Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa benden daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina🤬
Bizim milletimiz nedense baskalarinin hayatina burnunu sokmayi cok sever cnm

Bu kişi arkadaşın değilmiş demekki

Öyle ilerlemek daha guzel sonuç getirir takma kafana demicem takki karsi tarafta çatlasin
Iste aslinda fazlasiyla taktim ama takmiyormus havasi verdim. Hayir hic takmiyorm esimin spor yapmasini aksine de onu fit ve saglikli görmek hosuma gidiyor dedim. Cünkü o benim gebeliklerimden önceki halimi de biliyor bu benim icin bir sürec ve bende bu süreci atlatip eski halime dönecegim dedim. Bizim birbirimize sevgimiz kiloyla orantili olmadigi icin kimin daha fit oldugunun bizim icin önemi olmuyor dedim😅

Zaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyorm😉
Kiz metonun nesi varmis masallah 2 günde 1.4 verdin 😅😅😅

Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa benden daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina🤬
Kilomu farkedenler mutlu ediyor ne bilim sık sık söylenince rahatsiz oluyorum
Öğlen yemegi pilav makarna tatlı ekmek almıyorum
İki çeşit oluyor
Kadın geliyor bi benim tepsime bi kendi tepsine bakıyo
Diyor ki aaa makarna yok yemiyor musun
Aaa taflı yok hımmmm
Bende yemiyorum dedim
Anlıyor rejim yaptıgı
Taktigi soruyor
Bende dedim ki seninde olur diyip geçtim
Hala nazar etmeye çalışıyor
Çok acayip sinir oldum
O kadınla masada yemek de istemiyom başka tarafa geçicem ama geliyor hala
Hergün yemegimi sorguluyor
🙄🙄🙄
Kendi pilav makarna tatlı yiyor bide kilom var diyor
Ben napayım onu ben mi onun kilosunu vericem 🤣

hey allahim allahim neden trde doğduk neden ameriga almanya degil de bizi turkiyeue attin nedennn

ayy yazık onun kocasına kadın resmen kıskanmak adı altın da kocasını ne seviyor ne de değer veriyor, galiba kocasını sadece cüzdan olarak görenlerden
böylesi basit karakterli insanları zırnık umursama enerji vampiri gülüm bunlar , normal vampir gelse yamacına boynunu uzatıp ee iç kanımı der misin uzaklaşırsın kendini korumak için , işte bu tür insanlara da aynını yapacaksın enerjini sömürmesinler diye
çok zoruna gidiyorsa kendi taktiğimi söyleyeyim şok et karşındaki ni
1 : kocam böyle seviyor
2: hz ömere sormuşlar nasıl hanımlarla evlenelim demişler , döşeğinin yumuşak olanı makbuldür demiş
3: osmanlı da kars ya da kastamonu valisi galip paşanın şiirini oku

kara karı, kuru karı, keçi eti, durgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.( zararlı)
beyaz karı, şişman karı, kuzu eti, yürük at;
faidattün, faidattün, faidattün faidat.(faydalı) demek :))))

İki çeşit oluyor
Aaa taflı yok hımmmm
Bende yemiyorum dedim
Anlıyor rejim yaptıgı
Taktigi soruyor
Çok acayip sinir oldum
🙄🙄🙄
Millet kafayi yemis😅
hey allahim allahim neden trde doğduk neden ameriga almanya degil de bizi turkiyeue attin nedennn
🤣🤣 cekilecek cilemiz varmis

İki çeşit oluyor
Aaa taflı yok hımmmm
Bende yemiyorum dedim
Anlıyor rejim yaptıgı
Taktigi soruyor
Çok acayip sinir oldum
🙄🙄🙄
Kilo mevzusuna hic girme cnm mideme dokunuyor de geç :)

Ekimcim son zamanlarda benimle hiç ilgilenmiyorsun :KK14:
Sen de benimle deme :işsiz:A ha da galp gönderiyorum sana :KK68:
bu utanmaz ekim o senin yolladığın kalpleri alıp enerjisine enerji katıp tüm gün dolanıyor mutlu mutlu bir deee:KK74:
az az uğrayıp hızlıca bakınıp çıkınca kıdemlim kıymetlim yazmadım sana değil mi , boynum kıldan ince sana karşı ne dersen ne ceza kesersen amenna :oops::KK52:
:KK19::KK36::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Millet kafayi yemis😅

