- 18 Mart 2018
- 30.213
- 119.634
- 34
Benim kediler de böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kediler de böyle
Ayakta alkışlamak istiyorum16 haziran 62.40
14 ağustos 61,95
Fark 450 gr
Hiç kilo almadım bu süre zarfında korudum
İyiyiz canım diyete ve spora başlıyorum adım yarışması var 4 günlük bugün basladi var mısın yok musun?iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? inşallah herkes iyidir
bir iki haftadır yoktum buralarda. ondan uğrayamadım.
Benim de menapoz dönemi başladı galiba, çok fazla terliyorumBneim son 3 yılda aldığım kiloydu,bide menapoz belası işte verirsin merak etme biraz sabır istiyor sadece
Orucu sonlandırınca abartmazsan gider merak etme2 hafta içinde vermeliyim ya kursum başlayacak, sınava hazırlanma sürecim başlayacak.
Hoşgeldin canim Adım yarısımız var 4 günlük bugün başladı katılmak istersen? İşler nasıl yoğun mu? Yaz dizisi var mı?
SüpersinAbla pazar akşam başladım ikindi diyeyim, sabah 1 saat önce açtım. Rüyamda yemek yiyordum.
40 saat olmuş oldu.
Eline sağlık canım. Ben de iki gün genel temizlik yapacağım sonrasında sana destek olmayi çok isterim
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 14.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım @Koalina Kaptan 60.85 @Akrrep 82.1 @J O U 69.4 @TemelinSafinazi 70.55 @zumazuma 74.3 @Cookiie 77.45 @aypare ackerman 64.7 Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 69.4 B Beklenen2 77.4 Nergis 35 64.4 DeryaOnDiet 75.6 s i d e l y a 74.25 @Lavinia_98 70.45 zeyneppk 80.8 asliogretmen 74.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen gezegenfeza Cordelia @suspushanimcim @sudansebep
Sevgili arkadaşlar yarın tartı günümüz. Kaptanlarimiz fotoğrafli bildirimlerini özelden ozlemon kaptanımıza bildirim yaparsa çok sevinirim ., Diger yarışmacılarda bu şart yok. Bildirimlerinizi yine özlemi etiketleyerek bildirmenizi rica ederim. Bol eksili bir pazartesi dilerim.
Düğün için Ankara'ya geldim. Bu hafta kendime izin yazdım. Not defterim yanımda yok. Tartilarinizi kontrol edip bana yanlışım varsa yazmanızı rica ederim. Yarın yoğun bir gün olacak benim için, takıma bakma fırsatım olmayabilir. Hakkınızı helal edin.
Cordiş geldiEline sağlık canım. Ben de iki gün genel temizlik yapacağım sonrasında sana destek olmayi çok isterim
Hamdolsun, bu ara ödemim çok, haliyle acı da çok,
Ellerine sağlık kaptaniçem sen Ankara’nın tadını çıkar balişkom benimm
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 14.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım @Koalina Kaptan 60.85 @Akrrep 82.1 @J O U 69.4 @TemelinSafinazi 70.55 @zumazuma 74.3 @Cookiie 77.45 @aypare ackerman 64.7 Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 69.4 B Beklenen2 77.4 Nergis 35 64.4 DeryaOnDiet 75.6 s i d e l y a 74.25 @Lavinia_98 70.45 zeyneppk 80.8 asliogretmen 74.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen gezegenfeza Cordelia @suspushanimcim @sudansebep
Sevgili arkadaşlar yarın tartı günümüz. Kaptanlarimiz fotoğrafli bildirimlerini özelden ozlemon kaptanımıza bildirim yaparsa çok sevinirim ., Diger yarışmacılarda bu şart yok. Bildirimlerinizi yine özlemi etiketleyerek bildirmenizi rica ederim. Bol eksili bir pazartesi dilerim.
Düğün için Ankara'ya geldim. Bu hafta kendime izin yazdım. Not defterim yanımda yok. Tartilarinizi kontrol edip bana yanlışım varsa yazmanızı rica ederim. Yarın yoğun bir gün olacak benim için, takıma bakma fırsatım olmayabilir. Hakkınızı helal edin.
23 gün ne yaptın????Süpersin
En kısa süreni 36 saat
Sonra 3 günlük
7 günlük
21 günlük
En uzun süreni 40 günlük oluyormuş
Ben seneler önce 23 gün yapmıştım