Hep beraber vericez o kiloları 5'er 10'ar
2 hafta içinde vermeliyim ya kursum başlayacak, sınava hazırlanma sürecim başlayacak.Hep beraber vericez o kiloları 5'er 10'ar
Tartıldım arkadaşlar, beklediğimden çoook iyi bence
Ooo ne kadar şanslısın bizim yerimize de serinle biz daha bu saatte döktüğüm terin haddi hesabı yok çok sıcak bir de nem mahvediyorBize daha sıcak gelmezz biz dag da oturuyoruz dag yolu falan
İkimizde 200 vermişim hadı bakalım bende aralıklı oruç düşünüyorum bu hafta
Verirsin canım hepimiz bunun için buradayız vereceğiz başka yolu yok
Ooo masalahhhVerirsin hiç merak etme burada motivasyonlar gayet güzel oluyor ben bile 16 kilo verdim burada.
Derdim sadece kilo olsa tartılmam da, derdim ödem, lenfödem, ödem arttıkça bişeyler yapmaya çalışıyorumHergün tartılma istersen. Gereksiz strese sokma kendini
Şu an biraz aldım tabi 1 yıldır dikkat ediyorum gene .Ooo ne kadar şanslısın bizim yerimize de serinle biz daha bu saatte döktüğüm terin haddi hesabı yok çok sıcak bir de nem mahvediyor
İkimizde 200 vermişim hadı bakalım bende aralıklı oruç düşünüyorum bu hafta
Verirsin canım hepimiz bunun için buradayız vereceğiz başka yolu yok
Ooo masalahhh
Yok canım yine de biz inşallah diyelimBuralardayım canım takipteyim tekrar çıtır olmaya niyet ettim ve tabi ki başaracağım
Böyle kendinden emin konuşunca itici oluyor sanki inşallah maşallah deyince de kendime güvenmiyorum gibi geliyor
Türkiye’de sadece 2 hafta kaldım, döneli 1 ay oldu. Çok güzel geçti, eş dost ziyareti, gerçi sadece 1. Sınıf akrabalar, ikiye zaman kalmıyor, kimse de kimseyi merak etmiyor eskisi kadar, çok koptu akrabalık ilişkileriOlsun ödem olduğunu biliyorsan sorun yok.
Döndün mu Almanya ya. Nasıl geçti memleket gezmesi
Bende dalgalı denizli. Bı hastamla sorun yaşadım. O psikolojik olarak çok sarstı beni. Çocukla ilgili durumlarda vardı. Baya dibe battigimi hissettim. Şimdi daha iyiyim. Düşün düğüne gittim ve kılım kıpırdamadı. Oysaki kapı gicirtisina oynayabilirim normalde
Yaa cok iyi olur ama ben çocuklarla yürüyemiyorum fazla evde spor yapıyorumH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
Elhan
Koalina
@Akrrep
@aypare ackerman
@Cookiie
@esra_34
@Frytiop
@J O U
@TemelinSafinazi
@zumazuma
Ozzybal
zeyneppk . (Seni ekledim bile )
@DeryaOnDiet
@asliogretmen
@Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Ne kadar sevindimAma ben dönüyorum.
Pazartesi ve perşembe en uygun günler.Kızlar şu orucu yapan var mı hiç, ben dün 15 gibi yemiştim en son . Çarşamba sabaha kadar yapmaya niyet ettim bakalım. Abim gelince abur cubur karışık yedik. Biraz temizlensin vücudum. İlginç sivilceler çıktı yüzümde.
Sende mi kayıptın?iyi akşamlar kızlarrrnasılsınız? inşallah herkes iyidir
bir iki haftadır yoktum buralarda. ondan uğrayamadım.
Abla pazar akşam başladım ikindi diyeyim, sabah 1 saat önce açtım. Rüyamda yemek yiyordum.Pazartesi ve perşembe en uygun günler.
Örnek veriyorum pazartesi yapacaksan
Pazar akşam yemeğinden sonra niyet edip ağzını kapatacaksın
Yatmadan evvel sinameki ( çayı deyil) yada İngiliz tuzu içip sabahına bağırsakları boşaltacaksın
Gün içinde su yada detoks suyu ( tatlı olmayanlar)
İçeceksin ( saat başı)
Salı günü güne limonlu suyla başlayabilirsin
2 saat sonra 1 tane mevsim meyvesi
2 saat sonra tuzsuz salata, tuzsuz, etsiz, salçasız sebze yemeği
Akşam yine tuzsuz ve hayvansalsız sebze yemeği ve salata
Ertesi gün aşırıya kaçmadan eski düzene dönebilirsin
Evet çok dikkat etmem gerekiyor, ben sanki dünyada nasibim kalmasın diye yedikçe yedimHastane işin bitmiş en azından gerçikontrollein devam ediyordur gene,sende elinen geldiğince dikkat etmeye çalışacaksın arkadaşım sağlığın önemli burada .