- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
super süpeeer olurHepimiz eksi gelelim
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Günaydın canimGünaydın hepimize enerji dolu bir gün diliyorum
anladım kaptanımMutlu gunler canim
Hepsi değil canim dunde 3 tanesini cevaplamıştim
Günaydın canim
Kolay gelsin canimBen işe güce başlıyorum. İştahsızım kahveyle geçiştirdim kahvaltıyı. İşlerden sonra sporumu yapar dinlenirim
Ben mi profesyonelimyok canim ben kaptan degilim
kaptanlar cok profsyonel bende yarışmacıyım
Günaydın canimGünaydınnn
tabiki profesyonelsin walla aradigını buluyorsun cok hizlısın herkese hakimsin listeleri super hazirliyorsun daha ne olsun ki Cordelia yine oyle sporlari toparliyor puanlari hesaplamayanlarin ouanlarini hesapliyor ve bunlarin hepsi koca bir zaman koca bir emekKolay gelsin canim
Ben mi profesyonelim
Sende gayet iyisin canim
Günaydın canim
Günaydın kaptanGünaydın kızlar
İnşallah canım, sen de menülerini akşamları yaz sporlarını yaz alışırsın hemGünaydın hayırlı sabahlar bayanlarben güne çok mutlu uyandım ve sonuçlarım süper
Hepimize hepimizeMutlu günler
GünaydınnnnnGünaydınnn
Kesinlikle ben menüyü paylaşıp adım yazarken bile diyorum gerçekten vakit alıyor. Bi de herkesi takip etmek nasıldır Maşallahtabiki profesyonelsin walla aradigını buluyorsun cok hizlısın herkese hakimsin listeleri super hazirliyorsun daha ne olsun ki Cordelia yine oyle sporlari toparliyor puanlari hesaplamayanlarin ouanlarini hesapliyor ve bunlarin hepsi koca bir zaman koca bir emek
Benim rakibem nerde profiline baktım yok gibi ama burlardadır umarımSevgili kızlar dun aksam bir eşlestirme yaptık ve spor kaptanimızin yukunu burda paylaştirdik . ama menulerinde spor yazmayan masterfit yarişmaciları var bu konuda istekli ve azimli birbirinin yakasina yapısan çıftler olmalıyız spor puanlarimiz hesaplayıp rakibimizle gun sonu kritigi yapicaz hepimiz .. eger boyle olursa bi faydasıni görmeyiz bu eşleştirmenin .. spor yapmadan bu kilolar gitmeyecek malesef haydi bakalımm bugun dunden daha iyi olsun
@Kinoalihatun @North River
@DombiliKus @Ayyulduz
60kiloyum YaparsinMinii
@diyetcigeldihanim Tutku44 @pastelfit
bestnur @zeynepkk
@DeryaOnDiet @erenmothers @_ASTRAL_
mukemmeeell spor puanı
tabiki profesyonelsin walla aradigını buluyorsun cok hizlısın herkese hakimsin listeleri super hazirliyorsun daha ne olsun ki Cordelia yine oyle sporlari toparliyor puanlari hesaplamayanlarin ouanlarini hesapliyor ve bunlarin hepsi koca bir zaman koca bir emek
Afiyet olsun canim
Günaydın canimGünaydın kaptan
evettt canimm dedigin gibi menu spor bile yazarken zaman aliyor bide takip yapiliyorr gercekten iyi ki varlarKesinlikle ben menüyü paylaşıp adım yazarken bile diyorum gerçekten vakit alıyor. Bi de herkesi takip etmek nasıldır Maşallah
Günaydınlar kuzumGünaydın ablacim
Günaydın canim
Aaa nickname yanlışmış zeyneppk olcak şiir yazdım rakibeme:Benim rakibem nerde profiline baktım yok gibi ama burlardadır umarım
zeyneppk evet buralarda ben asagida yanliş kisiyi etiketlemisim aslinda telefonumun notlar bolumunde baktim dogru yazmisim ama burda degismis anlayamadimBenim rakibem nerde profiline baktım yok gibi ama burlardadır umarım
Sevgili kızlar dun aksam bir eşlestirme yaptık ve spor kaptanimızin yukunu burda paylaştirdik . ama menulerinde spor yazmayan masterfit yarişmaciları var bu konuda istekli ve azimli birbirinin yakasina yapısan çıftler olmalıyız spor puanlarimiz hesaplayıp rakibimizle gun sonu kritigi yapicaz hepimiz .. eger boyle olursa bi faydasıni görmeyiz bu eşleştirmenin .. spor yapmadan bu kilolar gitmeyecek malesef haydi bakalımm bugun dunden daha iyi olsun
@Kinoalihatun @North River
@DombiliKus @Ayyulduz
60kiloyum YaparsinMinii
@diyetcigeldihanim Tutku44 @pastelfit
bestnur @zeynepkk
@DeryaOnDiet @erenmothers @_ASTRAL_
Menüleri gün içinde de yazssak olurmuGünaydın kaptan
İnşallah canım, sen de menülerini akşamları yaz sporlarını yaz alışırsın hem
Hepimize hepimize
Günaydınnnnn
Hepsini toplu yazabiliyorsan olur tabi öbür türlü menünü ayrı ayrı yazarsan bakacaklar için zorlaşır :) . Unutuyorsan telefonun notlar kısmına yaz yedikten sonra, ekran görüntüsünü buraya atarsın <3Menüleri gün içinde de yazssak olurmu