🤣🤣 cekilecek cilemiz varmis
Valla ya diyor ki ben niye aldım bunu makarna ister misin diyor bende yok abla almıyım dedim
Bana taktı şimdi bide fizigime kem gözüyle bakıyor kalçalara vurarak ah bende kilo aldım diyor
Diyecektım yeme ekmek pilav makarna aman vazgeçtim 🤣🤣🤣

ayy yazık onun kocasına kadın resmen kıskanmak adı altın da kocasını ne seviyor ne de değer veriyor, galiba kocasını sadece cüzdan olarak görenlerden
böylesi basit karakterli insanları zırnık umursama enerji vampiri gülüm bunlar , normal vampir gelse yamacına boynunu uzatıp ee iç kanımı der misin uzaklaşırsın kendini korumak için , işte bu tür insanlara da aynını yapacaksın enerjini sömürmesinler diye
çok zoruna gidiyorsa kendi taktiğimi söyleyeyim şok et karşındaki ni
1 : kocam böyle seviyor
2: hz ömere sormuşlar nasıl hanımlarla evlenelim demişler , döşeğinin yumuşak olanı makbuldür demiş
3: osmanlı da kars ya da kastamonu valisi galip paşanın şiirini oku

kara karı, kuru karı, keçi eti, durgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.( zararlı)
beyaz karı, şişman karı, kuzu eti, yürük at;
faidattün, faidattün, faidattün faidat.(faydalı) demek :))))
Yani aklimi basima getirdi bu davranisi benim. Ben artik onu hayatimin neresine koyacagimi cok iyi biliyorm. Eski dönemde yasasaymısız millet bizim gibi olmaya calisacakmis. Cok is gören hatunlar olurmusuz beyaz ve sisman olaraktan😁

Valla ya diyor ki ben niye aldım bunu makarna ister misin diyor bende yok abla almıyım dedim
Bana taktı şimdi bide fizigime kem gözüyle bakıyor kalçalara vurarak ah bende kilo aldım diyor
Diyecektım yeme ekmek pilav makarna aman vazgeçtim 🤣🤣🤣
Makarna yesen zaten kendin alirsin🤣
Aldiysan vermek icin cabala be abla beni niye baltalamaya calisiyorsun desene ona🤣🤣

Geçmişte boğulmaktan günümüze gelemiyorum bi türlü :olamaz: 17.30da işten çıkıyorum. Eve gel yemek bulaşık falan derken 20-30 sayfa kitliyorlar ya:KK51:
Menüm gelsin

14:30 gibiydi

1 avuç kuru yemiş
Domates salatalık
1 kk peynir
5 Zeytin

19:30
2 sarıkanat
1 çupra
Bol salata

Su:2 lt ,1 lt Dukan birasi
Adim 12 276

Mefkurem Mefkurem @Zipzip- @Cordeliaa @Filiz16

Çarşamba

Sabah sade kahve

12.00
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates roka
1 sandwich ekmegi

Ara
Aktiva

18.30
1 tb patlican yemegi
Salata
Yogurt

Su 2 lt

@Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa

Eki Görüntüle 2933020

13 ekim menüsü

Sabah 10.00
Nescafe
Sandviç

Öğlen
Tahin yarim muz sütle smotie

17.30
1 kepçe şehriye çorbası
1 tavuk baget
Salata ve ayran

21.00
2 parça elma
1 kare Bitter
Nescafe

@Zipzip- @Cordeliaa fantastikaaa fantastikaaa @Filiz16

Sabah aç karnına karışık bitki çayı
Kahvaltı 10 da
Eki Görüntüle 2933018

Yarım nektari
7 mandalina
biliyom çok oldu ama
çok seviyorum meyveyi 🥺

Saat 15:00
Yarım kase yoğurt çorbası
Yarım dilim köy ekmeği üzerinde salça

3 tane fındık 2 elma dilimi

Su: 3.5
@Zipzip- @Filiz16
@Cordeliaa Mefkurem Mefkurem

Menüm
Bugun ki menüm tuhaf oldu kızlar
Sabah saat 11.30gibi
Balık
Salata

Ara
Nar
Bostana gittik ordan 2,3 domates

Akşam
6, 7 tane lahana sarma
Çorba
Ayran
Çay
Afiyet olsun kızlar

İki çeşit oluyor
Aaa taflı yok hımmmm
Bende yemiyorum dedim
Anlıyor rejim yaptıgı
Taktigi soruyor
Çok acayip sinir oldum
🙄🙄🙄
ayy bir de seni takip edip peşine mi yapışıyor , çok soru sormasına izin verme mefkuşumun dediği gibi yap bence de mideme dokunuyor, baş ağrımı tetikliyor v.s. de gitsin muhattap olmamaya çalış çok kaşınırsa , kilom var diyip duruyormuş ya , böyle herşeyi silip süpürmeye az bile kilon maşallah iyi götürüyorsun de kalk :)

X