Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Anca giriyorum çocuktan ne zaman fırsat olursa 🥲 bugün bel ağrımda azalma var yavaş yavaş leslie 1 mile ile başlayım diyorum toparlanınca eklemeler de yaparım :)

Nasıl başladı gün bakalım kaçamaklı kahvaltı var mı :KK8:
Bugün sıvı yapmayı planlıyorum inşallah 🥰
Senin programın nasıl

Anca giriyorum çocuktan ne zaman fırsat olursa 🥲 bugün bel ağrımda azalma var yavaş yavaş leslie 1 mile ile başlayım diyorum toparlanınca eklemeler de yaparım :)

Nasıl başladı gün bakalım kaçamaklı kahvaltı var mı :KK8:
Tatlım egzersizini dikkatli yap. Bel ağrısı olanlara hangileri tavsiye ediliyor araştıralim.

Bende asla duramam ben bir isirik yada bir dilim yediysem kesin daha olmadigindan dir. Yoksa basladigim seyi bitiririm :KK45:
Ahahah kesinlikle bu benn🤣 o yüzden hiç bulasmamak en iyisi
Kuluptekileri mı okuyorsun :confused:
Benim de var benimkini de oku :rolleyes:ben de gidip okuyayım :KK31:
Yaa hemen okuyorum kimbilir belki benimde bir gün hikayem olur 😍😍

Çok doğal, samimi bir anlatimin var :KK68: zihnimde gidip çikolatadan bir ısırık alayım hissi oluştu. :confused:
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Başladigin şeyi bitirmeyi avantaja çevir bu çok iyi :KK9:
Sagol kaptancım :KK19: basladigim seyi bitirmeyi yemek haric baska bir konuda uzun sure uyguladigim pek sık olmuyo malesef :KK43: ama 3 cocukla hayatimin buyuk bolumu simdilik onlarin. Ama buyumeye basladilar bu kış daha cok alanım olucak İnsaAllah veeeee onemlisi kilo verip onlarada örnek olucam. İki oglumda kilolu malesef ama asil sorun esimde o birazciktan daha cok çokkkk kilolu bizde ailecek ona uyduk. Ama ben bakin ben yaptim sizde yaparsiniz demek istiyorum :KK37:

Sagol kaptancım :KK19: basladigim seyi bitirmeyi yemek haric baska bir konuda uzun sure uyguladigim pek sık olmuyo malesef :KK43: ama 3 cocukla hayatimin buyuk bolumu simdilik onlarin. Ama buyumeye basladilar bu kış daha cok alanım olucak İnsaAllah veeeee onemlisi kilo verip onlarada örnek olucam. İki oglumda kilolu malesef ama asil sorun esimde o birazciktan daha cok çokkkk kilolu bizde ailecek ona uyduk. Ama ben bakin ben yaptim sizde yaparsiniz demek istiyorum :KK37:
Canım aileni sağlıklı yemeklere alistirmalisin. Aşçi sensin onları sen besliyorsun sonuçta. Alışkanlıklardan kurtarmak zor ama bir yerden başlamak lazım..😘

Birkaç gündür hiç uğrayamadim. Dün akşam geldim evimee. Paylaşmadigim menüleri paylaşayım
Pazar menüsü
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz domates salatalık

Ara
8-9 kiraz
6 fındık

Akşam
2 yk haslama et
6 YK patlıcan yemeği
2 küçük dilim karpuz

30 dk eva
2,5 lt su

Pazartesi menüsü
Sabah
2 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık

Ara
Türk kahvesi
Hurma

Akşam
1 kepçe domates çorbası
Peynirli salata

2 lt su
Eki Görüntüle 3273736

Elhan Elhan @Cookiie Nergis 35 Nergis 35
afiyet olsun canim, menu de spor da cok guzel
ve tabii hosgeldin evine :KK66:

Afiye olsun canım adımın çok güzel 💪🏼

Afiyet olsın cAnım ☺️
Teşekkür ederim kaptanım :KK68:
wuuwuu raki[p disli cikti. Menun de harikaa, sporun daa.
Sayende yeni bir kelime ogrendim rakibem : eksimik :KK66: (yağı alınmış ya da kesilmiş sütten yapılan peynir mis )
Canım rakibem, teşekkür ederim. Ekşimik dediğimiz lor peynir ASLInda dil alışkanlığı biraz da ☺️
İnsaAllah okullar acilana kadar forma girsek superrrr olucak :KK19:farkli olmak istiyorum ovguler alkislar istiyorum :confused:
bende aynısından istiyorum.
Bacım 15 bin neciydi. Memleketi baştan başa gezdin mi 😳
ah keşke canım ama hava çok sıcak evde deli danalar gibi koşturmuş olabilirim :emir_bebek: :KK70:
Kizzzz eyy maşaallahh ne eettin öyle bacaklar pert 🤣🤣
💙 teşekkür ederim canım, iyiyim. Alışkınım ben biraz :KK68:
Elhan Elhan asliogretmen asliogretmen Jou Jou
dunku menum:
09:00- 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 avuc kiraz, 2 kare bitter
15:00 - 1 kase bakla, 1 kase yofurt, 1 dilim ekmek, 1 kase karpuz

su: 3 lt
spor: 35dk tabata
günü ne kadar erken kapatmışsın rakibem. Maşallah sana :KK5: Menü de gayet güzel.:KK9:

X