- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
He o kadar daha midem buyumemis demek kiSadece 5 mi ben onu yapinca daha cok yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He o kadar daha midem buyumemis demek kiSadece 5 mi ben onu yapinca daha cok yiyorum
Yaa dogrudur canim öylesine şaka yapiyoruz aramizdaYok canım valla niye dalga geçiyim ben kaç gündür çocuklar hastayken bile takımi yari yolda birakmamak icin gece yarisina kadar yürüyüp sorumluluğumu yerine getirdim. sonuçta yürüdüğüm yaptiğım spor kendime fayda.
Afiyet olsun canim ❤
Sagolun kaptanlarimAfiyet olsun canım
T.....k mı geciyolar dicektim
Üstüne bi de yumurta kirarlar kari koca Ay cok gülüyormDogru baharatlasam benide yersin sen
Ben diyim istersenUlu orta nasil söyleyim
Ayaklarina saglik cnm
Nesi ayıp nokta koydum boşlugu doldurmaCok ayıp
Ayaklarina saglik cnm
Hı hı. SMMM olunca mecburen iyi oluyor.Beyannamelerle aran iyimi yoksa
Valla canim benim kimseye inancim kalmadi. Tamamen iyileşmeden rahat edemicem. Minigim ciger gelismedigi icin yogun bakimda kalmisti, 50 günlükken covit olduk hastanede yattik o zamanda cigerdeydi. Yani korkuyorumAman temiz olsun canim benim kızada ciğerler temiz dedi ama oğlanın ciğerlerine inmiş.
Yakmışsın böregi
insallah yakmışımdır yatana kadar 15 bin olur artik gece 12 ye kadarYakmışsın böregi
Ben doldurdum dalak yazmışsın nesi ayıp kiNesi ayıp nokta koydum boşlugu doldurma
Ben doldurdum dalak yazmışsın nesi ayıp ki
Ayaklarina saglik kaptanim