- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Evet canim bitti heraldeSanırım bitti kuzum
Gözden kaçmıştır belki canim. Sen nerde yarışmak istediğini yazmismiydin .Kendimi göremedim ben sarı takimda mi oluyorum?
Yoksa listeye daha alınmadım mi?
Anlamaya çalışıyorum ama...
Onceki gonderdigim olursa verdigim kilo yaklasik 600 gr daha fazla gorunecekCanım zıpzıp kaptanimda sabah tartım diye yazmıştı zaten sana bu kilonu baz alırız artık. Bu hafta süper ekşi ile geleceksin
Vaaaayyyy kadroya bak şampiyonlar ligiiiMavi takımın boncuklariii
Jasminium84 Pnrrr-12 Beyaz leylak E Elif Tolga I Ilyusa kelebek19 @Willemijn- Fit mutlu anne G Goklerce Mthn83
Bu hafta mavi takımın gücünü göstereceğiz veee kazanan takım olacağız canlarimmm
Ben size güveniyorum sizde bana güvenin
Yok cnm yazmadım anlamaya çalışıyorum.Gözden kaçmıştır belki canim. Sen nerde yarışmak istediğini yazmismiydin .Zipzip- kaptanım gelince bakar yazar canim
Canım masterfitte menü ve adım zorunluYok cnm yazmadım anlamaya çalışıyorum.
Şu an spor yapamiyorum sadece menü yazabilirim
Güzelmiş duetler moda oldu şu sıralar herkes birileri ile söylüyor
1 saat önce cikmis, ilk kez dinliyorum
Bak senn menü yazmamanin rahatlığına kapılıp adım atmayı unutmuyoruz canimcimMenü mönü yok size
Eki Görüntüle 3202244
succulentaski bende çok severim bu bitkileri, bu konuda anlaştıysak hadi kilo vermeye yanıma gel
Her daim bebekim inşallah bu hafta ne seni ne krndimi mağdur edicem
Ay çok mutlu oldum.kirmizi olmuşum oleyy.Bu bir işaret olmalı,Kinoalihatun uzun zamandır aynı yolun yolcusuyuz, bu hafta kırmızı yoldan emin adımlarla ilerleyelim
Hoş buldum canım
Takım şahane kızlar, kazanmak zorundayız başka yolu yokMavi takımın boncuklariii
Jasminium84 Pnrrr-12 Beyaz leylak E Elif Tolga I Ilyusa kelebek19 @Willemijn- Fit mutlu anne G Goklerce Mthn83
Bu hafta mavi takımın gücünü göstereceğiz veee kazanan takım olacağız canlarimmm
İnsaallah kaptanim.Mavi takımın boncuklariii
Yeşil takima ekliyorum canimKendimi göremedim ben sarı takimda mi oluyorum?
Yoksa listeye daha alınmadım mi?
Anlamaya çalışıyorum ama...
Bir de ben, Semi Cenk bu kadar popüler olmadan farketmistim, is arkadaslarim gülüyordu, e simdi cok dinleniyorGüzelmiş duetler moda oldu şu sıralar herkes birileri ile söylüyor
Mıh gibi aklımda kız, unutmam benBak senn menü yazmamanin rahatlığına kapılıp adım atmayı unutmuyoruz canimcim
Kendine gel kız, zayiflayacaksinHer daim bebekim inşallah bu hafta ne seni ne krndimi mağdur edicem