Bol bol yurüyüş cuma ya kadarr
Olur ama kilomuz aynı diiiil ve diğer durum da çok ağlarsınHaftaya rakıp olalı mmı
Noldu bana yahuu kendimi tanıyamıyorumOlur ama kilomuz aynı diiiil ve diğer durum da çok ağlarsın
Yürümezsem ayıp olur zatii hem rakibim var hem de mavi takıma komple kafa tuttum ben yaaBol bol yurüyüş cuma ya kadarr
Aman iki 3 tane miniktiPatates olunca akan sular duruyor vallahii
Annemde söylüyor bana bu lafı amaAfiyet olsun tatlım. Sen beni burada humsuruk( yeni nesil bilmez anlamını annen bilir) edeceksin.
Abla o kız çok iyi veriyor ben kaybedecem ne yaptınTatlım gecmişi yarım saat didikledim gözümden kaçmasın diyebu seferlik böyle olsun.
Sen benim kafa dengisin kanki bu enerji zayıflamata yeterNoldu bana yahuu kendimi tanıyamıyorumzorla zayıflatcaksınız beni anladım ben
Canım bu mesajları daha erken görmeyi çok isterdim biliyormusunMthn83 rakip olmuşuz kilomuz yakındı içimden geçmişti birbirimize gaz verelim menülerimize etiketleyelim
Aynen hahahaAman iki 3 tane minikti
Bak mavi takımı geçmemiz lazım yutmamız lazım onları anlıyoorrrmuusssuuunnnYürümezsem ayıp olur zatii hem rakibim var hem de mavi takıma komple kafa tuttum ben yaaalkol de kullanmıyorumki kafam iyiydi hatırlamıyorum desem
Çok çalıştırır seni iyi işte. Sabah bahçeye bak bakalım pirpirim var mı? Kabızlığı halledelim önce ...Abla o kız çok iyi veriyor ben kaybedecem ne yaptın
Çileden çıkarmak değil... Hikâyesi uzun. Kısaca birinin canını cektirecek bir şeyler yemen karsidakini hasta etmen.Annemde söylüyor bana bu lafı amaanlamı be tam olarak bilmiyorum benim anladığım çileden çıkarmak mı ne oluyor