Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tebrikler canım
Dünkı menümü yazmayi unuttum.

Sabah
2 dlm tb ile kasarli tost

Ögle
1 kare bitter
Nescafe

Aksam
1 porsiyon hamsi tava
Bolca salata

Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Bu hafta beslenmem berbatti zaten evde oturup bir kahvalti yapamadim haftaya halledecem
Eki Görüntüle 2933864
Olsun canım çok fazla artın yok dikkat edersen eksiye düşersin
gecen cuma 62.1
Cuma
60.9
Zipzip-
Tebrikler canım
Gecen hafta 70
Bu hafta 69.6
Fark 400 gr
Yarışmaların 2sine de katılıyorum

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@fantastikaaa
Eki Görüntüle 2933881
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2933884
Nickimi degistirip 400_500 yapacagim az kaldi acaba kimin agini aldim diyecegimde kknin yarisi alacaklı çıkar

Cum: 70.9
Guncel:70.45
Fark:450
Yuzde :0.63

Yarismalarin ikisinede varim
Tebrikler canım
Günaydın
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 72.7
Fark, 700 gr
@fantastikaaa Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Bu hafta masterfite katilmayacagim
Tebrik ederimm canım
-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900
Tebrikler canım
Tebrikler abla

Sagol canim esimi aradim geldide gittik yapistirdilar ,zayiflayinca dis etleride kuculuyormus bol geldigi icin dusuyormus bir yasima daha girdim

Evet canım oldu bir kere. Ailevi problemlerim var . Moralsiz olunca yemeğe veriyorum kendimi. düzelicek ama
Sen takimlardamiydin bu durum ac gezen kaptanlarina ve takim arkadaslarin icin haksizlik oluyor ama helede persembe gunu telafiside yok , yemek hicbir problemi cozmuyor ustune yedikce bide yediginin mutsuzlugu oturuyor ustune yedikce kendini sisko hissedip suursa devam ediyorsun agzina birseyler atmaya hepimiz yasadok ama boylr zamanlarda bi derin nefes alip sicak bir icecegi yudum yudum icmek daha iyi gelir hem uykunda gelir

Edit: takimlarda degilmissin

65.1 di galiba enson tartiyi unuttum elif paylasir birazdan bugun 65.8 olmuşum biraz artidayim ablacim
Bu hafta cok yogundum beslenmemde hep duzensizdi onumuzdeki hafta halledecem inşallah

Yinede üstüne çıkmamış, eksiye gecmişin tatlim
Teşekkür ederim cnm

Ben sadece adım icin yarıştım ondada hergün ama hergün gece 12 olmadan en az 12 bin adımi tamamladım yani üstüme düşen görevi yaptım .yani kimseye haksızlıkta yapmadim adaletsizlikte yapmadım. Şuanda en son istediğim seyde bu konuda tartısmak. İstenmiyorsam komplede giderim kimseye zarar vermek istemem.
Zipzip- Cordelia

inşallah canım

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…