Son baktığımda diyet günlüğü idik. Sayfanın adını en iyi atıştırmalıklar mı yapsak?Torkunun kakaolu olanı dene bimde var güzel.
Gözle görünen bir yara var belki birşey demezCanım eşim kızarbenim bir yılda gitnedigim doktor kalmadı kendime hep bir kulp bulup gidiyorum travma sonrası panik atak ve anksiyete çıktı OKB de var bugünde böyle olubca kokrtum netten kötü şeyler yazıyor du
Afiyet olsun abla15.10 cuma
Sabah sade filtre kahve
12.00
1 tb firinda domatesli patlican
Yogurt
1.5 tb sandwich ekm.
19.00
Salata
Et döner (olcmedim biraz fazla yedim heralde :)
Ayran
Su 2 lt
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Tostombalakanne
Spor olmayinca Cordeliaa etiket yapmiyoz heralde :)
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kirmizi biber kozleme
1.5dlm ekmek
1kk peynir
5 findik
Ara(13:00)
Sutlu kahve
Aksam(18:00)
Ev hamburgeri boyut whopper r. Boyutunda ama icinde ketcup mayanoz yok / ekmegi beyaz undan daha ayrintiya gireyim mi
1 bardak ayran
Su: 2lt spor: 5268 adimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
San sebastian buYok tatli cnm, chesecake gibi
Altina ince hamur oluyor
Üstüne yumurta quark seker puding süt biseyler daha :) karışım yapilip üstüne dökülüyor firina
Çıkınca üstüne yumurta beyazi cirpilip sürülüyor az daha pisiyor
Afiyet olsun canımSelam kızlar menum
Sabah yapmadım
Öglen 2 dl ekmek sebze yemegı ile yoğurt
Akşam 17.30 tavuklu patates sebze ile bu kase salata
Spor yapmadım ağırlık nedeni ıle agrı vardı yarına artık ..yürüyüş 40 dk normal tempoda
Mavi Takım
@Nehir im
askrhpozitif
sardunya1038
@Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
@bluegreeneyes
Zipzip-
M MissHayaLet
K klbk33
Evettt canlarım. Bu hafta mavi takım olmak nasip oldu bizeElinizden geleni yapacağınıza şüphem yok. Bu hafta adım sınırı 10bin. Zorlanmadan yapacağınızı düşünüyorum Lütfen menü paylaşımlarına dikkat edelim ve kaçamak yapmayalım.
Bu hafta zafer maviyle yazılacak
Şimdi ketçap mayonez siz onun tadı olmazMenu
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kirmizi biber kozleme
1.5dlm ekmek
1kk peynir
5 findik
Ara(13:00)
Sutlu kahve
Aksam(18:00)
Ev hamburgeri boyut whopper r. Boyutunda ama icinde ketcup mayanoz yok / ekmegi beyaz undan daha ayrintiya gireyim mi
1 bardak ayran
Su: 2lt spor: 5268 adimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
Bir paket yedim geçen günBonte çikolatasından bahsediyom :) ama artık almıyomnot : çok kilo aldırıır
Bence siyahlık varsa dibinde kıl vardır ben cımbızla çekiyorum çok açıyorsa hala toplar canım o.Agda dan iki hafta sonra oldu kıl dönmesi olsa bu kadar şişer mi sencebilmiyorum insanlah öyledir
Son baktığımda diyet günlüğü idik. Sayfanın adını en iyi atıştırmalıklar mı yapsak?
Çıban heralde cnmÇok afedersiniz kızlar bişey sorcmbenim genital bölgemde bir sivilce çıktı ve giderek büyüyüp beyaz bir halde bende patlattım çokta şişti patlatinca kanadı ve kan tekrar pihtilasti ve tekrar şişti şuan çok ağrıyor korkmaya başladım kötü bir hastalık değildir dimi birde patlattım @Tostombalakanne senmiydin hatırla miyorim tam benzer bişey yaşadın
Afiyet olsun abla
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun abla
Şimdi sabastianin tarifine baktimda görünüş olarak ayni sadece farki ona labne koyuluyor digerine quark pudingSan sebastian bu
Ben varım abla erkenciyimŞimdi sabastianin tarifine baktimda görünüş olarak ayni sadece farki ona labne koyuluyor digerine quark puding
Elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz canım
Kaçamakların önemli değil kilon yarışmayacak bizim için hergün 10 bin adım atman yeterli
Tam diyet menü maşallah15.10.2021 Cuma yitiksifa 1. Günüm menü
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2934283
Ara 4 de
2 kupa bitki çayı
Akşam 18.15
Eki Görüntüle 2934282
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Tam diyet menü olmuş. Tebrik ederim. Boğazı tutmak çok zor14 Ekim Perşembe menü
10.30
1 dilim peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
1 elma
17.30
3 kaşık kavurma
Salata
Ayran
3 litre su
Leslie 2 mile
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@fantastikaaa
Açsın sanırım. Zaten tokken kilo verene hayranım. Ben de ne zaman aç kalsam kilo veririm. Be yorum yaptım amaMenümü yazayım beklemenin anlamı yok bugün çok saçma sapan oldu
15-16 gibi
Koca bir tabak dardanelli salata( 150 Gr dardanel ve bol yeşillik)
Su: 2.5 lt 2 bardak ödem suyu
E Elif_EylulCordelia Zipzip- madamhd