- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
700 gramın ödülü olsun beyaaAbooovv nettin sen akrepcim bir aylık karbonhidrat bir güne sığmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
700 gramın ödülü olsun beyaaAbooovv nettin sen akrepcim bir aylık karbonhidrat bir güne sığmış
Yaaa canımmmAyyyy sen bugün beni öyle mutlu ettinki seni de mutlu etsin Allah emi
Aboovvvv bende sevinmistim kıız hahahaha dedim ne güzel 60 taBen henüz 80 i bile göremedim jaanımmm. Önce 80 sonra 70 ve soonaaa 60
Ben atamıyorum mesela adimı hahahAdım yarışı hala var mı kızlar
O dünde kaldıEyvahlar olsun
Etiketi Ozzybal yaptkm ama neden ozlemon kaldı anlamadım12 Ağustos Cumartesi Menü bildirimi
09.30
Tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
4yeşil zeytin 3 siyah zeytin
1 dilim avokado
1 hindi füme
Domates, salatalık ve roka
10.30 1 muz ve 1 çay bardağı kefir
12.30: 3 kaşık mantar sote
2 kaşık yoğurt
16.30:
8 parça sushi
2.5 litre su
15 bin adım
40 dk fitness
Cordelia ozlemon
Olsun ödem olduğunu biliyorsan sorun yok.Hamdolsun kuzum, iyi diyelim
Dün güya 2 öğün beslendim, bugün + 500 geldim
Dünkü içtiğim sular muhtemelen bugün gidecekler, sen nasılsın?
İnşallahCanım göreceğinden hiç şüphem yok benim
Kız süpersin 2 aydq 10 kilo ne demek tebrik ederim seni vallahi billahi imrendim aynısını yapmaya çalışcmEkime anca 60 şa inerim gibi gözükuyo acelesi yok yav nasılsa veriyoruz hahahaha ben 2 ayda 10 kilo vermiştim bi 10 kilo daha
Kuzu hem yürüyüs hem leslie yaptım ağzımida kapadım bigüzel detokslarda ettim imrendim cok zorlandım senin gibi ama artık sanki yemekmi kaçıyo dedim zayıflayınca yerim dedim hic birsey canım istemedi böyle yaparsak iyice 100 kilo olcam dedim hala devam ediyorum arada oluyo kaçamagım haftada 1 mesela yoksa hep yaparsak sıkilırızzKız süpersin 2 aydq 10 kilo ne demek tebrik ederim seni vallahi billahi imrendim aynısını yapmaya çalışcm
Harıka sın böyle devam sonu çok güzel bu arada ben hiç spor yapmıyorum hava çok sıcak ve gün boyu ayakta yım,Kuzu hem yürüyüs hem leslie yaptım ağzımida kapadım bigüzel detokslarda ettim imrendim cok zorlandım senin gibi ama artık sanki yemekmi kaçıyo dedim zayıflayınca yerim dedim hic birsey canım istemedi böyle yaparsak iyice 100 kilo olcam dedim hala devam ediyorum arada oluyo kaçamagım haftada 1 mesela yoksa hep yaparsak sıkilırızz
Evde bile hareket etmen yeterli kuzum bende 1 dk oturduğum yok daha eskisi gibiürüyüş edemiyorum kızçe durmayHarıka sın böyle devam sonu çok güzel bu arada ben hiç spor yapmıyorum hava çok sıcak ve gün boyu ayakta yım,
Mantı çekti canım artık ya
Müthiş bir başlangıç diyorum başka bir şey demiyorumGün özeti Koalina . diyet moduna geçiş yaptım, bundan sonraki listelerim çok daha iyi olacak
Artik yok lutfen olmasinŞeyi sordum hani masterfitte adım zorunluluğu varya hala devam ediyor mu diye