- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok bile bekledim inanki benim eskiden burda zayıflarken diyette ne yediğimi görseydin hiç böyle söyle mezdinKız pasta kombe kola ney ki
Ayyyy harıka fikir rakıpler olsunKızlar bu hafta ikili yarışalım mi ,ne dersin Elhan ablacim
Afiyet olsun canım Kedinin başına damlatılan bir aşı var onun etkisi olmadı mı? Bayerin bir ilacı var evi onunla sil. Kapıları kapatıp bir süre girmeyin eve.14 Temmuz menum
Sabah bir kapya biber biraz peynir
3 ceviz 1 top yumurta
1 sekerli turk kahvesi
Ara sutlu nescafe (onu yarindan itibaren sutlu kahve yapicam)
3 ceviz
Aksam
Bamya+ bulgur pilavi+domates(hepsi bir tabak yapti)
2 dilim karpuz
1 sekerli turk kahvesi
Su 3 lt olmustur
1 kupa bitki cayi
Spor yok kedimiz pirelendi bol bol ev silip temizlik yapiyorum
Elhan ozlemon
Olur canım takımlar belirlensin eşleşme yapabiliriz.Kızlar bu hafta ikili yarışalım mi ,ne dersin Elhan ablacim
bizim ilacin etkisi 6 aymis biz yaptirali 1 ayi gecti tekrar yapmiyolar. Yarin bayere bakiyim Allah razi olsun cok sıkıldım is yapmaktan carsaf degismektenAfiyet olsun canım Kedinin başına damlatılan bir aşı var onun etkisi olmadı mı? Bayerin bir ilacı var evi onunla sil. Kapıları kapatıp bir süre girmeyin eve.
Böylesi daha iyi bence çok samimiyet iyi değilValla bize öyle olmadı halbuki uzagızda birbirimize farklı illerdeyiz ama bi soğukluk oldu
Yapabileceğim max kaptanlık işte daha kim listede onu bile bilemiyorum kaptanım nasıl edeceğiz bu işi ElhanMesajı yanlış mı okudum diye iki kere okudum safinazcim. Listede henüz yokum. Senden sonra en çok kilo veren ben değilim biriyle karışmış gibi hissediyorum. Cok teşekkür ederim seçimin için.
Hosbuldum teşekkür ederim yaparım hemenHoş geldin ikiz anası. Tabi ki katılabilirsin. İlk sayfamizda katılım formumuz var onu kopyalayıp bilgilerini yazarsan sevinirim. Bugün hazırlık bölümüne eklerim sizi. Bir hafta sonra yarışmaya dahil olursun inşallah
Oh ne güzel olmuş bende antalyadayim aşırı sıcak ve nem ama bizim kacabilecegimiz bir yer yokozlemon kaptanım dün öğleden sonra yaylaya kaçtık Antalya sıcak değil bildiğin yanıyor klima kâr etmedi nefes alamadım. Dört günlüğüne geldik ama eşimin bugün beli iki büklüm zar zor cumaya gitti. Bakalım dönme ihtimalimiz de var. Tartilamadim bugün yine erteledim beni affet olur mu
ADINIZ: ( isteğe bağlı )ikizanasi
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:84.5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:terzi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglik
Ah Elhan cığım, canım, bende aynı dertten muzdaribim. Şöyle ki depremden sonra bir kedi sahiplendik. Çok şükür iyi ki sahiplendik. Ama eşimi ikna etmeden aldık eve. Çünkü çocuklarla biz çok istiyorduk ve eşim bize neden istemediğini hiç anlatmadı. Biz kedi istiyoruz dediğimizde sadece kesinlikle istemiyorum oldu. 6 aydır bizde prensim eşim geldiğinde kızımın odasında kapalı kalıyor. Daha kafasını çevirip bakmadı yavruma. Baksa içi gidecek bence ama anlamak zor. Daha hiç görmedi kediyi diyebilirim. Bence kedi nasip işi, eşlerimiz henüz o şansı yakalayamadılar maalesef .Çok teşekkür ederim bitanem Ben eşime üzülüyorum da biraz merhametten nasibini alamayan biri minnak bir kediye yaklaşımı canımı çok sıktı. Yukarıda okuduysan anlattım.
Tebrikler TemelinSafinazi74. Etabimizi başarıyla bitirdik.
