- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Haklısın canım. Burası en azından gerceklerle yüzleşmemi sağlıyor. Çok sağol canım desteğin içinNoldu canim olsun pes etme birakirsan iyice alirsin su ara tatil modundasin o surecin bitsin ozaman istikrar kazanirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım. Burası en azından gerceklerle yüzleşmemi sağlıyor. Çok sağol canım desteğin içinNoldu canim olsun pes etme birakirsan iyice alirsin su ara tatil modundasin o surecin bitsin ozaman istikrar kazanirsin
Canım kaptanımm ben seni yok sandım sen devam et bitanem sen yoğun olursan ben devreye girerimTamamdır bitanem. Buradayım ama sen de emek vermişsin bu listeyi göz önüne alalım.
Haklısın canım. Çook sağol. Kaptanlarım da kabul ederse haftaya cumartesı donuyorum. Pazartesi tartılıp devam ederim. Ve artık tatiller de bitti. İnş kilo verebilirim.Bence pes etme burdan ayrılırsan daha kötü olur hepimizde zaman zaman oluyor
Cok sağol canım. Birazdan kilomu bildireceğim.Yarin tartı bilgini fotolu, tarihli ve nickname ile ozlemon u ekleyerek gönder, ben de 78' e takiliyim aylardır. 76'yi gördüm ilk hafta, mutluyum. Daha once de burada 14 kilo vermiştim.
Ara ara kopmalar olabilir, sıcaklardan dolayı muhtemelen. Ama muhakkak kısa sürede geri gel, başka türlü kilo vermek zor.
Afiyet olsun, yarin güzel bir sonuç göreceğiz
Eline sağlık, yalnız @zeyneppk ile @TemelinSafinazi nin yer değişmesi gerekiyor, transfer olmuşlardı.
Tatilde olduğun için bu teklifini kabul ediyorum cansın sen emeğin için ne kadar teşekkür etsem az bitanem. İnşallah artık yoğun olmam. Ankara da çok sıcak olduğu için hemen döndük. Kendi evimde en azından dökülüp saçiliyorum .Canım kaptanımm ben seni yok sandım sen devam et bitanem sen yoğun olursan ben devreye girerim
Derya on diyet olsun off olmasın Tatiline git gel tatlım istediğin zaman listedesin.Cok sağol canım. Birazdan kilomu bildireceğim.
Yarın tatile gidiyoruz. Haftaya cumaresi gece döneceğiz. Pazartesi (28 agustosta)tartılıp devam etsem olur mu?
Teşekkür ederim canımHayirli cumalar abla guzel kilo vermissin tebrik ederim
Tatlım nasıl bir hafta geçirdin bilmiyorum ama istersen artini temizler eksiye geçersin.Bu hafta böyle olsun üzülme.
Tebrikler Zeynepcim. Harika bir sonuç.
Ozicim çok güzel bir sonuç. Tebrikler canım
Deryacığım mutlaka gel bence gitme de, beraber hedeflerimize ulaşalım. Yoksa yalnız çok zor. Ben de spor salonuna yazılacağım haftaya. Yoksa bende hep yerimde sayıyor gibiyim. Belki spor salonu iyi gelir.Haklısın canım. Çook sağol. Kaptanlarım da kabul ederse haftaya cumartesı donuyorum. Pazartesi tartılıp devam ederim. Ve artık tatiller de bitti. İnş kilo verebilirim.
Bol karbonhidrat bol misafirlikli bir hafta abla. Şöyle söyliyim pazartesi bende misafir salı ben gittim. Çarşamba boştum perşembe yine ben gittim. Hepsi karbonhidratTatlım nasıl bir hafta geçirdin bilmiyorum ama istersen artini temizler eksiye geçersin.Bu hafta böyle olsun üzülme.
Sorunun ne olduğunu çözmüşsün. Her şeyi yapıp da kilo verememek çok kötü. İyi bitanem bu hafta dikkat ederek telafi edersin.Bol karbonhidrat bol misafirlikli bir hafta abla. Şöyle söyliyim pazartesi bende misafir salı ben gittim. Çarşamba boştum perşembe yine ben gittim. Hepsi karbonhidrat
Bu hafta daha iyi olcak inşallah
Geçmiş olsun canım sıkıntısız bir mens dönemi olur inşallah. Artı cikmadigin için çok şanslısın. Önümüzdeki hafta daha iyi olacak.Günaydın
Güzel bir gün diliyorum.
18 Ağustos Kilo Bildirimi
11 Ağustos 74.45
18 Ağustos 74.15
Fark : -300 gram
(Dün gece regl oldum. )
Elhan
İnşallah canım kaptaniçemmmmmGeçmiş olsun canım sıkıntısız bir mens dönemi olur inşallah. Artı cikmadigin için çok şanslısın. Önümüzdeki hafta daha iyi olacak.
Amaann arada ses ver yavvBuralardayım canımm tatildeyim ya bazen giremiyorum