Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hiç muhattap olmuyorum valla ama öğlenleri yürüdügümü biliyor
Boşver ben hiç tınlamadıkça oda patlasın çatlasın
Benimde patlatip catlatacagim cok insan var Esimin futbolundan fit olmasina kdr mevzu yapmislar baksana. Tek eksim var o da kilom kiloyu da verdik mii islem tamam

Yani aklimi basima getirdi bu davranisi benim. Ben artik onu hayatimin neresine koyacagimi cok iyi biliyorm. Eski dönemde yasasaymısız millet bizim gibi olmaya calisacakmis. Cok is gören hatunlar olurmusuz beyaz ve sisman olaraktan
valla gülüm evimiz de çöpleri tutup bekletiyor muyuz günlerce aylarca ya da yıllarca , her gün çöpü atıyoruz değil mi , böyle insanı üzen zarar vermeye çalışan insanları neden pat diye hayatımızdan çıkarmıyoruz ki
baksana ağır yaşamlarda yerinden bile kalkamayan kadınların sevgilisi var o taraflarda olsak da pek beğenillirmişiz ne güzel kıvrımlarınız var derlermiş :)

Aynen aynen bende hep agir yasami izlerim. Ve gercek sevgi bu olsa gerek derim. Cidden abla iyi aklima getirdin. Gercekten de onlar da ya evli ya sevgilileri var.

Abla o programda ki kadınların sevgili/eşleri %90 ı narsist, kadınlar zayıflıyor kendilerine muhtaçlıkları bitiyor diye terkediyorlar doktora gidiyorlar diye kavga edeni hatta şiddet uygulayanını bile gördüm, orada ki adamlar kendilerini onlardan güçlü ve onları aciz gördükleri için ego tatmini yapıyorlar bir nevi

Hic bu yönünü düsünmemistim dogrusu. Hep gercekten sevdiklerini düsünmüstüm.

Teşekkürler abla. Bu akşam pırasam var onu yiyeceğim
Afiyet olsun canım
Sende çok uğraştın çok zahmet verdin zorladın kendini abla emeklerine sağlık
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…