hoşuma giden hikayelerdendi bu ara yine karşıma çıkınca kızlarla da paylaşayım dedim :)Cok güzel tatlim sagolasin
Keşke peşin hükümlü olmasak
2 ay galiba, korumada. kontrolümne kadar zamanda ?
ayy cidden sopalık , nasıl sinir olursun yemeği yap yenmesin , sonra sen bayat yemeğe zorunlu kal , yada ziyan olsunEvet kaptanim haklısın
Artik dolmalari cocuklarla eşim yesin dimi
Yemek yapıyorum kendim yiyorum. adam gibi yemiyorlar kalıyor bana . Ben eve gelene kadar tost most yiyorlar sonra yemekler kalıyor. Sonra ha babam de babam ben bitirmeye calisiyorum.Hem calisiyorum hem eve gelip yemek yapıyorum hem de o yemekler çöpe gidiyor.
Sopalik bunlar sopalik
Cok tesekkur ederim canimcimKesinlikle harikaydik. İlk defa bir takım adımlarını boyle attı. Alkışlar Kırmızı takıma.Sizinle olmak güzeldi. Cuma için başarılar diliyorum.
Sarı takım yarışmacısı olarak görevim bitti.Sonuçları akşam açıklayacağım. Yoksa şimdi mi açıklayayım.
Günaydın ablacimHerkeşlere
Gü nay dııııııııııın
Biz kazancak tabiki şupe olmasinCok tesekkur ederim canimcim
Sari takim her zamanki gibi harikaydi, hepinize cokkkk teşekkürler
Nasil istersen öyle yap cnm
Simdi paylasacaksan acele et birazdan işe gidecem
Evden çıkmalıyım.bilgisayari alacağım. İgkene kadar açıklarım. Saat veremiyorum.Cok tesekkur ederim canimcim
Sari takim her zamanki gibi harikaydi, hepinize cokkkk teşekkürler
Nasil istersen öyle yap cnm
Simdi paylasacaksan acele et birazdan işe gidecem
İnşallah devam edebilirsem aralıklı orucuda denemeye calisiyorum bakalmBen de memnun oldum azmış. Bir kaç aya verirsin inşallah.
Her ne kdr önceki günlerde biz önde götürsekte. Dünkü spor performansinin ardindan kirmizi takim bizi adim yarisinda gececek malesef.Biz kazancak tabiki şupe olmasin
Yemedikleri zaman ilk günden buzluğa koyarsan bisey olmaz cnmEvet kaptanim haklısın
Artik dolmalari cocuklarla eşim yesin dimi
Yemek yapıyorum kendim yiyorum. adam gibi yemiyorlar kalıyor bana . Ben eve gelene kadar tost most yiyorlar sonra yemekler kalıyor. Sonra ha babam de babam ben bitirmeye calisiyorum.Hem calisiyorum hem eve gelip yemek yapıyorum hem de o yemekler çöpe gidiyor.
Sopalik bunlar sopalik
Ekimcim son zamanlarda benimle hiç ilgilenmiyorsunayy cidden sopalık , nasıl sinir olursun yemeği yap yenmesin , sonra sen bayat yemeğe zorunlu kal , yada ziyan olsun
kız evdekilere sıkı yönetim ilan et
Ozaman sende tak kendini kafaya ayni seyleri duydum çalısirken sinirlendim degistim ben sende öyle yap azmet basarBir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa bendeb daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina
Yarış bu üzülmek yok kazanan dostluk olsunHer ne kdr önceki günlerde biz önde götürsekte. Dünkü spor performansinin ardindan kirmizi takim bizi adim yarisinda gececek malesef.
Zaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyormOzaman sende tak kendini kafaya ayni seyleri duydum çalısirken sinirlendim degistim ben sende öyle yap azmet basar
İnşallah inşallahBiz kazancak tabiki şupe olmasin
Öyle ilerlemek daha guzel sonuç getirir takma kafana demicem takki karsi tarafta çatlasinZaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyorm
Yok cnmya hepimizin hedefi belli. Yarislarda bunun tuzu biberi. Inanin her verilen 100gr da ben veren kisiler kdr mutluluk duyuyorm. Ben cekiyorm kilo sıkıntısını ya cekenlerin halinden de anliyorm o yüzdenYarış bu üzülmek yok kazanan dostluk olsun