- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Hı hı. SMMM olunca mecburen iyi oluyor.
12 olmadan bitmis
Canim 8300deyim. Bugun Ayakta sabit cok kaldigim için ne kadar yapabilirsem artik
Yaa son gun diye erken bitireyim dedim hatta daha erken bitirecektim de olmadi12 olmadan bitmis
Valla canim benim kimseye inancim kalmadi. Tamamen iyileşmeden rahat edemicem. Minigim ciger gelismedigi icin yogun bakimda kalmisti, 50 günlükken covit olduk hastanede yattik o zamanda cigerdeydi. Yani korkuyorum
Tmm cnm. Mümkün mertebe artiralimki avantajimizi kaybetmeyelimCanim 8300deyim. Bugun Ayakta sabit cok kaldigim için ne kadar yapabilirsem artik
Ayy Allah kolaylik versin canim. Evlenmeden önce bende muhasebede calisiyordum. Evrak toplama kismi düzensizse epey zor oluyorBen smmm değilim canim ama 15 sene genel muhasebe yaptim ben hazirliyordum tutarlari yeminli müşavir sisteme giriyordu . tam müşavirlik sinavina gireceğim yıl dersaneye giderken eşimle tanistim evlendim. Sonrada kendi işimi kurdum. Imza yetkim olmadigindan 15 i gelmeden bütün evraklari hazirlayip hesaplayip müsavirlige gönderiyorum onlar bildiriyor. Ama evrak canavari bir eşim var. Ben nekadar evrak konusunda düzenliysem(evdeki evraklari bile A4 sistemde klasörlerim) eşimde okadar düzensiz. Masa altlarindan araba torpidosundan banyo dolaplarından topluyorum evraklari ve asla faturalarla kredi kartları tutmuyor
Muhteşemsininsallah yakmışımdır yatana kadar 15 bin olur artik gece 12 ye kadar
Ayy Allah kolaylik versin canim. Evlenmeden önce bende muhasebede calisiyordum. Evrak toplama kismi düzensizse epey zor oluyor
Bebisle gitmende zor oluyordur Allah kolaylik versinValla evraklar düzensiz ama her ayın 14 15 inde düzenli olarak eşimle kavga ediyoruz.
Bebisle gitmende zor oluyordur Allah kolaylik versin
Hic acele etme zatenBen hiç acele etmeden yürüyorum
Senide maviye alalimEvet şampiyon mavi❤
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim13 Ekim menu
Sabah 11 00
2 yumurta 3 kaşık yulaf omlet
1 fincan yesilcay
1 dilim peynir
1 avuç çiğ kuruyemis
Ara
2 kara buğday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
Şekersiz kahve
Aksam 17 00
6 kasik türlü
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 lt su
E Elif_Eylul
Zipzip-
Benim oglanla Ayni yaştaymış canimBenim oglan 7.5 yaşinda canim . Bizimkide hem yüzmeye hem okçuluk klübüne gidiyr.
Orda yardim edecek kimse yok mu calisanlardan hergun duzenli olsa sorun olmazda insallah bir çözüm bulursunuzDaha bu ay ilk defa geldim canim 5 aydir gelmiyordum eşim götüruyordu. Ama müsavirlikteki kızlar eşimin evraklarından illallah etmiş bugün gittim ama bebekle sinir harbi oldu resmen. Valla boşanma nedenim olacak okadar yani
Yok canım valla niye dalga geçiyim ben kaç gündür çocuklar hastayken bile takımi yari yolda birakmamak icin gece yarisina kadar yürüyüp sorumluluğumu yerine getirdim. sonuçta yürüdüğüm yaptiğım spor kendime fayda.
Hic acele etme zaten
Senide maviye alalim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Benim oglanla Ayni yaştaymış canim
Bende yuzme ve kickboksa götürüyorum kickboks haftada iki gundu 1 gun yaptim benimki cabuk yoruluyor okulda var ya
1 gun kickboks 1 gun kizimla oglumu yüzmeye goturuyorum
Kizim zayif onada kilo aldirmaya calisiyorum
Esim surekli yedir deyip duruyor oda 5 bucuk yasinda 20 kilo
Orda yardim edecek kimse yok mu calisanlardan hergun duzenli olsa sorun olmazda insallah bir çözüm bulursunuz