- 31 Ekim 2013
- 20.788
- 68.381
- 40
haklısın canım bugünü tek öğünle kapatıp yarın da daha protein sebze ağırlıklı gitmek istiyorumKalori olarak çok değil an sağlıksız ödem yapacak bir menü. Yarın maydinoz yeşil çay tuket kaptanıçellam
Sağol kaptancimAfiyet olsunn canımm gayet güzel bir menü birazcık da adım gelirse yanına şahane olur çiçeğimm
Önce biz kendimizi sevelim dimi cokkk haklısın kaptanımSelamm kızlarr hepinizee çok çok kalp
Hedeflerinizden asla ayrılmayın kendinizi asla ertelemeyin canım kızlarr . Cuma gününe çok az bir zaman kaldı tartıda hepimizin tebessüm etmesi için 3-5 demeden adımlamayı hareket etmeyi ihmal etmeyin. Bu zamana kadar hep ertelediğiniz kendinizi bu defa önceleyin ve kendinizi çooook sevin. Hepinizi çok seviyorum burada hep birlikte bir başarı hikayesi yazıyoruz. Çok uzun zamandır dilediğimiz ancak bir türlü başaramadığımız o fit görünüme hep birlikte ulaşacağız ve kendimizle gurur duyacağız.
ve tabiikiKIRMIZI TAKIMIM canımm kızlarr hepinize çok güveniyorum çünkü biliyorum ki sizler birbirinizle değil kendinizle yarışıyorsunuz , kendinizi aşıyorsunuz ve her biriniz sapasağlam iradenizle çok büyük bir alkışı hak ediyorsunuz.
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
@Willemijn-
Hallederiz
I Ilyusa
@SebastianCheesecake
fesang
aypare ackerman
Eki Görüntüle 3200679
Afiyet olsun kaptanim31 Ocak Çarşamba
12.00
1 kase kısır
17.30
2 tane elmalı kurabiye
20.00
1 tane lahmacun
1 elma
1 portakal
su: 2 lt
Zipzip-
Ben de tüp Bebek gibi düşündüm
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim ❤Menü
Saat 16:20
Kk peynir 5 zeytin
2 dilim TB ekmegi
Domates salatalık
Sahanda yumurta
Çay
16:40 kahve
Su 1.5 litre ödem suyu 0.5 litre normal su
Spor bildirimi:
Adım:15873
bilgeyogii Cordelia Zipzip-
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Masterfit Yarışması 62.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||||||
| Kırmızı Kaptan | 84.7 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
E Elif Tolga | Kırmızı | 74.0 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
| Kırmızı | 83.3 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
I Ilyusa | Kırmızı | 77.90 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
| Kırmızı | 89.25 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
@Willemijn- | Kırmızı | 62.5 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
| Kırmızı-Sarı | ||||||||
@SebastianCheesecake | Kırmızı-Sarı | ||||||||
| Kırmızı-Sarı | ||||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 65.5 | |||||||
| Mavi | 76.10 | |||||||
| Mavi | 73.4 | |||||||
| Mavi | 81.15 | ✖ | ✖ | |||||
| Mavi | 75.35 | |||||||
| Mavi | 80.05 | |||||||
| Mavi-Sarı | ||||||||
| Mavi-Sarı | ||||||||
| Mavi-Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
S Suskunkardelen | Yeşil | 66.7 | |||||||
@Toprak_ Kokusu | |||||||||
Ödem oldugunu biliyorsun canim 1 2 gune kadar ödemin azalir cumaya eksiyle gelirsinTeşekkür ederim kaptanımregl +2 odemle geldi maşallah 2 gündür ödem atmaya çalışıyorum cumaya kadar inşallah temizlenir eksi gelir
ellerine sağlık kaptanım27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ E Elif Tolga Kırmızı 74.0 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Ucmelekannesi Kırmızı 83.3 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ I Ilyusa Kırmızı 77.90 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Hallederiz Kırmızı 89.25 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @Willemijn- Kırmızı 62.5 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ fesang Kırmızı-Sarı @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı aypare ackerman Kırmızı-Sarı Mavi Takım Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5 Pnrrr-12 Mavi 76.10 Mavikus_ Mavi 73.4 Kinoalihatun Mavi 81.15 ✖ ✖ Fit mutlu anne Mavi 75.35 Cordelia Mavi 80.05 erenmothers Mavi-Sarı Beyaz leylak Mavi-Sarı Cicekbocekkaktus Mavi-Sarı Yeşil Takım S Suskunkardelen Yeşil 66.7 @Toprak_ Kokusu
Biliyorum yediklerimden eminim pazartesi 73.5 görüp ertesi sabah 76 gördü bu gözler ister istemez moral bozuyor motive dusuruyor canımı bayağı sıktı iki gündür dün 1.5 hallettim bugün de gider biraz cuma inşallah pazartesi gördüğüm rakamın altında bir rakam görürüm ama bayağı moralimi bozdu.Ödem oldugunu biliyorsun canim 1 2 gune kadar ödemin azalir cumaya eksiyle gelirsin
Canım verirsin benceBiliyorum yediklerimden eminim pazartesi 73.5 görüp ertesi sabah 76 gördü bu gözler ister istemez moral bozuyor motive dusuruyor canımı bayağı sıktı iki gündür dün 1.5 hallettim bugün de gider biraz cuma inşallah pazartesi gördüğüm rakamın altında bir rakam görürüm ama bayağı moralimi bozdu.
