliyorum arkadaşlar. Bol eksili bir cuma diliyorum. Takım yarisanlarina başarılar..
Tamam canım başlıyorum o zaman
tamamdırTamam canım başlıyorum o zaman
Geliiyoorrrummmmm yeni kaptanima hayırlısı olsun o haldeeee