Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Motive icin atayim dedim arkadaslar. 5 ay 70 lerde, 5 ay 60 larda durmusum. Evlenmeden önce diye baslayayim evlenmeden önce 55 tim ama evlenince 62 civari oldum. 20 kilom hamilelikten gelen kiloydu, hamilelik kilolarimin hepsini verdim şükür. Simdi de evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum, 6-7 yıldır 5 leri görmemisim. Bunu aciklama sebebim, hani cocuklugumda sisman degildim, yapım bu degil, yanlis fikir olmasin diye acikladim e yas da ilerliyor, onun da etkisi oluyor. Kilo verme hikayesi gibi oldu ama cidden 81 den 61 e hikaye yazmaya deger bir zayiflama süreci. Darisi basiniza ve en korktugum insaallah geri almayiz, amin yüruyus yapip annemlere geri gidecegimgece gelirim insaallah

Çok güzel bir sonuç almışsın canımm hepimize harika bir enerji oldu çook tebrik ederim kuzum

ellerine sağlık kaptanımm Zipzip-

1 Şubat Çarşamba Menüsü
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 yeşil biber
1 Dilim çavdar ekmeği

1 kupa filtre kahve
1 parça hindistan cevizi yağı
4 ceviz
1 mandalina

Akşam
1 tabak köfteli yoğurt çorbası
Büyük bir tabak havuç mor marul salatası
3 litre su (daha da devamı gelir )

Kaptanım Zipzip-

Evet çok can sıkıyor ne yazık ki

Afiyet olsun canim ❤
Sağol kaptanım
11 ayda çok güzel sonuçlar almışsın canim. Baslamasaydin belkide daha da kilo alacaktın. Harikasın.

Kendime kızdım şimdi 5 aydır uğraşıyorum gerçekten istesem su anda hedefinin yarısına gelmiş olacaktim
Süper menü çiçeğim afiyet olsunn
Sağol kaptanım
Afiyet olsun kaptanım güzel menü

Aaa nerden anladin hiç mesaj yazmadim gece 3 4 gibi uyuyup sonra 7 bucuk gibi kslkip 9 da trkrar uyuyorum son 1 aydir böyle .çok kötü hiç yaradilisa insan sagligina uygun degil bigün uykusuz kalip degistirmem lazim enerjimi tüketti bu duzen kendimi cok zorluyorum ama 3 ten once uyuyamiyorum haystimda hic 11 de 12 de uyandigim bi dönem olmamisti

Aslinda gece uykusunu etkilemiyosa uyumasi iyi olur
Yani gec uyuyor cnm 11 oluyor bazen geciyor ve sabah 8bucuk kaldiriyorm kalkmak istemiyor mizmiz oluyor o yüzden biraksn istiyorm ama öglen uyutmayinca bu defa 5-6 arasi koltukta bayiliyor oda kötü oluyor zor yani baklm biraz daha ögle uykusuna devam sanrm
İyi akşamlar kızlar napıyosunuz akşam yemeğinde planlar ne ben pırasa yaptım yanında yoğurt çorbası salata olur muhtemelen
Afiyet olsn cnm ben dünden kalanlari vs yedim valla bugun hicbirsey yapmadm bide karsi komsum cigköfte yapmis verdi aslinda iyi olmadi insallah ödem olsrk dönmez bana
Masallah cok iyi vermissin canim insallah korursn ve 5leride görürsün

1.2.2023 Menüm:

10:30 filtre kahve

12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen, 1 hasl yumurta

14:00 2 cilek

16:30 kahve, yesilcay

18:00 1 kase karnibahar brokkoli corbasi, 2yk makarna sebzeli, 3 cigköfte, bol salata, 1 tursu salatalik

Cay icerim

11.538 Adim

Cordelia Zipzip- Jasminium84
2 lt Su

Ayyy canım benim yaaa ne güzel mıtive ediyorsun ben de bugün başladım yeni bir ayla dedim uğur getirsin

@Willemijn- ben geldim

Sen 50lere ben 60lara

Hayırlı akşamlar

1 Şubat carsamba

Dün gece sahur niyetine
Bir muz bir elma

Akşam 18.00
Yarım fileto balık
Bir kase mercimek çorbası
Salata ( 2 aydan fazla oldu yemedigim bugün ilk defa yedim yasaktı).

19.30
İki kupa çay az şekerli
4 kare çikolata

Spora baslicam inşallah. Biraz kendimi toparlam lazım.

01 şubat çarşamba
Sabah
4 dilim sucuklu yumurta
2 kaşık kadar yulaflı karışım
1 tk tahin pekmez

Öğle 12.30
1 avuç leblebi

Akşam 15. 30
1 kase mercimek çorbası
5 6 kaşık güveç
Biraz yufka ekmek
Yoğurt

20. 00
1 bardak kefir
1 madensuyu

2. 5 litre su
7200 adım
Zipzip- Jasminium84 Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…