Aslinda gece uykusunu etkilemiyosa uyumasi iyi olurYaa evet sorma geldi uyudu bile, öglen uykusu yaptirmiym diyorm ama yorulmus oluyor kendisi uyumak istedi bakalm bende uzandm yanina biraz sen napiyorsn canim ne yemek var bugun aksama
Afiyet olsun canim tek öğün yapmışsın adımın süperMenü
Saat 16:20
Kk peynir 5 zeytin
2 dilim TB ekmegi
Domates salatalık
Sahanda yumurta
Çay
16:40 kahve
Su 1.5 litre ödem suyu 0.5 litre normal su
Spor bildirimi:
Adım:15873
bilgeyogii Cordelia Zipzip-
Sag ol canimGüzel vakit gecirmeler canim
Takim transferiCanım en iyisi akıllı saat/band ben çok rahatladim aldım alalı telefonla zor oluyor
Transfer derken tüp bebek tedavisi mi görüyordun canım sen
Sağol canım aynen öyleydi ama eşim verdi ağzıma hep
Sag ol canimIyi eglenceler canim
Darisi basina insaallah. Zaten ödem yapmaya ramak kalmış sorma. Bugun de cok calismam gerekti.çok güzel canım afiyet olsun booollll eksi getirsin
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ayyyy ne güzel rakamlar darısı başımaaa
etmişsindir bence, tulumba azıcık gözümü tırmalamıştı ama halletmişsindir
ayaklarına sağlık canım
ayaklarına sağlık tatlım
çok güzel kuzum ayaklarına sağlık
yaa be-azen ben de gün atlıyorum, dün mesela
yazayım hemen ben de
yok canım maviden kırmızı takıma geçti ya onu diyor :)
hadi bakalım, sahalara geri döndünn, çoookkkk mutluyumm
Sağ ol kaptanimafiyet olsun canımm
Sag ol kaptanimAfiyet olsun kuzummÇok az bir menü olmuş kendini çok zorlama canım.
teşekkürler kaptanımZipzip-
Her yer tertemiz oldu ellerine sağlık çiçeğimm
Sağ ol, takımlar arası transferCanım hayırlı olsun aynen dikkat et . Tüp bebek mi? İnşallah dilediğiniz gibi olur kuzumm sağlıkla
Eline saglik zipzipim27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ E Elif Tolga Kırmızı 74.0 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Ucmelekannesi Kırmızı 83.3 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ I Ilyusa Kırmızı 77.90 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Hallederiz Kırmızı 89.25 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @Willemijn- Kırmızı 62.5 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ fesang Kırmızı-Sarı @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı aypare ackerman Kırmızı-Sarı Mavi Takım Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5 Pnrrr-12 Mavi 76.10 Mavikus_ Mavi 73.4 Kinoalihatun Mavi 81.15 ✖ ✖ Fit mutlu anne Mavi 75.35 Cordelia Mavi 80.05 erenmothers Mavi-Sarı Beyaz leylak Mavi-Sarı Cicekbocekkaktus Mavi-Sarı Yeşil Takım S Suskunkardelen Yeşil 66.7 @Toprak_ Kokusu
Ödem olunca benim de moralim bozuluyor, sorma.Biliyorum yediklerimden eminim pazartesi 73.5 görüp ertesi sabah 76 gördü bu gözler ister istemez moral bozuyor motive dusuruyor canımı bayağı sıktı iki gündür dün 1.5 hallettim bugün de gider biraz cuma inşallah pazartesi gördüğüm rakamın altında bir rakam görürüm ama bayağı moralimi bozdu.
İyi aksamlar, kahve icicem insaallah. Aksama ara öğün dusunuyorum. Cikolata ve pogaca yedim de maalesef. Yürüdüm ama biraz daha yürücem. Ericek insaallah. Afiyet olsun simdiden.İyi akşamlar kızlar napıyosunuz akşam yemeğinde planlar ne ben pırasa yaptım yanında yoğurt çorbası salata olur muhtemelen
Ben yedim bileİyi akşamlar kızlar napıyosunuz akşam yemeğinde planlar ne ben pırasa yaptım yanında yoğurt çorbası salata olur muhtemelen
Afiyet olsun canim ❤1 Şubat carsamba
10.00
Saganli yumurta 1 yumurta ile
1 dlm peynir
Marul
3 dlm TB ekmek
13.00
Sade kahve
1 tam ceviz 2 kuru kayısı
17.30
2 kepçe kuru fasulye
6 ksk bulgur pilavi
Salata
Su şuan 2 litre 3 e tamamlarım
Zipzip- bilgeyogii
hhahaa kaptanımm kafalar yandı tekrar okuyunca aynen takım transferinden bahsediyor çok komik olduAfiyet olsun kaptanim
Mavi takimdan kırmızıya transfer oldu ya onu söyledi bence