Popüler Konu LenaG ile MasterFit

14 Temmuz menum
Sabah bir kapya biber biraz peynir
3 ceviz 1 top yumurta
1 sekerli turk kahvesi

Ara sutlu nescafe (onu yarindan itibaren sutlu kahve yapicam)
3 ceviz

Aksam
Bamya+ bulgur pilavi+domates(hepsi bir tabak yapti)
2 dilim karpuz
1 sekerli turk kahvesi

Su 3 lt olmustur
1 kupa bitki cayi

Spor yok kedimiz pirelendi bol bol ev silip temizlik yapiyorum
Elhan ozlemon

Afiyet olsun canım Kedinin başına damlatılan bir aşı var onun etkisi olmadı mı? Bayerin bir ilacı var evi onunla sil. Kapıları kapatıp bir süre girmeyin eve.

Afiyet olsun canım Kedinin başına damlatılan bir aşı var onun etkisi olmadı mı? Bayerin bir ilacı var evi onunla sil. Kapıları kapatıp bir süre girmeyin eve.
bizim ilacin etkisi 6 aymis biz yaptirali 1 ayi gecti tekrar yapmiyolar. Yarin bayere bakiyim Allah razi olsun cok sıkıldım is yapmaktan carsaf degismekten

Mesajı yanlış mı okudum diye iki kere okudum safinazcim. Listede henüz yokum. Senden sonra en çok kilo veren ben değilim biriyle karışmış gibi hissediyorum. Cok teşekkür ederim seçimin için.
Yapabileceğim max kaptanlık işte daha kim listede onu bile bilemiyorum kaptanım nasıl edeceğiz bu işi Elhan

Hosbuldum teşekkür ederim yaparım hemen
Oh ne güzel olmuş bende antalyadayim aşırı sıcak ve nem ama bizim kacabilecegimiz bir yer yok

Çok teşekkür ederim bitanem Ben eşime üzülüyorum da biraz merhametten nasibini alamayan biri minnak bir kediye yaklaşımı canımı çok sıktı. Yukarıda okuduysan anlattım.
Ah Elhan cığım, canım, bende aynı dertten muzdaribim. Şöyle ki depremden sonra bir kedi sahiplendik. Çok şükür iyi ki sahiplendik. Ama eşimi ikna etmeden aldık eve. Çünkü çocuklarla biz çok istiyorduk ve eşim bize neden istemediğini hiç anlatmadı. Biz kedi istiyoruz dediğimizde sadece kesinlikle istemiyorum oldu. 6 aydır bizde prensim eşim geldiğinde kızımın odasında kapalı kalıyor. Daha kafasını çevirip bakmadı yavruma. Baksa içi gidecek bence ama anlamak zor. Daha hiç görmedi kediyi diyebilirim. Bence kedi nasip işi, eşlerimiz henüz o şansı yakalayamadılar maalesef .

Yaş mama belki iyi gelebilir minnağıma. İnşallah bir an önce toplarlanır.

Tebrikler TemelinSafinazi

Tebrikler mavi takımımmmm

Tebrikler ozlemon kaptanım

Teşekkür ederim

Hosbuldum teşekkür ederim yaparım hemen

Oh ne güzel olmuş bende antalyadayim aşırı sıcak ve nem ama bizim kacabilecegimiz bir yer yok
Bir gece geçirip dönmek zorunda kaldık ikizanacim.Eşimin bel ağrısı araba üstü çadira dayanamadı. Hâlâ çareler arıyoruz. Dayanilacak gibi değil sıcaklar.

Oldu oldu Tez zamanda istediğin kiloya ulaşirsin inşallah

Maşallah prense ne kadar güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…