- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
K bakma arkadasim ben bilmiyorum, etiket yapinca o kisi cevaplar diye dusundum. Bende de olmustu kucuk iltihap cikmisti acaba kil donmus olabilir mi?Herkes burda ve kimse yazmiyor şuan ağlıyorum
Kil koku vs varsa cimbizla al bi istersen o da iltihap yapiyor olabilir. Yada hala icinde kalmis olabilir. Yani bilemedim bendeHerkes burda ve kimse yazmiyor şuan ağlıyorum
Agda dan iki hafta sonra oldu kıl dönmesi olsa bu kadar şişer mi senceK bakma arkadasim ben bilmiyorum, etiket yapinca o kisi cevaplar diye dusundum. Bende de olmustu kucuk iltihap cikmisti acaba kil donmus olabilir mi?
Cevabı bilmiyorum ki tatlım. Normal sivilcedir birşey olmaz insallah.Herkes burda ve kimse yazmiyor şuan ağlıyorum
Yok canım oynayınca daha fena oldu internet ten bakınca zaten fenalık gecirdim eyvah dedim ben ne yaptım , yatamıyorum zaten panik atak hastasıyım kendime yeni bir hastalık buldumKil koku vs varsa cimbizla al bi istersen o da iltihap yapiyor olabilir. Yada hala icinde kalmis olabilir. Yani bilemedim bende
İnsanlah canım ya beni şaşkına çeviren bu kadar şişmesi birde Google beni çok korktttuKıl dönmesi olabilir.Lavinia_98
Bana gelince yersin sana pide yapacagimPufffff salı günü randevum var yersem
Teşekkür ederim canım bu gün 8 bin anca oluyor canm nöbette anca bu kadarcık yarına daha iyi olacakAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımbu hafta beraber mavi takımdayız. Adım sınırımız 10bin. Menülerini de zamanında paylaşırsan çok sevinirim
Gecmis cok birikiyor bakamiyorum,kacirdim sanirim ama nacizane tavsiyem netten bakma iyice insanin psikolojisi bozuluyorYok canım oynayınca daha fena oldu internet ten bakınca zaten fenalık gecirdim eyvah dedim ben ne yaptım , yatamıyorum zaten panik atak hastasıyım kendime yeni bir hastalık buldum
Google bakarsan her hastalik kansere çıkıyor. Boşver Google.İnsanlah canım ya beni şaşkına çeviren bu kadar şişmesi birde Google beni çok korktttu
Torkunun kakaolu olanı dene bimde var güzel.Zeytinyağli denemistim cizinin kokusu degisikti,torkunun bir kaç biskuvisini denemiştim yillar once begenmemistim
Gecmis cok birikiyor bakamiyorum,kacirdim sanirim ama nacizane tavsiy
Orası öyle çok doğru zaten Internet te baka baka hastalandım ,Google bakarsan her hastalik kansere çıkıyor. Boşver Google.
Afiyet olsun canımMenü yazayim kizlar
Sabah yok
Ögle(12.00)
1 kase mercimek corbasi
2 tane kadin budu köfte
Ara
Bir parca hashasli çörek
Aksam(17.00)
1 tabak kuru fasulye
1 kase cacik
@Zipzip- @Filiz16 @Tostombalakanne
En güzeli doktora danışmak canım inşallah önemli bir şey yokturOrası öyle çok doğru zaten Internet te baka baka hastalandım ,
Canım eşim kızarEn güzeli doktora danışmak canım inşallah önemli bir şey yoktur