Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ayy cidden sopalık , nasıl sinir olursun yemeği yap yenmesin , sonra sen bayat yemeğe zorunlu kal , yada ziyan olsun
kız evdekilere sıkı yönetim ilan et

Cok tesekkur ederim canimcim

Sari takim her zamanki gibi harikaydi, hepinize cokkkk teşekkürler

Nasil istersen öyle yap cnm
Simdi paylasacaksan acele et birazdan işe gidecem

Cok tesekkur ederim canimcim

Sari takim her zamanki gibi harikaydi, hepinize cokkkk teşekkürler

Nasil istersen öyle yap cnm
Simdi paylasacaksan acele et birazdan işe gidecem
Biz kazancak tabiki şupe olmasin

Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa benden daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina

Yemedikleri zaman ilk günden buzluğa koyarsan bisey olmaz cnm

Zaten yemiyolarmis sende kendine uygun biseyler yap

Ozaman sende tak kendini kafaya ayni seyleri duydum çalısirken sinirlendim degistim ben sende öyle yap azmet basar

Ozaman sende tak kendini kafaya ayni seyleri duydum çalısirken sinirlendim degistim ben sende öyle yap azmet basar
Zaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyorm

Zaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyorm
Öyle ilerlemek daha guzel sonuç getirir takma kafana demicem takki karsi tarafta çatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…