Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi geceler herkese bugünkü menüm
Kahvaltı
İki yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates salatalık yeşillik
Ara
Karpuz
Akşam dışarda yedik
Bir porsiyon Adana
Ayran
Ara
Bir külah dondurma
Bir litre su
Bir saat yürüyüş
Jou Jou @CordeLia
Adana iyidirr köfte sonuçtaa güzel menüler canım bide adimınla harika yakmışsındır yediklerini 😍
 
Gunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah :olamaz:
Canım kaptanım :KK43: geçmiş olsun bebişlere. İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Yapabileceğim bir şey var mı ben buradaki kızlarına bakarım.
 
Gunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah :olamaz:
Yaaaa bende diyorum nerde bu hic gelmedi çok geçmiş olsun😔😔 bebeler hastalanmasın ya
 
62.7 Gr Gr aynıyız😍
Canım isinle ilgili mesajları da gördüm ama bı yazamadım.Cok üzüldüm, inşallah aradan birkaç yıl geçtikten sonra iyi ki olmamış yoksa şimdiki durumda olmazdım dediğin bir kapı açılır ve tüm çektiklerine değer inşallah🤲🤲
Böyle durumlarda hep Hz Musa'nın hizirla olan hikayesi geliyor aklıma Biz kendi gördüğümüzle yorumlayıp halden hale giriyoruz ama bütüne bakinca çok da kalıcı olmadığını sonradan anlıyoruz.İcindeyken çok zor.Rabbim bir an önce sıkıntılarını gidersin 🤲🤲
Aaaa süpermiş 🥰

Aminn canım benim inşallah 🤲
 
Afiyet olsun kaptancim. Kabak miktarini artırıp üzerine iki ceviz ekleyebilirsin. Tabakta gözüme çok minnak geldi acikman normal.
Yaaa 1 tane buyuktu aslinda ama fazla kavurdum biraz yansin istedim oyle oldukca tabii küçüldü dahada 🤣🤣 öbür türlü yoksa baya vardı bugün fazla pisirmem😎
 
Hafta sonu yediğim hurmalar beni fazlasıyla tırmaladı. Üstüne bir de wc ye çıkamayınca 😮‍💨
Cuma 70.3
Ptesi 70.8
+500
Elhan Elhan Jou Jou

Eki Görüntüle 3250824

Cuma 70.2
Bugün 70.6
Şu 70 zincirini kıramadım ;(
Kızlar canlarınızı sıkmayın. Kontrol tartisini tam da bunun için yapıyoruz. Hafta içi önlemimizi alalım dikkat edelim diye. :KK5:Şok diyetler yaparak metabolizmamızı yavaşlatmayalim. Sebze , protein ve sudan destek alabiliriz. Cumaya kadar eksi goreceginize inanıyorum yeter ki karbonhidrat ve kacamaklardan uzak duralım. :dua:
 
Bugün bitti☺️
Elhancım 2 yemek kaşığı idi. Etme eyleme. Diğer türlü diyet süreci bana işkence olur🥴
Ama evet yarin sebze günüm, kabaklı bişiler yapacam 🤩
Patetes ve börek ismi geçince korkuyorum tatlım. İki yemek kaşığıymiş neyse ki ve bitmiş oh oh :KK60: diyet sürecinin işkence olmaması için cuma günü sevdiğin bir yiyeceği ödül olarak yiyebilirsin.
 
X