Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.
Sagolasin abla ve arkadaslar çok teşekkürler hepinize . Etiketlere bakamadim tek tek. Hayat bisekilde devam ediyor.

Beklenmedik gencecik bir kayıp oldu. Alışamadım hala bi tarafım da onla gitti gibi. Elden bisey gelmiyor duadan başka.

Neyse sizlerin sayesinde normale döneceğim yoksa çok zor. Kafam Bianca dalıyor anılara.

Uzun lafın kısası artık buradayım.

Evet tabi ki mastır fite katılacağım Elhan ablacigim.

tartim dun sabah 67.7 idi.

Pazartesi resimli atarım.

Super ama sandviç ekmeği nasıldı büyüklüğü

Hoş geldin aslı hocam. Bu sabah güncel kilonu bildirirsen listeye eklerim sizi.

Ekmekli döner bize bayilmiyor canım. Hareketsiz bir gündeysek yapışıp kalır Allah korusun.
Amaaan Allah korusun
Canım haklısın şu lojmana bir geçeyim o zaman her şey hallolacak Allah’ın izniyle bir tane ağaç yok burda aşırı sıcak güneş kaldı ki iki tane bebe ve bakacak adam yok koca da saat 6 gibi geliyor e haliyle yemek hazırlığı felan oluyor sonra da yorgun oluyor uyku evin içinde yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça tabi
Evet Zeycan123 ben

Takıldığım tek şey meyve miktarı onun dışında spor felan mükkk

Hoş geldin aslı hocam. Bu sabah güncel kilonu bildirirsen listeye eklerim sizi.
Çokkkk teşekkür ederim. birazdan kilo bildirimi yapacağım.
hatırladım ki şimdi

Günaydın serin bir pazar günü geçirme dileğiyle
Günaydın kaptaniçem Ankara serin bir sabaha uyandı vallahi
Canım Allah yardımcın olsun haklısın zor o şekilde

Masterfit Katılım Listemiz
30.0607.07fark
suspushanimcim
67,7​
67.7​
Lavinia_98 72.45
70.7​
-1.75
ozlemon
76,2​
74.1​
-2.1​
N Nimooo
59,55​
58.7​
-0,85​
s i d e l y a
73,75​
72.9​
-0.855​
Nergis 35 65.1
65,0​
-0.1
Zeytur
95,9​
95.4​
-0,6​
@temelinsafinazı
76,4​
75.4​
-1.0​
Lonely single girl
65,7​
64.65​
-1.05​
DeryaOnDiet
75,9​
Mthn83 80.5
80,4​
-0.1
Childdevelopment 79.6
78.8​
-0.8
Cookiie 81.3
DeryaOnDiet 76
Jasminium84 64.0
FitVenus 64.561.2-3.3
Ellssa 85.2
asliogretmen
Jou
FitVenus bu hafta verdiğin kilolarla kırmızı kaptanlık tacı sende.
Yukarıdaki listeden kendine maviş kaptan seçip takımlarımızı oluşturmanı rica ediyorum.
Cuma bildirimleri olmayan arkadaşlar bugün güncel kilonuzu bildirmenizi rica ediyorum. Listede olmayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

Kaptanım kazanan takım neye göre belirleniyor yüzdelik ortalama mı yoksa sadece sonuç kilo ortalaması mı

Kaptanım kazanan takım neye göre belirleniyor yüzdelik ortalama mı yoksa sadece sonuç kilo ortalaması mı
Kazanan takım verilen farkin yüzdelik ortalamasina göre belirleniyor. Liste çok kalabalık olduğunda zaman yetersizliğinde bazen yakılan yağların takımlara göre fazlalığına göre de hesapladigim olmuştur

Elhan Im kraliçem ben ödemden o kadar kilo vermiş gibi oldum diğer hakkıyla yağlarını veren arkadaşlara haksızlık olmasın ben kaptan olmayım bu hafta
Tatlım ince düşüncen için teşekkür ederim. Ödem veya yağ tartı sonucu önemli bizim için. Tablo seni işaret ediyor başka bir sebeb yoksa sudansebep bizim için kırmızı kaptandir. Tekrar düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…