Canım pes etmiyoruz, muhakkak faydası olmuştur. Bir öğün bile yapabildiysen kardır. Bence çıkma zaten hep vazgeçişlerimiz değil mi sorunOlmadi yine kalamadim diyette kizlar. Cook sagolun rmeklerinizeozlemon Elhan Ozzybal asliogretmen
Ben çıkacagım yarın tartı bildiriminden sonra.
Canım haftaya farklı bir liste uygularsın olabilir ben de takılıyorum bazen. Probiyotik kullan daha çok kefir, yoğurt, kombu çayı gibiGeçen cuma 70.45
Bu cuma 70.60
+ 150
O kadar aç gezmenin cefası buymuş dün ishal oldum kayısı çayı içmekten ve kiraz sapı çayı bile aldım dün ama bu artılar ne biri bişey söylesin ben 68 bekliyordum kesinlikle ama sanki ödem oldum acaba detox suyundan sonra mı böyle oldu resim çekemedim morelim sıfır gözlerim doldu tam 2 aydır 70 le savaşıyorum sadece 70 ne indim ne çıktım
Tartı fotosunu çekmedim unuttum o sinirle
Ozzybal
Elhan
Süper bir hafta oldu zaten menülerin çok güzeldi canımcımSagol kaptanim regl oldum diye uzulmustum ama bu hafta cok dikkat ettim.cokta hareketliydim insalah her haftaya 1 kilo veriyim
Olur böyle şeyler yine iyi bence karbonhidrat ağırlıklı bir haftaya göre
Tebrik ederim ozzy kaptanım çok güzel bir sonuç. Senin menüler de harikaydı
Harikasın canımCordelia canım iki gün arka arkaya denize gittik o yüzden çok adım atamadım. Ama bol bol yüzdüm. Yine de adım sayımı paylaşmak istiyorum.
Eki Görüntüle 3288267 Eki Görüntüle 3288268
Canım nasıl oldu?Bebeğime yatış verdiler canım bi kaç gün burdayız yarın kilo bildirimi de yapamayacağımElhan
ben de çarşamba günü detoks çayları içtim, şiştim, ters tepti, moralini bozma tartı fotonu at, toparlarsın haftayaGeçen cuma 70.45
Bu cuma 70.60
+ 150
O kadar aç gezmenin cefası buymuş dün ishal oldum kayısı çayı içmekten ve kiraz sapı çayı bile aldım dün ama bu artılar ne biri bişey söylesin ben 68 bekliyordum kesinlikle ama sanki ödem oldum acaba detox suyundan sonra mı böyle oldu resim çekemedim morelim sıfır gözlerim doldu tam 2 aydır 70 le savaşıyorum sadece 70 ne indim ne çıktım
Tartı fotosunu çekmedim unuttum o sinirle
Ozzybal
Elhan
Hayırlı sabahlarrr hayırlı Cumalar
KaptanlarımOzzybal Elhan ozlemon
Ben bu hafta çok aktif olamadım çünkü diyete tam adaptasyon sağlayamadigim günler oldu. Buraya gelip yazmak istemedim açıkçası.
Ama bugünden itibaren spora da başlıyorum. İnşallah tam mativasyonla devam edeceğim.
Cumaya göre eksi geleceğim büyük ihtimalle
süüüperrrsinn
tebriklerKoalina ozlemon
Geçen çarsamba 68.5 tim regl haftasınayım sanırım ordan şişlik var bende ama genede iyiyim 68 ze indim
Geçen cuma; 69.4
Bugün;68.8
Fark; - 600 gram
Eki Görüntüle 3288240
Sağol canım. Ya saka gibi en son hamilelikte görmüştğm bu kilolarıDeryacığım mutlaka gel bence gitme de, beraber hedeflerimize ulaşalım. Yoksa yalnız çok zor. Ben de spor salonuna yazılacağım haftaya. Yoksa bende hep yerimde sayıyor gibiyim. Belki spor salonu iyi gelir.
Cok sagol canım. Haklısın. Vaz gecmemek lazımCanım pes etmiyoruz, muhakkak faydası olmuştur. Bir öğün bile yapabildiysen kardır. Bence çıkma zaten hep vazgeçişlerimiz değil mi sorun
Canım haftaya farklı bir liste uygularsın olabilir ben de takılıyorum bazen. Probiyotik kullan daha çok kefir, yoğurt, kombu çayı gibi
Süper bir hafta oldu zaten menülerin çok güzeldi canımcım
Cook sagol canım kaptanım. Bir turlu basaramadım bu sefer. İnşallah gidip gelince olacakDerya on diyet olsun off olmasınTatiline git gel tatlım istediğin zaman listedesin.
Super gitmis tebrik ederim canimEki Görüntüle 3288271
Geçen Cuma kilom 82.1
Pazartesi kilom 84
Bugün 80.9
Cumadan bu yana giden kilo 1.2
Elhan ozlemon Koalina
Bizim sokakta kokoreççi amca vardı. Kızı arkadaşımdı. Evine giderdim oyun oynardık. Nasil yapıldığını bildiğimden yemem ve evet asla temizlenmez.Birgün görümcemle ben temizleyip mumbar doldurduk, yedim, ondan sonra ağzıma vurmadım, ne kadar temizlersen temizle………
Harikasın canım toparlamışsındır umarımEki Görüntüle 3288271
Geçen Cuma kilom 82.1
Pazartesi kilom 84
Bugün 80.9
Cumadan bu yana giden kilo 1.2
Elhan ozlemon Koalina
Canım annem mumbarı çok güzel temizliyor 2 gün sürüyor ama temizlemesi. Zannetmiyorum ki kokoreççiler öyle temizlesin o yüzden ben de yememBizim sokakta kokoreççi amca vardı. Kızı arkadaşımdı. Evine giderdim oyun oynardık. Nasil yapıldığını bildiğimden yemem ve evet asla temizlenmez.
Harikasın canım
Cook sagol canım kaptanım. Bir turlu basaramadım bu sefer. İnşallah gidip gelince olacak
Toparlamaya çalışıyorum canım. Bu haftanın kilosu benim için de sürpriz oldu. Sabit gelmeye bile razıydım, Pazartesi 84 ü görünce.Harikasın canım toparlamışsındır umarım
İnşallah kuzumHaklısın canım. Çook sağol. Kaptanlarım da kabul ederse haftaya cumartesı donuyorum. Pazartesi tartılıp devam ederim. Ve artık tatiller de bitti. İnş kilo verebilirim.
bence çok güzel, tebrikler
teşekkürlerOzicim çok güzel bir sonuç.Tebrikler canım
tebrikler, regle rağmen çok iyiGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
18 Ağustos Kilo Bildirimi
11 Ağustos 74.45
18 Ağustos 74.15
Fark : -300 gram
(Dün gece regl oldum.)
Elhan
Eki Görüntüle 3288269
çok sağolCanım pes etmiyoruz, muhakkak faydası olmuştur. Bir öğün bile yapabildiysen kardır. Bence çıkma zaten hep vazgeçişlerimiz değil mi sorun
Canım haftaya farklı bir liste uygularsın olabilir ben de takılıyorum bazen. Probiyotik kullan daha çok kefir, yoğurt, kombu çayı gibi
Süper bir hafta oldu zaten menülerin çok güzeldi canımcım