- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
AşkilotemmJou rakibimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AşkilotemmJou rakibimmm
Hee vallahii amaann veririzz ya yavas yavas acelesi yokkSenin ki normal sen ara verdin bende bayram da ara vermiştim iki kilo aldım yoksa şimdi 67 ydim zaten neyse Veririz inşallah kısa sürede sabır gerektiren bişey birde biraz nefis körülemek
Ahhh akrepimm hafta sonu yedin yedinCuma 85.8
Bugün 86.8
1 kilo artış var. Tamamen rakibimle aynı kiloda olmak için
Şaka biyana yarış başlasınnn
Jou
Elhan
@Kinoalihatun
Kızzz niyeee icimden öyle geldii seni daha çok gururlandırmak istedim neden modda değilsinNiye en cok benden ya ben bu ara hic modda değilim
HAhahaha dogru ama kışa gene arada koruyalımmYok canım ya sıcaklardan pek iştah yok yiyemiyorum kışın yine şişcez
Beybisummm cansın sennn her nekadar rakip olsakta sen benim için çok ayrısınSeninle de aynı takımda olmalıydık coo rakip olmayı sevmedim seninle
Ben izmirdeyim evet kula maden suyu güzel dir kırılacak şey.olmamisolsa yollardımİzmir tarafında yaşayan varmı kızlar oranın maden suyuna bayıldım yaa kula buralarda bulamıyorum keşke ordan bir koli alsaydık dedik gelince
Cokguzel kuzum17 temmuz menüsü
Sabah 9 da
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir. Zeytin
İkindi. 4 de
1 tabak yumurtalı kofte
Küçük bir dilim suboregi
Akşam 8 de
3 kaşık yoğurt 1 erik
Su 2 lutre
Spor 11 adım yürüyüş
Jou
Elhan
s i d e l y a
İçecekler soda hibuskus ve Türk kahvesi
Bacım afiyet olsun 2 ısırıkla nasıl duruyosun kız tebrikler. iyi gidiyor ben yine alarm düğmeme bastım dukan suları falanSelamlar FitVenus nasıl gidiyor bacım?
Bugün
Öğle 14
Ton balıklı salata
Kucuk bi icli kofte
2 ısırık lahmacunlu durum
2 ısırık muz
4 5 badem fındık
2 küçük elma
Su 750 ml maden suyu
1..250 de Su olur yatasiya kadar.
Şimdilik 7000 adım. Akşam üstü bisiklet sürmeye çıkacağım ne kadar olur bitince yazarım.
Haftaya rakıp olalı mmıSanki bana yazmışsın gibi gaza geldim yaa
Evet değişmiş canimAma benim rakip Nergis 35 di
Zaten iki isiriklik kalmıştı 17.30 gibi 2 3 dilim karpuz 3 4 tane kiraz Çocuklara hazırlarken ağzıma attım. Ev işi dersler çok yoruldum. Uyuyacağım erken.Bacım afiyet olsun 2 ısırıkla nasıl duruyosun kız tebrikler. iyi gidiyor ben yine alarm düğmeme bastım dukan suları falan
Uyanınca tarçınlı Türk kahvesi
12.30 1 kase yulaflı granolalı süt
15.00 5 6 kiraz
19.30 2 kaşık bulgur pilavı 3 pirzola 1 kase salata
2 lt su(yatana kadar 2 olur) ve dukan birası
Spor ev temizliği kızımla dans videoları
Jou Elhan
Tatlım gecmişi yarım saat didikledim gözümden kaçmasın diye bu seferlik böyle olsun.Ama benim rakip Nergis 35 di