- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Bir bardak kola içtim şimdiAynen bebeğimm yarın ola hayrola menü programimı yapemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bardak kola içtim şimdiAynen bebeğimm yarın ola hayrola menü programimı yapemm
122 kalori bebeğimm bende çok açım ama yogurt kürü yiyeceğimBir bardak kola içtim şimdi
ben hiç su orucu yapmadım. ama yapan birileri vardı daha önce.Kızlar şu orucu yapan var mı hiç, ben dün 15 gibi yemiştim en son . Çarşamba sabaha kadar yapmaya niyet ettim bakalım. Abim gelince abur cubur karışık yedik. Biraz temizlensin vücudum. İlginç sivilceler çıktı yüzümde.
Ben katılamıcamH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
@esra_34
@Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
zeyneppk . (Seni ekledim bile )
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
s i d e l y a
Masterfit Yarışması 79. Etap | 11.08 | 14.08 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
Koalina Kaptan | 60.85 | |||
Ellssa | 82.1 | |||
Jou | 69.4 | |||
TemelinSafinazi | 70.55 | |||
zumazuma | 74.3 | |||
Cookiie | 77.45 | |||
aypare ackerman | 64.7 | |||
Mavi Takim | ||||
Ozzybal KAPTAN | 69.4 | |||
B Beklenen2 | 77.4 | |||
@Ekrl | 64.4 | |||
DeryaOnDiet | 75.6 | |||
s i d e l y a | 74.25 | |||
Lavinia_98 | 70.45 | |||
zeyneppk | 80.8 | |||
asliogretmen | 74.45 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
S Suskunkardelen | ||||
gezegenfeza | ||||
Cordelia | ||||
suspushanimcim | ||||
FitVenus |
Canım ne olursa olsun bir yerden başlamak iyi gelecek.birkaç haftadır hiç tartılmadım. kaç kiloyum merak ediyorum.
Teşekkür ederiz kaptanım bol eğlenceler diliyorum
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 14.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım Koalina Kaptan 60.85 Ellssa 82.1 Jou 69.4 TemelinSafinazi 70.55 zumazuma 74.3 Cookiie 77.45 aypare ackerman 64.7 Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 69.4 B Beklenen2 77.4 @Ekrl 64.4 DeryaOnDiet 75.6 s i d e l y a 74.25 Lavinia_98 70.45 zeyneppk 80.8 asliogretmen 74.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ S Suskunkardelen gezegenfeza Cordelia suspushanimcim FitVenus
Sevgili arkadaşlar yarın tartı günümüz. Kaptanlarimiz fotoğrafli bildirimlerini özelden ozlemon kaptanımıza bildirim yaparsa çok sevinirim ., Diger yarışmacılarda bu şart yok. Bildirimlerinizi yine özlemi etiketleyerek bildirmenizi rica ederim. Bol eksili bir pazartesi dilerim.
Düğün için Ankara'ya geldim. Bu hafta kendime izin yazdım. Not defterim yanımda yok. Tartilarinizi kontrol edip bana yanlışım varsa yazmanızı rica ederim. Yarın yoğun bir gün olacak benim için, takıma bakma fırsatım olmayabilir. Hakkınızı helal edin.
İşte motivasyon işte ruh işte azim122 kalori bebeğimm bende çok açım ama yogurt kürü yiyeceğim
kesinlikle öyle canım. ye ye nereye kadar.Canım ne olursa olsun bir yerden başlamak iyi gelecek.
Ayrana kadar okudum, sonrası yok bende
Eline sağlık ️
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 14.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım Koalina Kaptan 60.85 Ellssa 82.1 Jou 69.4 TemelinSafinazi 70.55 zumazuma 74.3 Cookiie 77.45 aypare ackerman 64.7 Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 69.4 B Beklenen2 77.4 @Ekrl 64.4 DeryaOnDiet 75.6 s i d e l y a 74.25 Lavinia_98 70.45 zeyneppk 80.8 asliogretmen 74.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ S Suskunkardelen gezegenfeza Cordelia suspushanimcim FitVenus
Sevgili arkadaşlar yarın tartı günümüz. Kaptanlarimiz fotoğrafli bildirimlerini özelden ozlemon kaptanımıza bildirim yaparsa çok sevinirim ., Diger yarışmacılarda bu şart yok. Bildirimlerinizi yine özlemi etiketleyerek bildirmenizi rica ederim. Bol eksili bir pazartesi dilerim.
Düğün için Ankara'ya geldim. Bu hafta kendime izin yazdım. Not defterim yanımda yok. Tartilarinizi kontrol edip bana yanlışım varsa yazmanızı rica ederim. Yarın yoğun bir gün olacak benim için, takıma bakma fırsatım olmayabilir. Hakkınızı helal edin.
Rica ederim bitanem. Teşekkür ederim. Yarın güzel bir gün olsun inşallah.Teşekkür ederiz kaptanım bol eğlenceler diliyorum
nasılsın?Eline sağlık ️