Hiç muhattap olmuyorum valla ama öğlenleri yürüdügümü biliyorMakarna yesen zaten kendin alirsin
Aldiysan vermek icin cabala be abla beni niye baltalamaya calisiyorsun desene ona
Benimde patlatip catlatacagim cok insan varHiç muhattap olmuyorum valla ama öğlenleri yürüdügümü biliyor
Boşver ben hiç tınlamadıkça oda patlasın çatlasın
valla gülüm evimiz de çöpleri tutup bekletiyor muyuz günlerce aylarca ya da yıllarca , her gün çöpü atıyoruz değil mi , böyle insanı üzen zarar vermeye çalışan insanları neden pat diye hayatımızdan çıkarmıyoruz kiYani aklimi basima getirdi bu davranisi benim. Ben artik onu hayatimin neresine koyacagimi cok iyi biliyorm. Eski dönemde yasasaymısız millet bizim gibi olmaya calisacakmis. Cok is gören hatunlar olurmusuz beyaz ve sisman olaraktan
kolay gelsin mefkuşum çabucak geçsin zaman da hemen gel inşallahSizlere bol sohbetler
Öğlen görüşürüz :)
hah aynen gülümHiç muhattap olmuyorum valla ama öğlenleri yürüdügümü biliyor
Boşver ben hiç tınlamadıkça oda patlasın çatlasın
Çok biliyormus o cadıM MissHayaLet eylül diyoki zeynebe sarı al ama meryemelaya siyah al siyah ona yakisıryani ayni olmasinmis onunkinle
O bilir zeyneple aynı olsun ama meryemle degilÇok biliyormus o cadı
Aynen aynen bende hep agir yasami izlerim. Ve gercek sevgi bu olsa gerek derim. Cidden abla iyi aklima getirdin. Gercekten de onlar da ya evli ya sevgilileri var.valla gülüm evimiz de çöpleri tutup bekletiyor muyuz günlerce aylarca ya da yıllarca , her gün çöpü atıyoruz değil mi , böyle insanı üzen zarar vermeye çalışan insanları neden pat diye hayatımızdan çıkarmıyoruz ki
baksana ağır yaşamlarda yerinden bile kalkamayan kadınların sevgilisi var o taraflarda olsak da pek beğenillirmişiz ne güzel kıvrımlarınız var derlermiş :)
Kirmizi takim mavi takimdan gücsüzdür de o yüzdenKirmizi kalp niden küçülüyor yav
günaydın gülüm hoş geldinGünaydın masterfit'in fit kadınları❤
Kilo verdik mi seni baştan aşagı süzülecekler sende hava atıp geçeceksin o günler gelecek inşallahBenimde patlatip catlatacagim cok insan varEsimin futbolundan fit olmasina kdr mevzu yapmislar baksana. Tek eksim var o da kilom kiloyu da verdik mii islem tamam
Abla o programda ki kadınların sevgili/eşleri %90 ı narsist, kadınlar zayıflıyor kendilerine muhtaçlıkları bitiyor diye terkediyorlar doktora gidiyorlar diye kavga edeni hatta şiddet uygulayanını bile gördüm, orada ki adamlar kendilerini onlardan güçlü ve onları aciz gördükleri için ego tatmini yapıyorlar bir nevivalla gülüm evimiz de çöpleri tutup bekletiyor muyuz günlerce aylarca ya da yıllarca , her gün çöpü atıyoruz değil mi , böyle insanı üzen zarar vermeye çalışan insanları neden pat diye hayatımızdan çıkarmıyoruz ki
baksana ağır yaşamlarda yerinden bile kalkamayan kadınların sevgilisi var o taraflarda olsak da pek beğenillirmişiz ne güzel kıvrımlarınız var derlermiş :)
Hic bu yönünü düsünmemistim dogrusu. Hep gercekten sevdiklerini düsünmüstüm.Abla o programda ki kadınların sevgili/eşleri %90 ı narsist, kadınlar zayıflıyor kendilerine muhtaçlıkları bitiyor diye terkediyorlar doktora gidiyorlar diye kavga edeni hatta şiddet uygulayanını bile gördüm, orada ki adamlar kendilerini onlardan güçlü ve onları aciz gördükleri için ego tatmini yapıyorlar bir nevi
Teşekkürler abla. Bu akşam pırasam var onu yiyeceğimAyaklarina saglik tatlim
Afiyet olsun, yarin aksami birazdaha erken ve hafif kapatabilirsen iyi olur
Ayaklarina saglik bitanem
Afiyet olsun ama gerçekten meyve cok fazla
O da şeker cnm masum bisey degilki
Nasil sevdigimiz bi cok seyi yemiyorsak meyvede de ölçüyü kacirirsak tatli yemedik diyemeyiz
Luttfen yarin daha dikkatli ol
Afiyet olsun canım13 Ekim Çarşamba menü
07.30
1 bardak süt
2 kuru incir
11.30
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
17.30
3 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
21.30
1 avuç leblebi
3 kuru kayısı
3 litre su
2000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
fantastikaaa
Eki Görüntüle 2933065
Sende çok uğraştın çok zahmet verdin zorladın kendini abla emeklerine sağlıkCanlarim guzellerim
Dünkü performansinizdan dolayi hepinize cokkkk cokkkk teşekkür ederim
Hepiniz süperdinizzzzzzzzz
Firesiz herkes bitirdi adimlarini
Sonuç ne olursa olsun sizlerle gurur duyuyorum ve cok seviyorum
@askrhpozitif
@Tutaste53
madamhd
@sardunya1038
@prensinin annesi
@masal3487
@klbk33
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
@Pikachu_
@Ayyulduz
Spor işini bitirdik, bugünde menulerimize azami dikkat edip, yarin güzel eksiler görelim insallah
Afiyet olsun canımGünaydın hanımlar
13 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Ogle
Cubuk kraker
Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması
Yarim dilim tbe