Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz leylak leylakim bu hafta o akıllı saatin hakkını verecegiz mavi takımda birlikte hoşgeldin canımMigrenben haftalardır, aylardır yürüdüğümüz bu yolda yanımdaki yandaşlardan ol
S Suskunkardelen zincirlerimizi kıralım bu haftaBeyaz leylak leylakim bu hafta o akıllı saatin hakkını verecegiz mavi takımda birlikte hoşgeldin canım
İnşallah kuzumNe güzel zamanla alışacak vücut günden güne daha iyi olacaksın canim
Güzel motivasyonDevam devam dün akraba oturması vardı
4 kişi sürekli diyetteyiz ve hep muhabbet kilo ben veremedim önceki oturmaya göre biri vermiş falan. Bir daha ki oturmaya en az 3 kilo vererek gitmem lazım mm
Teşekkür ederim canımTesekkurler, Senin de iyi 1.8
Ulen,performansimin cok ustunde calistim bu hafta.
Sağ oll
Sağ ol çok
Sağ ol canim benim
Tesekkur ederim,senin de kaptanligin hayirli olsun. Motivenin dibini göster kızlara
Sağ ol canim zipzipim, 200 gram daha verseydim...... oluyordu
Tesekkurlerr, k..k..sız
Eline saglik zipzipim
Sağ ol kız, canım aystim.
@siskopat Jasminium84 kaptanlarımız emeklerinizden ötürü tebrikler
@KIRMIZILILAR hepinizi tebrik ederim.
Hallederiz tebrik ederim ve kaptanligin hayirli olsun.
kilo veren/sabit olan/emek veren herkesi tebrik ederim.
Hoşbuldum canımın ici kaptanımJasminium84 ne zamandır ayrıyız hoşgeldin mavi takıma canim
Amin canım sağol
Fit mutlu anne spor için birbirimizi gazlamamiza ihtiyacımız var adımlarda buluşalım hoşgeldin mavi takımaZipzip- kaptanım, adımlarınla kırmızı takımı şahlandır bu hafta
Hosbulduk canim inşallah hedefim hep aklimda krndimi de enerjik iyi hissediyorum guzel bir baslangic olsunBeyaz leylak leylakim bu hafta o akıllı saatin hakkını verecegiz mavi takımda birlikte hoşgeldin canım
erenmothers bu hafta adımlarınla kırmızı takıma destek olacağına inancım sonsuzFit mutlu anne spor için birbirimizi gazlamamiza ihtiyacımız var adımlarda buluşalım hoşgeldin mavi takıma
Canım zıpzıp kaptanimda sabah tartım diye yazmıştı zaten sana bu kilonu baz alırız artık. Bu hafta süper ekşi ile geleceksin
@Willemijn- canım hoşgeldin maviyeerenmothers bu hafta adımlarınla kırmızı takıma destek olacağına inancım sonsuz
Sanırım bitti kuzum@Willemijn- canım hoşgeldin maviye
Kendimi göremedim ben sarı takimda mi oluyorum?Yarim saate geliyorum sari takimi unutmayın