- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Evet kız aynı çalışmışız resmenCookiie ikimiz 1hafta da aynı kilo vermişizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kız aynı çalışmışız resmenCookiie ikimiz 1hafta da aynı kilo vermişizzz
canımm hep beraber çok güzel çabaladık darısı bu haftanın başına
Haftaya görehhhEvet kız aynı çalışmışız resmen
Tamam... İkinciye bakalım.Ben bugün pek müsait değilim aktif olamıyorum pek gönüllü yapmak isteyen varsa benim yerimi alabilir mi
Teşekkür ederim canımAllah şifa versin canım geçmiş olsun
AaaJou ve @Cookiie bu haftanın kaptanları sizsiniz. Müsait olduğunuz bir vakitte seçmeleri yapar mısınız
Dün akşam yemeğinde ekmek yedim sabah hemen + çıktım artık akşam ekmek yemek yokHaftaya görehhh
Nasıl ya rakipmi olduk yinemi kaptan oldumCookiie kızzz gell biran önce edelim şu seçmeleri zaman daralıyooorrr
Bizde en ufak kilo 75 bu benim degil esimin hayali. Bizim yemek isi hic bitmiyo ben karavandada mutfakta vakit geciririm heraldeTeşekkür ederim canım. Hayalden vazgeçmemek lazım.. inşallah olur Bazen evi satıp karavan alalım diye aklımızdan geçmiyor değil...
Dün akşam yemeğinde ekmek yedim sabah hemen + çıktım artık akşam ekmek yemek yok
Yemeyeyydinn iyiydiiiDün akşam yemeğinde ekmek yedim sabah hemen + çıktım artık akşam ekmek yemek yok
Tamam olur kuzum nasıl istersen
dur aşko yemeklerimi yapıyım yarım saate geliyom benim mutfak çok sıcak oluyo 2ye doğru birdaha giremem mutfağa devam edicem
Hahahah benimde oyle yaa bende halletmem lazım ama bebe bırakmay beni işini hallet gel bebeğimmdur aşko yemeklerimi yapıyım yarım saate geliyom benim mutfak çok sıcak oluyo 2ye doğru birdaha giremem mutfağa devam edicem