- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Eski kilonuzu bilmiyorum ben yeniyim ama beraber zayıflayacağıziyi akşamlar kızlar
bugün akşam üzeri işten gelince tartıldım 90.9 kilo çıktım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski kilonuzu bilmiyorum ben yeniyim ama beraber zayıflayacağıziyi akşamlar kızlar
bugün akşam üzeri işten gelince tartıldım 90.9 kilo çıktım.
Teşekkürler kaptanım, inşallah karşılığını alırımHarika bir menü değil de ne
Bende diyorum çok karıştırdım birde şuan açım hala artık midemi ne kadar genişletiysem2 gunde gelen kilo 2 gunde gider, sıkıntı yapma, bu hafta dengeleme haftası olur, arada da böyle olur
Tekrar hosgeldin, geçmiş olsun, artık mavi takimdasin
Yine çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Afiyet olsun menun gayet dengeli olmus
En az bir kilo, buraya yazıyorumTeşekkürler kaptanım, inşallah karşılığını alırım
Eminim daha fazla sını verirsinHerkese iyi akşamlar,
Mavi takımın bugünkü transfer sonrası son hali:
@DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
Lavinia_98
@TemelinSafinazi
@s i d e l y a
Gayet dengeli ve güzel gidiyoruz, bu hafta en az 1 kilo vermeyi hedefleyelim muhakkak, bazı arkadaşlar çok daha fazlasını verecek
Ben de hedefimi yazayim:
Cuma: 76.75
Pazartesi: 76.40
Cuma hedefi: 75.20
Ben hep aralıklı oruç yapıyorum, ama hedefim için akşam yemeklerini olabildiğince azaltacagım.
Öğünlerde az az ama çeşitli yemişsin, bu saatler açlık bastırıyor ama su ile bastiriyorum.Bende diyorum çok karıştırdım birde şuan açım hala artık midemi ne kadar genişletiysem
son aylarda 88 ile 91 arasında gidip geliyordum. inşallahEski kilonuzu bilmiyorum ben yeniyim ama beraber zayıflayacağız
Ayyy bu saatlerde su içersem sabaha kadar uyumamÖğünlerde az az ama çeşitli yemişsin, bu saatler açlık bastırıyor ama su ile bastiriyorum.
ben diyete yavaştan başlayacağım. en başta yapacağım iş çikolatayı dizginlemek. deli gibi çikolata yiyorumİyiyiz canım diyete ve spora başlıyorum adım yarışması var 4 günlük bugün basladi var mısın yok musun?
Hosgeldin canim nasilsin .ben diyete yavaştan başlayacağım. en başta yapacağım iş çikolatayı dizginlemek. deli gibi çikolata yiyorum
şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum ama adım yarışması için ayrıca fazla adım atmaya pek zamanım yok. bir de sıcaklar var malum.
bugün 12000-13000 adım olmuştur.
hoşbuldum zeynepcim çok şükür iyiyim sen nasılsın?Hosgeldin canim nasilsin .
Bende bi cikolata canavariyim ama birkac gundur yemiyorum aralikli oruc iyi geldi sanki bide farkli alternatifler bulmamiz lazim meyveden dondurmalar hurmadan cikolatalar vs neyi nezaman yiyecegimizde onemli aksam yemeginden sonra agzi kitlemek ertesi gun oglene kadar ama kararli olmakta onemli tabi burdayiz birbirimizi motive edivez şu yaglardan kurtulucaz
hoşgeldin büşra. kaç kilo oldun şimdi? ben bugün 90.9 çıktım.Selam, iyi geceler
Yaklaşık iki aydır memleketteydim. Dün İstanbul'a döndüm. Bu akşam da kilomla yuzlestim. Pek hoş yüzleşme olmadı. Kabul ederseniz tekrardan aranızda olmak istiyorum. Çünkü bir yerde dur demeyince sonu daha kötü oluyor
Ayyy bu saatlerde su içersem sabaha kadar uyumam
Daha kaç adım olacaktı ki muhteşem ben de temizlik yapıyorum çok adım atamam yorgunum ve çok sıcak beynim. Çikolatayı bırak arada ufak züber atıştırmalık ye. Ben öyle yapıyorum canımben diyete yavaştan başlayacağım. en başta yapacağım iş çikolatayı dizginlemek. deli gibi çikolata yiyorum
şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum ama adım yarışması için ayrıca fazla adım atmaya pek zamanım yok. bir de sıcaklar var malum.
bugün 12000-13000 adım olmuştur.
Canım adım sayısını mesaj içeriğine yazabilir misin oyle daha kolay piste yapıyorum.Cordelia canım adım sayım ektedir :)
Tabii ki canımCanım adım sayısını mesaj içeriğine yazabilir misin oyle daha kolay piste yapıyorum.