- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
afiyet olsun canımm E Elif Tolga Adımlarda şahaneeMenü
Saat 16:20
Kk peynir 5 zeytin
2 dilim TB ekmegi
Domates salatalık
Sahanda yumurta
Çay
16:40 kahve
Su 1.5 litre ödem suyu 0.5 litre normal su
Spor bildirimi:
Adım:15873
bilgeyogii Cordelia Zipzip-
Süper menü çiçeğim afiyet olsunn1 Şubat carsamba
10.00
Saganli yumurta 1 yumurta ile
1 dlm peynir
Marul
3 dlm TB ekmek
13.00
Sade kahve
1 tam ceviz 2 kuru kayısı
17.30
2 kepçe kuru fasulye
6 ksk bulgur pilavi
Salata
Su şuan 2 litre 3 e tamamlarım
Zipzip- bilgeyogii
Çok güzel bir sonuç almışsın canımm hepimize harika bir enerji oldu çook tebrik ederim kuzumEki Görüntüle 3200779
Motive icin atayim dedim arkadaslar. 5 ay 70 lerde, 5 ay 60 larda durmusum.Evlenmeden önce diye baslayayim evlenmeden önce 55 tim ama evlenince 62 civari oldum. 20 kilom hamilelikten gelen kiloydu, hamilelik kilolarimin hepsini verdim şükür. Simdi de evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum, 6-7 yıldır 5 leri görmemisim. Bunu aciklama sebebim, hani cocuklugumda sisman degildim, yapım bu degil, yanlis fikir olmasin diye acikladim e yas da ilerliyor, onun da etkisi oluyor. Kilo verme hikayesi gibi oldu ama cidden 81 den 61 e hikaye yazmaya deger bir zayiflama süreci. Darisi basiniza ve en korktugum insaallah geri almayiz, amin yüruyus yapip annemlere geri gidecegim gece gelirim insaallah
ellerine sağlık kaptanımm27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ E Elif Tolga Kırmızı 74.0 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Ucmelekannesi Kırmızı 83.3 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @Ilazram Kırmızı 77.90 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 89.25 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @Willemijn- Kırmızı 62.5 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @fesang Kırmızı-Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı @aypare ackerman Kırmızı-Sarı Mavi Takım Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5 Pnrrr-12 Mavi 76.10 Mavikus_ Mavi 73.4 @Kinoalihatun Mavi 81.15 ✖ ✖ @Fit mutlu anne Mavi 75.35 Cordelia Mavi 80.05 @erenmothers Mavi-Sarı Beyaz leylak Mavi-Sarı @ifdiyetim Mavi-Sarı Yeşil Takım @Suskunkardelen Yeşil 66.7 @Toprak_ Kokusu
Çok sag olÇok güzel bir sonuç almışsın canımm hepimize harika bir enerji oldu çook tebrik ederim kuzum
Evet canim odemden dolayı 3 gün bu şekilde olacak yarın son gün bakalimAfiyet olsun canim tek öğün yapmışsın adımın süper
Bı şekilde gider ama işte bir hafta mi ödem e harcadım resmen insin diyeCanım verirsin bence
Evet çok can sıkıyor ne yazık kiSag ol canim
Takim transferi
Sag ol canim
Darisi basina insaallah. Zaten ödem yapmaya ramak kalmış sorma. Bugun de cok calismam gerekti.
Sağ ol kaptanim
Sag ol kaptanim
Sağ ol, takımlar arası transfer
Eline saglik zipzipim
Ödem olunca benim de moralim bozuluyor, sorma.
İyi aksamlar, kahve icicem insaallah. Aksama ara öğün dusunuyorum. Cikolata ve pogaca yedim de maalesef. Yürüdüm ama biraz daha yürücem. Ericek insaallah. Afiyet olsun simdiden.