Masterfit Yarışması 74.Etap 07.07 14.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım @sudansebep Kaptan 61.2 60.0 -1.2 67.7 68.6 +0.9 @Nimooo 58.7 58.3 -0.4 @Zeytur 95.4 94.2 -1.2 @Jasminium84 64.0 İzinli @Mthn83 80.4 79.4 -1.0 @Akrrep 85.2 85.8 +0.8 @Kevssooo 78.8 78.6 -0.2
Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.1 72.6 -1.5 @s i d e l y a 73.75 71.45 -1.45 @J O U 73.1pzt 71.2 -1.9 @Cookiie 81.3 79.4 -1.9 @DeryaOnDiet 76.0 75.6 -0.4 TemelinSafinazi 75.4 73.4 -2.0 @Ekrl 65.0 64.6 -0.4 Lavinia_98 70.75 69.65 -1.1 asliogretmen 77.6 76.15 -1.45 Bu hafta masterfite girecek @Kinoalihatun 83.55 86.4 +2.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede 80.8 79.9 -0.9 Anbuyanbu 95.5 95.2 -0.3
Bu haftanın bireyselde şampiyonu TemelinSafinazi oldu. Kırmızı kaptanligin hayırlı olsun canım Tebrik ederiz.
Takımlar arası yarışmada en çok yağ yakan takım Mavi takım oldu.
Ortalama 1.3 kg yağ yakımı gerceklesti.
(Toplamda 12.1)
Kırmızı takımin ortalamasi 0.6. (Toplamda 4.0 kilo yağ kaybı)
TemelinSafinazi kendine maviş takım kaptanı seçip takımları oluşturmanı rica ediyorum. ( Bu tablodan seçimleri yapabilirsiniz. Hazırlık yok sadece . )
Bize cok güzel bir hafta geçirten kaptanlarimiz @sudansebep ozlemon çok çok teşekkür ediyoruz.
Teşekkür ederimAh Elhan cığım, canım, bende aynı dertten muzdaribim. Şöyle ki depremden sonra bir kedi sahiplendik. Çok şükür iyi ki sahiplendik. Ama eşimi ikna etmeden aldık eve. Çünkü çocuklarla biz çok istiyorduk ve eşim bize neden istemediğini hiç anlatmadı. Biz kedi istiyoruz dediğimizde sadece kesinlikle istemiyorum oldu. 6 aydır bizde prensim eşim geldiğinde kızımın odasında kapalı kalıyor. Daha kafasını çevirip bakmadı yavruma. Baksa içi gidecek bence ama anlamak zor. Daha hiç görmedi kediyi diyebilirim. Bence kedi nasip işi, eşlerimiz henüz o şansı yakalayamadılar maalesef .
Yaş mama belki iyi gelebilir minnağıma. İnşallah bir an önce toplarlanır.
Eki Görüntüle 3272780
Tebrikler TemelinSafinazi
Tebrikler mavi takımımmmm
Tebrikler ozlemon kaptanım
Bir gece geçirip dönmek zorunda kaldık ikizanacim.Eşimin bel ağrısı araba üstü çadira dayanamadı. Hâlâ çareler arıyoruz. Dayanilacak gibi değil sıcaklar.Hosbuldum teşekkür ederim yaparım hemen
Oh ne güzel olmuş bende antalyadayim aşırı sıcak ve nem ama bizim kacabilecegimiz bir yer yok
Oldu oldu Tez zamanda istediğin kiloya ulaşirsin inşallahOldu mu boyle
Maşallah prense ne kadar güzel.Ah Elhan cığım, canım, bende aynı dertten muzdaribim. Şöyle ki depremden sonra bir kedi sahiplendik. Çok şükür iyi ki sahiplendik. Ama eşimi ikna etmeden aldık eve. Çünkü çocuklarla biz çok istiyorduk ve eşim bize neden istemediğini hiç anlatmadı. Biz kedi istiyoruz dediğimizde sadece kesinlikle istemiyorum oldu. 6 aydır bizde prensim eşim geldiğinde kızımın odasında kapalı kalıyor. Daha kafasını çevirip bakmadı yavruma. Baksa içi gidecek bence ama anlamak zor. Daha hiç görmedi kediyi diyebilirim. Bence kedi nasip işi, eşlerimiz henüz o şansı yakalayamadılar maalesef .
Yaş mama belki iyi gelebilir minnağıma. İnşallah bir an önce toplarlanır.
Eki Görüntüle 3272780
Tebrikler TemelinSafinazi
Tebrikler mavi takımımmmm
Tebrikler ozlemon kaptanım
yaaa canım lavişim benimAy lütfen ozlemon seç çok iyi kaptanlık yapıyor