Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Olmadi yine kalamadim diyette kizlar. Cook sagolun rmeklerinize ozlemon Elhan Ozzybal asliogretmen
Ben çıkacagım yarın tartı bildiriminden sonra.
Canım pes etmiyoruz, muhakkak faydası olmuştur. Bir öğün bile yapabildiysen kardır. Bence çıkma zaten hep vazgeçişlerimiz değil mi sorun
Canım haftaya farklı bir liste uygularsın olabilir ben de takılıyorum bazen. Probiyotik kullan daha çok kefir, yoğurt, kombu çayı gibi
Sagol kaptanim regl oldum diye uzulmustum ama bu hafta cok dikkat ettim.cokta hareketliydim insalah her haftaya 1 kilo veriyim
Süper bir hafta oldu zaten menülerin çok güzeldi canımcım
Geçen cuma 77.75 di
Bugün 78.35
Fark +600 gr
Koalina Elhan
Eki Görüntüle 3288262
Olur böyle şeyler yine iyi bence karbonhidrat ağırlıklı bir haftaya göre
geçen cuma: 76,75 kg
bugün: 75,85 kg
fark: -0,90 kg

Elhan ozlemon Koalina

Eki Görüntüle 3288265
Tebrik ederim ozzy kaptanım çok güzel bir sonuç. Senin menüler de harikaydı

Eki Görüntüle 3288219
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.6
Arti..200 grm
ozlemon Ozzybal

menülerin gayet iyiydi, ağırlığın değişmese de kesin incelme olmuştur.

ben de çarşamba günü detoks çayları içtim, şiştim, ters tepti, moralini bozma tartı fotonu at, toparlarsın haftaya

sen güzel kilo vermiştin pazartesi, lütfen tartı fotonu at.

Cuma: 80.8
Bugun : 79.2
Fark: -1600
Elhan ozlemon
Koalina nasil kaptanim
süüüperrrsinn
Koalina ozlemon

Geçen çarsamba 68.5 tim regl haftasınayım sanırım ordan şişlik var bende ama genede iyiyim 68 ze indim

Geçen cuma; 69.4
Bugün;68.8
Fark; - 600 gram

Eki Görüntüle 3288240
tebrikler

Deryacığım mutlaka gel bence gitme de, beraber hedeflerimize ulaşalım. Yoksa yalnız çok zor. Ben de spor salonuna yazılacağım haftaya. Yoksa bende hep yerimde sayıyor gibiyim. Belki spor salonu iyi gelir.
Sağol canım. Ya saka gibi en son hamilelikte görmüştğm bu kiloları
Haklusın tabii hem motive eder spor salonu.

Cok sagol canım. Haklısın. Vaz gecmemek lazım

Birgün görümcemle ben temizleyip mumbar doldurduk, yedim, ondan sonra ağzıma vurmadım, ne kadar temizlersen temizle………
Bizim sokakta kokoreççi amca vardı. Kızı arkadaşımdı. Evine giderdim oyun oynardık. Nasil yapıldığını bildiğimden yemem ve evet asla temizlenmez.

Bizim sokakta kokoreççi amca vardı. Kızı arkadaşımdı. Evine giderdim oyun oynardık. Nasil yapıldığını bildiğimden yemem ve evet asla temizlenmez.
Canım annem mumbarı çok güzel temizliyor 2 gün sürüyor ama temizlemesi. Zannetmiyorum ki kokoreççiler öyle temizlesin o yüzden ben de yemem

ozlemon

İlk foto benden olsun, pazartesinde takılı kalmışım
bence çok güzel, tebrikler
Günaydın kızlar
Geçen cts başladım
64.7 ile
Fark 1.700 gr Elhan
Masterfitte varım

Ozicim çok güzel bir sonuç. Tebrikler canım
teşekkürler
Günaydın

Güzel bir gün diliyorum.

18 Ağustos Kilo Bildirimi

11 Ağustos 74.45

18 Ağustos 74.15

Fark : -300 gram

(Dün gece regl oldum. )

Elhan
Eki Görüntüle 3288269
tebrikler, regle rağmen çok iyi
çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…