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim ❤
11 ayda çok güzel sonuçlar almışsın canim. Baslamasaydin belkide daha da kilo alacaktın. Harikasın.Eki Görüntüle 3200779
Motive icin atayim dedim arkadaslar. 5 ay 70 lerde, 5 ay 60 larda durmusum.Evlenmeden önce diye baslayayim evlenmeden önce 55 tim ama evlenince 62 civari oldum. 20 kilom hamilelikten gelen kiloydu, hamilelik kilolarimin hepsini verdim şükür. Simdi de evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum, 6-7 yıldır 5 leri görmemisim. Bunu aciklama sebebim, hani cocuklugumda sisman degildim, yapım bu degil, yanlis fikir olmasin diye acikladim e yas da ilerliyor, onun da etkisi oluyor. Kilo verme hikayesi gibi oldu ama cidden 81 den 61 e hikaye yazmaya deger bir zayiflama süreci. Darisi basiniza ve en korktugum insaallah geri almayiz, amin yüruyus yapip annemlere geri gidecegim gece gelirim insaallah
Sağol kaptanımSüper menü çiçeğim afiyet olsunn
Afiyet olsun kaptanım güzel menü1 Şubat Çarşamba Menüsü
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 yeşil biber
1 Dilim çavdar ekmeği
1 kupa filtre kahve
1 parça hindistan cevizi yağı
4 ceviz
1 mandalina
Akşam
1 tabak köfteli yoğurt çorbası
Büyük bir tabak havuç mor marul salatası
3 litre su (daha da devamı gelir)
KaptanımZipzip-
Teşekkür ederim kaptanım
Olsun canim. Bu cuma artı da gelsen sabitte gelsen sen yediğine ictigine dikkat ettikten sonra bir anda eksiye geçersinBı şekilde gider ama işte bir hafta mi ödem e harcadım resmen insin diye
Aaa nerden anladin hiç mesaj yazmadimBeyaz leylak kuzum uyku mu tutmadı
Yani gec uyuyor cnm 11 oluyor bazen geciyor ve sabah 8bucuk kaldiriyorm kalkmak istemiyor mizmiz oluyor o yüzden biraksn istiyorm ama öglen uyutmayinca bu defa 5-6 arasi koltukta bayiliyor oda kötü oluyor zor yani baklm biraz daha ögle uykusuna devam sanrmAslinda gece uykusunu etkilemiyosa uyumasi iyi olur
Afiyet olsn cnm ben dünden kalanlari vs yedim valla bugun hicbirsey yapmadm bide karsi komsum cigköfte yapmis verdi aslinda iyi olmadi insallah ödem olsrk dönmez banaİyi akşamlar kızlar napıyosunuz akşam yemeğinde planlar ne ben pırasa yaptım yanında yoğurt çorbası salata olur muhtemelen
Masallah cok iyi vermissin canim insallah korursn ve 5leride görürsünEki Görüntüle 3200779
Selamm kızlarr hepinizee çok çok kalp
Hedeflerinizden asla ayrılmayın kendinizi asla ertelemeyin canım kızlarr . Cuma gününe çok az bir zaman kaldı tartıda hepimizin tebessüm etmesi için 3-5 demeden adımlamayı hareket etmeyi ihmal etmeyin. Bu zamana kadar hep ertelediğiniz kendinizi bu defa önceleyin ve kendinizi çooook sevin. Hepinizi çok seviyorum burada hep birlikte bir başarı hikayesi yazıyoruz. Çok uzun zamandır dilediğimiz ancak bir türlü başaramadığımız o fit görünüme hep birlikte ulaşacağız ve kendimizle gurur duyacağız.
ve tabiikiKIRMIZI TAKIMIM canımm kızlarr hepinize çok güveniyorum çünkü biliyorum ki sizler birbirinizle değil kendinizle yarışıyorsunuz , kendinizi aşıyorsunuz ve her biriniz sapasağlam iradenizle çok büyük bir alkışı hak ediyorsunuz.
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
@Willemijn-
@DombiliKus
@Ilazram
Hedef60kgolmak
@fesang
@aypare ackerman
Eki Görüntüle 3200679
Olsun canim. Bu cuma artı da gelsen sabitte gelsen sen yediğine ictigine dikkat ettikten sonra bir anda eksiye geçersin