Günaydın kaptanımGünaydııın tatlış kızlaaar
İnşallah cumanın rehavetine kapılmadınız
Bütün hafta didindiklerimizi cuma ödül yapıcaz diye harcamayalım
Tam gaz devam canım daha henüz gram verdik diye simarma zamani değil vallhi anında geri gelirGünaydııın tatlış kızlaaar
İnşallah cumanın rehavetine kapılmadınız
Bütün hafta didindiklerimizi cuma ödül yapıcaz diye harcamayalım
GünaydınnnGünaydın kaptanım
Yaa Allah şifalar versin. Amin inşallahBir gece geçirip dönmek zorunda kaldık ikizanacim.Eşimin bel ağrısı araba üstü çadira dayanamadı. Hâlâ çareler arıyoruz. Dayanilacak gibi değil sıcaklar.
Oldu olduTez zamanda istediğin kiloya ulaşirsin inşallah
Allah şifa versin canım geçmiş olsunBir gece geçirip dönmek zorunda kaldık ikizanacim.Eşimin bel ağrısı araba üstü çadira dayanamadı. Hâlâ çareler arıyoruz. Dayanilacak gibi değil sıcaklar.
Teşekkür ederim canımYaa Allah şifalar versin. Amin inşallah
Sabah aç karna çok iyiymiş zulal da öyleydiHerkese hayirli sabahlar
Suyuna ingiliz karbonati koyan yada sabah ac karnina yada gun icinde icen varmi. Ben icmek istiyorum ama karar veremedim. Gun icinemi yayiyim yoksa bir seferdemi iciyim
Teşekkür ederim canım. Hayalden vazgeçmemek lazım.. inşallah olurElhan kaptanim gecmis olsun. Benim esiminde karavan hayali var ama bizi tasiycak karavan oldugunu olsada ne kadar olucagini tahmin bile edemiyorum
Bir surahiye bir çay kaşığı ile baslayabilirsin canım. Gün içinde tüketebilirsin bir seferdeye vücut alışkın olmayabilir.Herkese hayirli sabahlar
Suyuna ingiliz karbonati koyan yada sabah ac karnina yada gun icinde icen varmi. Ben icmek istiyorum ama karar veremedim. Gun icinemi yayiyim yoksa bir seferdemi iciyim
Ben bugün pek müsait değilim aktif olamıyorum pek gönüllü yapmak isteyen varsa benim yerimi alabilir mi75. ETAP MASTERFİT LİSTESİ
TemelinSafinazi
ozlemon
FitVenus
suspushanimcim
N Nimooo
Zeytur
Mthn83
Childdevelopment
Cookiie
Lavinia_98
s i d e l y a
DeryaOnDiet
Jou
Nergis 35
asliogretmen
Ellssa
Kinoalihatun
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
kitapzede
Anbuyanbu
1 1artiikizanasi
TemelinSafinazi kaptanım bu listeden kendine bir Mavi Kaptan seçip gün içinde gecikmeden takımları oluşturmanızı rica ederim. Selamlar sevgiler canım.