Popüler Konu LenaG ile MasterFit

2 gunde gelen kilo 2 gunde gider, sıkıntı yapma, bu hafta dengeleme haftası olur, arada da böyle olur🙂

Tekrar hosgeldin, geçmiş olsun, artık mavi takimdasin💙

Yine çok güzel bir menü, afiyet olsun.

Afiyet olsun menun gayet dengeli olmus
Bende diyorum çok karıştırdım birde şuan açım hala artık midemi ne kadar genişletiysem😀

Herkese iyi akşamlar,

Mavi takımın bugünkü transfer sonrası son hali:

@DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon ozlemon
Lavinia_98 Lavinia_98
@TemelinSafinazi
@s i d e l y a

Gayet dengeli ve güzel gidiyoruz, bu hafta en az 1 kilo vermeyi hedefleyelim muhakkak, bazı arkadaşlar çok daha fazlasını verecek😊

Ben de hedefimi yazayim:

Cuma: 76.75
Pazartesi: 76.40
Cuma hedefi: 75.20

Ben hep aralıklı oruç yapıyorum, ama hedefim için akşam yemeklerini olabildiğince azaltacagım.
Eminim daha fazla sını verirsin 🤜😊

İyiyiz canım diyete ve spora başlıyorum adım yarışması var 4 günlük bugün basladi😘 var mısın yok musun?🤭
ben diyete yavaştan başlayacağım. en başta yapacağım iş çikolatayı dizginlemek. deli gibi çikolata yiyorum 🤦‍♀️:olamaz:
şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum ama adım yarışması için ayrıca fazla adım atmaya pek zamanım yok. bir de sıcaklar var malum.
bugün 12000-13000 adım olmuştur.

ben diyete yavaştan başlayacağım. en başta yapacağım iş çikolatayı dizginlemek. deli gibi çikolata yiyorum 🤦‍♀️:olamaz:
şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum ama adım yarışması için ayrıca fazla adım atmaya pek zamanım yok. bir de sıcaklar var malum.
Hosgeldin canim nasilsin .
Bende bi cikolata canavariyim ama birkac gundur yemiyorum aralikli oruc iyi geldi sanki bide farkli alternatifler bulmamiz lazim meyveden dondurmalar hurmadan cikolatalar vs neyi nezaman yiyecegimizde onemli aksam yemeginden sonra agzi kitlemek ertesi gun oglene kadar ama kararli olmakta onemli tabi burdayiz birbirimizi motive edivez şu yaglardan kurtulucaz 🙈

Hosgeldin canim nasilsin .
Bende bi cikolata canavariyim ama birkac gundur yemiyorum aralikli oruc iyi geldi sanki bide farkli alternatifler bulmamiz lazim meyveden dondurmalar hurmadan cikolatalar vs neyi nezaman yiyecegimizde onemli aksam yemeginden sonra agzi kitlemek ertesi gun oglene kadar ama kararli olmakta onemli tabi burdayiz birbirimizi motive edivez şu yaglardan kurtulucaz 🙈
hoşbuldum zeynepcim çok şükür iyiyim sen nasılsın?
aralıklı oruca tam başlasam sorun olmaz ama bir türlü başlayamadım. belki Eylül sonuna hani havalar az serinleyince olabilir. şimdi sıcaktan adapte olamıyorum.
alternanif malzemelerle tatlılar iyi oluyor dediğin gibi. ve evet akşam yemeğinden sonra birşey yememek... 😘

Selam, iyi geceler 🌺☺️💕

Yaklaşık iki aydır memleketteydim. Dün İstanbul'a döndüm. Bu akşam da kilomla yuzlestim. Pek hoş yüzleşme olmadı. Kabul ederseniz tekrardan aranızda olmak istiyorum. Çünkü bir yerde dur demeyince sonu daha kötü oluyor 🌼
hoşgeldin büşra. kaç kilo oldun şimdi? ben bugün 90.9 çıktım.

Daha kaç adım olacaktı ki muhteşem🤩 ben de temizlik yapıyorum çok adım atamam yorgunum ve çok sıcak beynim. Çikolatayı bırak arada ufak züber atıştırmalık ye. Ben öyle yapıyorum canım 😘

Elhan Elhan ozlemon ozlemon kizlar kusura bakmayın paylaştım sanıyordum ama listede çarpı görünce şimdi fark ettim paylasilmamis😔Bugün çocukların diş randevusu vardı erken çıktık tarrilmadim ama hafta sonu fena cozuttum🥺 cumaya kadar temizliği bitirip sahalara dönmek istiyorum🤗

Eklentiler

• IMG_20230811_094906.jpg
    IMG_20230811_094906.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 20
X