olsun ne olur ne olmaz kazayla listeye girerim mazallah garantileyeyim iyice dedim gülümAbla biliyorum seni
Fantasikanın 9 ds işi çıkmışGeç yaz kıs sen de
Doğru ya liste belli değil.Bilmiyorum ki kim katılıyor canım ona göre seçeceğim
Tamam canimOna da gelecek hafta katılayım o zaman kaptanım hiç olmazsa evim de rahat rahat adimlarım
6 da yapacağız canımFantasikanın 9 ds işi çıkmışerken seçim yapacaz galiba
Dün bildirdi elif bende katılacagım masterfite dedim benden sonra kimse bişi dememiş lak lak girmiş muhabbeteDoğru ya liste belli değil.
Bildirim yapacak mısın kuşum senDoğru ya liste belli değil.
Bende varımE Elif_Eylul
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
Fitt_anne
@Pikachu_
@Nehir im
@Elisa83
@bluegreeneyes
@Aijoo
Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
askrhpozitif
ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
@Noisy Girl
Mefkurem
@aypare-
@madamhd
@sardunya1038
Chedarice
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
Wilma11
@eceboce
@Byrmsyda1
@Nilar
Kizlar kimler masterfite katılacak
Masterfite katilmiyip adima kimler katılacak herkes yeniden yazabilir mi
Dilek in niki neydi abla
Ben zayıflamaya katılmayacağım canım. Bildirim yapacağım yarın. Sadece adım yarışına katılacağım.Bildirim yapacak mısın kuşum sendemistin ya ben de katılacağım diye
ne olduğunu bilmeyince netten baktım bebeklerin belinde oluyormuş genel de , daha önce hiç duymadım bizim ailedekilerde olmamış demek ki , bebişte mi oldu şimdi bu geyrek batması
Tamm balımBen zayıflamaya katışmayacağım canım. Bildirim yapacağım yarın. Sadece adım yarışına katılacağım.
AyyıduzDilek in niki neydi abla
Geçmiş olsun canım.Benim dun geceden beri sol gögsümün altindan arkaya vuran siddetli ağrı vardi ara ara bıcak saplanir gibi oluyordu. Simdi acile geldik kardiyolojiye gönderdi Ekg temiz. geyrek batmasi var dedi jel verdi emziriyorsun ilac veremem dedi. Alternatif bir tedavi varmi acaba diye düsundük
Tamm abla
Geyrek batmasi ne cnm